Şimdi Ara

ADVENTURE OYUN HASTALARI KARDESLİĞİ!!! (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
38
Favori
103.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SYBERIA 3 Neden çıkmaz SANATARIUM 2 neden cıkmaz LARRY neden yenı oyun yapmaz
  • Vanishing of Ethan Carter ya da Firewatch gibi aksiyon ağırlıklı olmayan bir şeyleri araştırdığımız okunacak ve araştırılacak şeylerin bol olduğu bir oyun tavsiye eder misiniz?
  • Gemini Rue g2a'da çok uygun arkadaşlar. Adventure hastaları muhakkak alsınlar ben aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DMUKKS kullanıcısına yanıt
    Everybody's Gone to Rapture güzeldir ama bildiğim kadarıyla PS4 te var sadece.
    Hafif gerilimli ve canavarlardan kaçmaca kabul edebilirsen Soma çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Everybody's Gone to Rapture güzeldir ama bildiğim kadarıyla PS4 te var sadece.
    Hafif gerilimli ve canavarlardan kaçmaca kabul edebilirsen Soma çok iyidir.

Soma'yı çoktan oynadım hocam.Konusu mükemmeldi.Dediğine de bakacağım sağol.
  • DMUKKS kullanıcısına yanıt
    Dear Esther

• (Deponia Doomsday) çıkmış. Süper oldu.

http://store.steampowered.com/app/421050/
  • WadjetEyeGames yine bos durmuyor, Mart 8 Shardlight cikiyor.

ADVENTURE OYUN HASTALARI KARDESLİĞİ!!!

Shardlight - Wadjet Eye Games
  • Yeni Sherlock oyunu Sherlock Holmes: The Devil's Daughter'ın ilk fragmanı yayınlandı. Fragman bana bir Sherlock oyunu için biraz fazla aksiyonvari olmuş gibi geldi doğrusu. Bakalım oyun nasıl olacak.

• LucasArts klasiklerinden olan Day of the Tentacle'ın remake'i bu ay içinde çıkıyor . İlgililere duyurulur.
  • Bana oyun onerebilirmisiniz
    Point&click oyunların hastasıyım
    Telltale dışında olsun onları oynadım

• yeappa kullanıcısına yanıt
    Çıktı ve baya da güzel yorumlar alıyor. Boşluk bulup denemem lazım.
    Denemek isteyenler için steam üzerinde ücretsiz demosu var.

http://store.steampowered.com/app/336130/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 9 Mart 2016; 17:03:18 >

• Day of the Tentacle Remastered Steam'e gelmiş. 21.60 TL

http://store.steampowered.com/app/388210/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 15 Mart 2016; 21:12:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

Yeni Sherlock oyunu Sherlock Holmes: The Devil's Daughter'ın ilk fragmanı yayınlandı. Fragman bana bir Sherlock oyunu için biraz fazla aksiyonvari olmuş gibi geldi doğrusu. Bakalım oyun nasıl olacak.

Sinematic fragmanlarda bu sürekli kullanılan bir yöntemdir. İlgi çekmek için gerçeksi ve bol aksiyonlu fragman koyarlar :) Crimes and Punishments'ta da aynısı vardı :)

Bu arada son iki Sherlock Holmes'ün sonradan eklenen Türkçe dil desteği, gelecek yeni oyunu için çıkışından itibaren yayınlanacak:) Bu müjdeyi de vermiş olayım :))

• Crimes and Punishments fragmanı bu kadar aksiyonvari değildi.
  • Arkadaşlar eskiden oynadığım oyunun ismini hatırlayamadım. Oyun 2 boyutlu bi oyundu. Oyunda Galiba bir uçak veya gemi kazasıyla bir adada mahsur kalmışız. Adada yerli kabileden ve bizim gibi mahsur kalanlardan görevler alıyorduk. Yanımızda her zaman bir petimiz(evcil hayvanımız) vardı ve petimiz bizim gösterdiğimiz ağaçlardan meyve sebze ve çerez topluyordu. Beyaz kakao çekirdeği siyah kakao çekirdeği limon yeşil limon portakal elma armut vb meyveler topluyorduk Arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    0 | |
  • Machianrium ve Botanicula oyunlarının yapımcısından Samorost 3 çıktı.

Görsellik ve sesler gene uç noktada gördüğüm kadarıyla. Hafta sonu deneme fırsatı bulabilirim.
  • Takip grim fandango hayatımın oyunuydu vay be. Ona benzer noir tarzda adventure varsa lütfen önerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zakkliar

Takip grim fandango hayatımın oyunuydu vay be. Ona benzer noir tarzda adventure varsa lütfen önerin.

LA Noire
  • Hadi beyler canlansın biraz bu konu.
    Varmı yeni macera oyunu?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.