Şimdi Ara

ADVENTURE OYUN HASTALARI KARDESLİĞİ!!! (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.376
Cevap
38
Favori
103.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep Bu Oyunları Arıyordum.. Küçüklüğümden Beri Adventure Oyun Tutkunu'yumdur.Şu An Bir Yanım Bu Oyunları Bulduğu İçin Çok Mutlu Ama Öbür Yanım Tatilde Olduğum İçin Yanımda Olan Performansı Düşük Bilgisayarımın Bu Oyunları Kaldıramayacağı İçin Çok Üzgün..

Kubilay(Eğer İsmin Bu Değilse Üzgünüm) ve Diğer Adventure Oyunlarının İsimlerini Tekrar Bulup İçimdeki Kaybolmak Üzere Olan Sıkı Bir Adventure Oyunu Tutkununu Yeniden Harekete Geçiren Kardeşlere Çok Teşekkür Ederim..
  • yanınızdaki düşük performanlı pc 486DX falanmı?

Advanture oyunları için size min sistem yazayım 3d olanlar dahil hepsini oynatır bu sistem.

128mb ekran kartı,1gb Ram,herhangi bir işlemci(en azından 1ghz),20gb Hdd

bunlar olan bir sistem yeterli olacakdır.Konuda adı geçen adventureların coğu eski oyun zaten(Yeni oyunlar eskilerin tadını vermiyor)
  • Yanımdaki Bilgisayar HP(LapTop).Saol Ama
  • Pardon Yanlışlıkla Gönderdim.Tamamlayayım.Yanımdaki Bilgisayar HP(LapTop).Saol Ama Ram Yetmiyor 504 Mb Ram Var.
  • onunla bile burda adı geçen oyunların %90'ı oynanır.

hatta mesela vakit geçsin diosanız tatilde broken swor 1-2 ile başlayabilirsiniz.

(sistem kötü diosunuz ama örnek olsun diye söyliyim Broken sword 1 dos ortamında çalışan bir oyun.Düşünün artık ne kadar az sistem ister ;))
  • Çok Saol Arkadaş
  • İsmim doğru KUBİLAY...

adventure ruhu asla bitemez bi syberıa nın sonunda gozlerımız doluyosa...

bi sanatarıum oyununda HAVUZU çözünce sevınctennn sek viskiyi kafdamıza yudumluyosak vardır bunda bir hikmet...

yada BROKEN SWORD 2 de...
  • Adventure'cıyım diyenler alttaki oyunları denesinler.Hepsi XP altında ve DosBox vasıtasıyla sorunsuz oynanıyor.Tabii bazılarını çalıştırmak için birtakım numaralar yapmak lazım,küçük bir internet araştırmasıyla bunları bulursunuz artık...
    Bu oyunların neye benzediğini öğrenmek için mobygames.com dan oyun isimlerini yazıp screenshot'lara bakabilirsiniz.Hadi kolay gelsin.

Harvester
    Black Dahlia
    Broken Sword:The Shadow Of The Templars
    Atlantis:The Lost Tales
    The Longest Journey
    Next Life
    The Secret Of Monkey Island
    The Lost Files Of Sherlock Holmes:The Case Of The Rose Tattoo
    The Black Mirror
    The Beast Within:A Gabriel Knight Mystery
    Indiana Jones And The Last Crusade
    Under A Killing Moon
    Phantasmagoria:A Puzzle Of Flesh
    The Last Express
    Titanic:Adventure Out Of Time
    The Final Cut
    Still Life
    Sanitarium
    Nibiru:Age Of Secrets
    Syberia II
    Ripper
    The Lost Crown
    Martin Mystere:Operation Dorian Gray
    Fahrenheit
    Dracula Origin
    The Riddle Of Master Lu
    King's Quest V:Absence Makes The Heart Go Yonder
    The Da Vinci Code
    I Have No Mouth And I Must Scream
    Noctropolis
    Lula
    Largo Winch:Empire Under Threat
    Loom
    Laura Bow In The Dagger Of Amon Ra
    Dracula III:The Path Of The Dragon
    The Hand Of Fate
    Faust
    Prisoner Of Ice
    Harvest Of Souls
    Hopkins FBI!
    Realms Of The Haunting
    Ark Of Time
    Days Of Oblivion II:Frozen Eternity
    Lost In Time
    Star Trek:Judgment Rites
    The Meaning Of Life
    Zork:Grand Inquisitor
    Amazon:Guardians Of Eden
    Morpheus
    The Cameron Files:Secret At Loch Ness
    Operation Stealth
    Fascination
    Blade Runner
    Rise Of The Dragon
    Dreamweb
    Heart Of China
    The 11Th Hour
    Zak McKracken And The Alien Mindbenders
    Full Throttle
    Midnight Nowhere
    Waxworks
    Drowned God
    Cruise For A Corpse
    The Journeyman Project III:Legacy Of Time
    The Gene Machine
    The Pink Panther's Passport To Peril
    Resident Evil III:Nemesis
    Silent Hill II

• En son bitirdiğim ADV'ler

TALES OF BINGWOOD
    ADVENTURES OF FATMAN
    ADVENTURES OF WILLY BEAMISH

şu an kastıklarım;
    KGB (Conspiracy)
    DREAMWEB
  • Sypro vardı oda adventuremi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha_kubilay

paylaşımın kralı oldu burda herkez oynamadıklarını bu topicte buldu monkeyleri kaçırdıgım için kendımden utanıyorum ama sanatarıumu da yıllar once oynayıp bitirdiğim içinde övünüyorum HALA SANATARIUMU oynamayn varsa gitsin atsın kendını aşşağa :) zemın kattaysa da gazı açıp intihar etsın

bununla başlıyorum tekrar oyun oynamaya :)
    netbook ta rahat bi şekilde oynarım sanırım bu oyunları . 7 sayfayı okuduktan sonra sanatarium oynamaya karar kıldım fakat öğrenmek istediğim küçük bir ayrıntı var.
    bu adventure oyunlarından hepsinde altyazı geçiyor mu? altyazılı olanlar hangileri?( türkçe değil ingilizce. kelimeleri seçemiyorum çok yardımı oluyor.)
    bu aradahttp://www.gamespot.com/games.html?type=games&category=Adventure+Games&platform=5&mode=all&sort=score&dlx_type=all&sortdir=asc&official=all
    sitesinden araştırıyorum adventure ları screenshot lar falan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennteresan -- 20 Eylül 2009; 21:11:29 >

• Still Life 2, Memento Mori ikiside güzel tavsiye ederim..
  • ingilizce derslerinde bi konuya geçmeden önce o konuda geçen ing kelimeleri ve deyimleri ezberlerdik baya yararı olurdu o şekilde . sanatarium da da kullanılan kelimeleri ve deyimleri bulmamın bi yolu var mı? oyunu çok övüyorlar oynamam lazım ama anlamadan oynamak istemiyorum.
  • Arkadaşlar aranıza yeni katıldım çok güel bir site ben bu tür oyunları çok seviyordum,bu oyunlara adventure denildiğini bu site sayesinde öğrendimben broken sword deadh and angel oynuorum ama çok kötü ttıkandım ilerleyemiyorum nolur biri yardım etsin,böceği saatin üzerine koyamıyorum:( yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim
  • Merhabalar,
    Ben de araniza yeni katildim ve benim gibi insanlari gormek chok guzel...
    Puzzle airlikli olan Aura diye bir oyun vardi. Chok zekice hazirlanmish bir oyun.

quote:

bu adventure oyunlarından hepsinde altyazı geçiyor mu? altyazılı olanlar hangileri?

Hemen hemen hepsinde altyazi oluyor. Sanatorium'u hatirlamiyorum ama eski bir oyun olduundan onda olmayabilir.
    Phantasmagoria'da da yoktu. Gebermishtik chozmek ichin
    Yeni oyunlarda altyazi olmayana rastlamadim ben.
  • Syberia 1-2 ve Sanitarium' u oynayacağım.(Umarım.)
  • http://www.freegamesnews.com/en/?page_id=34

point and click türündeki oyunlarda adventureye girer heralde doya doya oynayın.

escape ve esklavos güzeldir.

Bunlar dışında bir atari oyunu olan goonies 2 de vardır. Tam çözümüyle anca bitirebildim.
  • konuyu güncel tutalım. 800 mb boyutunda machinarium'u oynayın ben çok beğendim. torrentden bulunuyor
  • adventure machinarium ile giriş yaptım nette gezerken arada onunla ugraşmak keyifli oluyor
  • Runaway A Twist of Fate de çıktı arkadaşlar.

Güzel bir serdir, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.