Şimdi Ara

Adventure Quest Worlds [Rehber+Grup]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Browser'ınızdan oynayabileceğiniz keyifli bir online oyun. Dragon Fable, Adventure Quest, Mech Quest gibi oyunların yapımcısı olan ''Artix Entertainment'' tarafından hazırlanan bu oyun, diğer oyunlarından farklı olarak 'Online'dır. Bu sayede karşılıklı oynama imkanınız vardır.

Buyursunlar Link Burada

Oyuna kayıt olurken, klasik olarak bilgilerini doldurun ve classınızı seçin. Eğer ilk kez oynayacaksanız Mage'i seçmenizi öneririm ancak tamamen size kalmış. (Zaten oyunun içinde çok çok düşük bir fiyata class satın alabiliyorsunuz) Artık oyuna hazırsınız. Sağ altta bulunan mor bar exptir, sol altta bulunan yeşil bar ise classınızın expidir. Inventorynizde satın aldığınız classları giyip çıkartabilirsiniz. Oyunda çok fazla class var zaten

Artık oynayabilirsiniz, zaten kendiliğinden rahatça çözülebilecek bir oyundur. Bir sorunuz olursa buradan bana bildirebilirsiniz.

Bu arada 1 not: Oyun yenilenmiş en yüksek level 20 idi 30 olmuş sanırım. Inventory bayağı 1 yenilenmiş, kısacası oyun çok daha güzel olmuş.

Sıkça sorulan bir soru: Silahı giyemiyorum, neden?

Once inventorynize bakın, silahın solundaki resmin üstü, bir parşomenle mühürlü ise enhancement gereklidir. Bunu için yulgara gidip, enhancementsi seçerek iteminize uygun olanı bulup, açtırabilirsiniz.

Diğer bir ihtimalde silahın Pre. olmasıdır

Kendi Çarımın Sayfası : Buyrun Link

Üyeler

BaqqaL

BamBemBum

*HardCore*

pLainLogic

Rated-R-Superstar

Foxxly~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaqqaL -- 27 Nisan 2010; 14:16:11 >

• Arkadaşlar Çok Çok İyi Bir Haber.

Eskiden Bütün Silahlar Aynı Vururdu, Zırhların, Şapkaların Ve Pelerinlerin Bir İşlevide Yoktu.

Ama Oyuna Getirilen Bu Yenilik Çok Büyük Derecede Geliştirmiş Oyunu. Öncelikle Karakter Penceresi Açılmış (C) Str Dex Int Gibi Puanlar, Kritik Oranı, Atk Puanı Vs. Gösterilmiş. Ayrıca Eskiden Enhancementslar Silahın 3-5 Dmg'sini Arttırırken, Şimdi Olmak İstediğiniz Classa Göre, Savaşçı, Büyücü, Bıçakçı vs. Ona Göre Enhancementslar Var. Mesela Savaşçılarınki Str Üzerine Kuruluyken Bıçakçıların Dex. Buna Göre Yaptırdığınız Enhancementslar Giydiğiniz Silahın Gücünüde Ona Göre Arttırıyor. Mesela 14 Level Savaşçı Enhancementslı Silahınız +9 Str Veriyor.

Ve En Büyük Gelişme BU Enhancementsların Aynısı Şapka, Pelerin, Zırhada Getirilmiş. Onlarda Size Ekstradan Güç Kazandırıyor.

Kısacası Oyunun Büyük Bir Açığı Kapatılmış Ve Oyun Çok Daha Güzel Olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaqqaL -- 18 Nisan 2010; 13:37:31 >

• Kardeş rehber güzel olmuş ama resim eklersen dahada güzel olur. Bende uzun süredir oynuyorum aqwyi yenilikler çok güzel olmuş ben thief üzerine geliştirdim itemlerimi ve kendimi. istersen klan kuralım ben 6 levelim.
  • Çok Sağol

6 Level Thief'sen Sana 1 Tavsiye, Yeni Açılan Darkovia Görevlerini Tamamla, Açılan Shoptan Sterling Silver Longbow ve Sterling Crossbow Al. Onlarıda Thief Enhancementla Geliştir Ve Bak Bakalım Hangisinin Kritiği Daha İyi, Çünkü Atkları Aynı. Ona Görede Giyersin İşte 10-12 Levele Kadar Onlarla Takıl
  • Eskisi gibi guardian veya member olayı abartılı mı hala? Eskiden oynardım ama parayı basmazsan zevk alamıyordun..
  • Evet Yine Memberlık Biraz Abartılı Ama Aşırı Değil Oyun Zevkinin İçine Etmiyor Bu Sefer
  • twisted pawı kesemiyorum parti yok oralarda. bir kesebilsem lycanlara gidip armor düşürücem ama nerdeee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Safiria-6 'ya Gel Ben Sana Yardım Ederim. Ya Felaket Vampir İtemleri Var Ama 6 Level Vampir İstiyor Çoğu
  • ya sister ancient platinum blade düşürmek istiyorum raremiş galiba, biri yardım edebilirmi sister ancientte 22k hp var tek başıma kesemiyorum.
  • Öncelikle Gerçekten Rare Bir Silahtır, Şahsen Bende Var Ve 1 Saatte Düşürdüm

Ve Sister Ancient Değil Aisha's Drake Onun Adı Ayrıca 25k Hpsi Var

Son Olarakta Önceden Thief Üzerine Geliştiriyorum Kendimi Demiştin, Madem Thiefsin S.A.P.B'yi Ne Yapacaksın?

İşini Karışmak Gibi Olmasın Tabi Kardeş Sana 30-45dk Yardım Edebilirim /northlands-1'e Gelirsen
  • çok sağol bakkal sonunda düştü silah. bide silahı geçtim manyak kastık 8 level oldum
  • Buda benim charım Lütfen nick'i ile alay etmeyin 3 yıl önce bu adı koydum Ama 43 lewelim
  • Kardeş Sanırım Yanlış Anlamışsın Biz Adventure Quest Değil Adventure Quest Worlds Oynuyoruz Online Olan Ayrıca Nickinde Güzel.

BamBemBum Kardeş Lycanlarda 3 Saatlik Parti Açtık Gel İstersen Rep Kasıyoruz.

Not: 4.5 Level Lycan Rep Kastım 2 Saatte
  • geliyorum bakkal. bu arada healci varmı??
  • Olmaz mı

Ben Kritikci - Fighter

2 Adam DragonSlayer - Fighter

1 Tanede Healer

Toplam 4 Kişiyiz Sende Gelince Max. Olacağız Geleceksen Çabuk Gel Ama

Not: /lycan-1
  • bakkal kusura bakma dc yedim artık girmem zaten. ayrıca 5 level lycan olmuşsun tebrik ederim
  • Zaten Sen Çıktın, Healci Yattı, Parti Dağıldı

Neyse Şimdi /lycan-4'te 6 Türk Kasılıyoruz
  • biraz daha bilgi verir misin, bende başlıyorum.
  • Hayırlı Olsun Yazayım Birkaç Ek Şey:

Üyelik Açtıktan Ve Oyuna Başladıktan Sonra Konuşma Bölümüne /join newbie Yaz. Orada Başlangıç Görevlerini Yapabilir Ve Başlangıç Canavarları olan Slime'ları Kesebilirsin. Bir Süre Sonra Alışırsın Zaten. Aldığın Silahları Güçlendirmek İçin /join battleon Yaz Ve Başladığın Yere Gel. Sağdaki Yazılardan Enhancements'i Seç Ve Kendini Neye Göre Geliştirmek İstiyorsan Onu Seç. Sonra İlgili Trainere Gidip Sİlahını, Zırhını vb. Geliştirebilirsin. Ondan Sonra Sağ Alttaki İkonlardan Haritaya Ulaşabilir Ve İstediğin Yerde Gezebilirsin.

Zaten Öğrenirsin Zamanla, Eğer Takıldığın Biryer Olursa Her Zaman Yardımcı Olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: BaqqaL

Kardeş Sanırım Yanlış Anlamışsın Biz Adventure Quest Değil Adventure Quest Worlds Oynuyoruz Online Olan Ayrıca Nickinde Güzel.

BamBemBum Kardeş Lycanlarda 3 Saatlik Parti Açtık Gel İstersen Rep Kasıyoruz.

Not: 4.5 Level Lycan Rep Kastım 2 Saatte

Walla bilmiyordum Ama benim oynadığım oyun daha güzel gibi geldi ya

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.