Şimdi Ara

Adventure Quest Worlds [Rehber+Grup] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan AQW oynayan varsa birlikte takılabiliriz.Cysero serverındayım.
  • Bende şuan Cysero'dayım nickini yazarsan arkadaşlara eklerim takılırız

Ayrıca yeni çıkan ''Mythsong'' itemleri çok güzel ben 2 tane gitar, saç stili ve 'Tuning Claws'dan aldım.

BamBemBum msnden söyleyemedim burdan söyleyeyim TurkishSword'un şifresini buldum, onada item düzdüm Santa - Twilly Set 2008 falan var zaten. Ayrıca 40 inventory slot var
  • CaptainJackes nickim.Sana /goto yapıyorum ama oda full diyor.
  • Rated neden girdiğin gibi çıktın? Daha anca selamlaştık.
  • Up
  • Arkadaşlar Vampire rank kasıyorum 4 levelim 6 olunca TurkishSword'a Vampire Emissary alacağım. 400 Rep veren görevdeki bossu kesmek isteyen varsa safiria-1'e gelsin tek başıma kesemiyorum :(
  • Hala oynayan varsa bu yaz beraber kasalım

Edit: Tavuk_Tuyune_Alerjisi_Olan_Civciv@windowslive.com

Gelin ekleyin bu msn'i yazın oynarız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ho$tingen -- 31 Mayıs 2010; 11:55:18 >
  • Ben oynuyorum hala, yazın gelen event'larla falan 30 level olurum diye düşünüyorum ama ayrıca kasarız beraber
  • bende oynuyorum bu oyunu karakter sayfam burası
  • Pvp sistemi var mı?

• Bu arada oyunda x e basarsanız pvpye geçersiniz
  • Evet 'X'e basıp 'Darkovia Brawl'ı seçip, biraz beklerseniz PvP'ye girersiniz

Bu arada charlar güzelmiş arkadaşlar, yazın 1 parti yaparız
  • Ayrıca rp sitesi planım da var^^
  • Bende yeni katıldım oyuna. 1 Lvl Warrior. Atrix'de takılıyorum daha çok.
  • bende birkaç gün önce üye oldum.9 lwl warrior çarı.isteyen cyseroya gelsin genelde ya escherionda yada darkoviada takılırım(darkovia derken darkovia forest ve graveyarda girmem onlar giderse darkoviada girebildiğim herhangi bir alan)nick:mysteriouswarrior123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elecman -- 15 Haziran 2010; 0:23:13 >
  • Yeni event yolda... 3 dk içinde geliyor...
  • Güzel çalışma tebrik ederim
  • bu oyun online mıu yoksa single mı yani baskaları ile gerçek playerla vs falan oluyormu amaç ne
  • Kardes msn mı eklermısın her konuda yarıdmcı olurum yazmıssın benada yardımcı olmanı ıstıyorum albek1@w.cn
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.