Şimdi Ara

ADVENTURE OYUN HASTALARI KARDESLİĞİ!!! (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
38
Favori
103.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndian Jones: Last Crusade, direkt filmi takip eder. Filmlerle alakası olmayan Fate of Atlantis var ama oda harika bir oyundur ve İndiana Jones formatına uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

İndian Jones: Last Crusade, direkt filmi takip eder. Filmlerle alakası olmayan Fate of Atlantis var ama oda harika bir oyundur ve İndiana Jones formatına uygundur.

ikisinede bakıyorum hemen , ilginiz için çok teşekkür ediyorum,bu tarz oyunlar beni heycanladıran tek oyunlar:D
  • syberia 3 nisan ayında çıkıyor
  • Hep kendimi şu oyunları seven tek kişi sanırdım sizleri görünce sevindim :) Bir çok oyun oynadım bu konseptte (point&click) , kendini en çok sevdiren "Post Mortem, Still Life ve Still Life 2" üçlemesi oldu. Syberia serisi de ikinci sırayı alır.
  • Monkey İsland ın arkasındaki beeyinlerden gelen Thimbleweed Park çıktı. Hem köküne kadar eski usul adventure hem de eski oyunlara tonlar gönderme var. (hatta biraz kaçmış dozu)

• Grafiklerine bakıp kendimi tutamayıp aldığım The Dark Eye: Chains of Satinav oyununda her zaman olduğu gibi dil problemi bütün hevesimi kaçırdı. Dil sorunu olmayanlara tavsiye ederim.
  • Syberia 3 çıktı
  • Selam Dostlar,

Broken Sword, Monkey Island, Syberia, Sanitarium, Still Life, Post Mortem, Runaway, Dreamfall: The Longest Journey, Deponia, Gray Matter, The Black Mirror, Nibiru, Grim Fandango, Secret Files: Tunguska, Sherlock Holmes, Gabriel Knight, Lost Horizon tarzı; ağırlıklı olarak 3rd person, point & click adventure oyunlarını seviyorum.

Uzun zamandır adventure oyunlarından kopmuştum, yuvaya geri dönüş yaptım. Sizlerden ricam, son yıllarda çıkan sağlam adventure oyunları tavsiyeniz. Klasiklerden aradıklarınız varsa, bulmanız konusunda yardımcı olabilirim. Cevaplarınızı bekliyorum, saygılarımla.
  • Nancy Drew serisi de unutulmamalıdır. 32 adet oyunu vardır ve gereksiz, işe yaramayacak bilgiler diye düşünmeden sahnelerin içine gizli bulmaca yerleştirmede üstüne yoktur.
  • Arkadaşlar DREAMFALL CHAPTERS: THE FINAL CUT diye satılan paket

tüm dreamfall serisini mi içeriyor yoksa tek oyun mu?
  • Ken Follett's The Pillars of the Earth: Book 1

İngiltere'nin Norman kralı I. William'ın oğlu I. Henry'nin tahtının varisi Fransa'dan İngiltere'ye gelirken şüpheli bir gemi kazasında ölür. Henry'nin veliahtı olarak geride sadece 3 isim vardır. Kızı Maud(Matilda), piç oğlu Robert ve yeğeni Stephen. Aradan 10 yıl geçer ve Henry şaibeli şekilde ölür. Bunu fırsat bilen Stephen kendini kral ilan ettirir ve tahtı gasp eder. Matilda ve Robert beraber Normandiya'ya kaçarlar ve orada Stephen ile savaşmak için bir ordu toplamaya koyulurlar.

Tüm bu kargaşanın içinde, Kingsbridge isimli kurgusal bir kasabadaki eski kilise yanar. O sırada kasabada bulunan Tom isimli duvarcı ustası yeni bir katedral yapmak için Başpapaz Philip'i ikna eder ve katedral inşaatına başlarlar. Ancak asilzadeler arasında yaşanan güç mücadelesi yüzünden işleri sürekli sekteye uğramaktadır. Anglo-Sakson Kronolojisinde "İsa ve azizlerin uyduğu dönem" olarak bilinen ve tüm İngiltere'yi kasıp kavuran bu anarşi döneminde Tom ve Philip el ele vererek var güçleriyle katedrali yapmak için uğraşırlar.

Daedalic firmasinin klasik oyun motorunu kullaniyor. Basit animasyonlar, dar renk paleti, silik grafikler.
    Senaryo ise Keith Follet adli yazarin kitabindan uyarlama, Ingiltere'nin su an dogunun yasadigi donemlerinde gecmektedir.

• Ken Follett's The Pillars of the Earth türkçe olarak oynuyorum çok sağlam bir hikayeye sahip ve oldukça uzun soluklu. uyumayın arkadaşlar canlandıralım bu konuyu
  • Monkey Island 3 steam ve GoG a geldi. Eski versiyonlarını düzgün çalıştıramayan varsa benim gibi, bir göz atabilirler.
    Simon the Sorcerer 1-2 de çıktı ama cep versiyonları, grafikleri eskiden kötü...
    Thief of Thives var, Telltale oyunları havasında.

Bir de 2019 için planlanan şöyle bir şey var,

Eklenti:

Apocalipsis de ilgince benziyor.

Son olarak da bu var ilginç görünen,
    http://store.steampowered.com/app/815000/Tardy/

İyi kötü adventure geliyor artık. Telltale vari olanlar baydı artık beni ama hiç yoktan iyidir.
    Beautiful Desolation da yolda ek olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Nisan 2018; 16:0:55 >

• Hala oynamayanlar varsa Broken Sword Shadow of the Templar'in eski sürümü ile uyumlu Türkçe yaması mevcut. Bu yama maalesef Directors Cut sürümü ile uyumlu değil, bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komik ve ilginç bir macera oyunu arayanlar Paradigm'a bakabilirler. Uzun süredir istek listemdeydi, bu indirimde almaya karar verdim. Oyun pek ilgi görmemiş ama alanların yorumları çok çok iyi, değişik bir tecrübe için denenebilir.

https://store.steampowered.com/app/600370/Paradigm/

• Adventure oyunlarını Türkçe yama yapacak gurup olsa keşke. Sanat eseri gibi oyunları Türkçe olmadıgı için oynayamamak parçalıyo resmen beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Monkey Island 3 steam ve GoG a geldi. Eski versiyonlarını düzgün çalıştıramayan varsa benim gibi, bir göz atabilirler.
    Simon the Sorcerer 1-2 de çıktı ama cep versiyonları, grafikleri eskiden kötü...
    Thief of Thives var, Telltale oyunları havasında.

Bir de 2019 için planlanan şöyle bir şey var,

Eklenti:

Apocalipsis de ilgince benziyor.

Son olarak da bu var ilginç görünen,
    http://store.steampowered.com/app/815000/Tardy/

İyi kötü adventure geliyor artık. Telltale vari olanlar baydı artık beni ama hiç yoktan iyidir.
    Beautiful Desolation da yolda ek olarak.
    Oxenfree yapımcılarından 👍

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

Adventure seven bu kardeşlere çok güzel haberlerim var.

Monkey Island 2 SE: LeChuck’s Revenge ve
    Monkey Island 3: The Curse of Monkey Island

oyunlarının türkçe yama çalışmalarına başladım. Aşağıdaki konularda yorumlarınızı beklerim :)

MI2:https://forum.donanimhaber.com/monkey-island-2-se-lechuck-s-revenge-turkce-yama-calismasi--142922275
    MI3:https://forum.donanimhaber.com/monkey-island-3-the-curse-of-monkey-island-turkce-yama-calismasi--142922525

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.