Şimdi Ara

AEG 98699FL ve 88489FL hakkındaki görüşlerinizi ve alternatif önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
8.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pulsar_82

bugün İzmirden AEG bayiinden 85275 modelini 1380 10 taksit aldım, yarın servis makinayı kuracak bilginize

Dostum gule gule kullan cok iyi bir fiyat acaba bize de fiyat alabilme ihtimalin var mi magzandan izmirin neresinde acaba istanbula antalyaya gonderebilirler mi cihazlari sorma imkanin var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim arcelik patlayinca ilk isim aeg almak olacak yada satarin belli olmaz :)

• Teşekkür ederim herkese eyvallah sağolun. Aslında benimki tamamen şans işi, makina tek kalmış, satan adam daha kutuyu açmamış, modelin fiyatı konusunda tam emin değildi. Ağzından 1350 çıktı bi kere bende bastırdım sıkı bi pazarlıktan sonra attım makinayı arabaya eve getirdim. ben bi ara acaba yanlış makinayı mı alıyorum diye bayiden internete girip baktım modele. abi internette fiyatını görünce şaşırdı gitti listeye baktı bana gelişi 1.280 mış bu makinanın dedi ama artık iş işten geçmişti. Kullandıkça görüşlerimi yazarım. yarın servis gelecek kuracak, bu arada servisler kireç önleyici diye bi aparat takıyorlarmış 60-70 liraya gerçekten işe yarar bi şey midir? ne dersiniz taktırayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

bugün İzmirden AEG bayiinden 85275 modelini 1380 10 taksit aldım, yarın servis makinayı kuracak bilginize

Dostum gule gule kullan cok iyi bir fiyat acaba bize de fiyat alabilme ihtimalin var mi magzandan izmirin neresinde acaba istanbula antalyaya gonderebilirler mi cihazlari sorma imkanin var mi acaba

Elinde iki makina daha vardı (75270 ve kurutmalı olan model) onların fiyatları piyasayla aynı aşağı yukarı, oradan alırsanız bi avantajınız olmaz. dediğim gibi benim şansım yaver gitti. Ama daha önce baya bi araştırdım İstanbuldaki merkezden İzmirdeki bütün bayilerin güncel listesini mail atmasını istedim ve teker teker hepsini aradım fiyat aldım. İnşallah sizinde şansınız açık olur...

• Makina kuruldu. İlk izlenimlerim:

- Full pazlanmaz çelik olmasını aslında ilk başta istememiştim beyaz makina istiyordum ama çok güzel tasarlamışlar, çok şık.
    - makinanın kazanı ve kapağı baya büyük, kaç litre olduğunu bilmiyorum ama beyazları bitirsin hemen tek kişilik bi yorgan yıkayacağım.
    - çok sessiz çalışıyor.
    - maalesef içinden Türkçe hatta İngilizce kullanma klavuzu çıkmadı. firmayı aslında şikayet etmek lazım ama prosödürü nasıl işliyor, ne yapmak lazım bi yaptırımı var mı bilmiyorum.

Merak ettiklerim: awt yıkama sistemi nedir, tam olarak ne işe yarar?
    L85275 ile l75270 arasında çelik olması dışında ne gibi farklılıklar var?
  • quote:

Makina kuruldu. İlk izlenimlerim:

- Full pazlanmaz çelik olmasını aslında ilk başta istememiştim beyaz makina istiyordum ama çok güzel tasarlamışlar, çok şık.
    - makinanın kazanı ve kapağı baya büyük, kaç litre olduğunu bilmiyorum ama beyazları bitirsin hemen tek kişilik bi yorgan yıkayacağım.
    - çok sessiz çalışıyor.
    - maalesef içinden Türkçe hatta İngilizce kullanma klavuzu çıkmadı. firmayı aslında şikayet etmek lazım ama prosödürü nasıl işliyor, ne yapmak lazım bi yaptırımı var mı bilmiyorum.

Pulsar_82,
    benimkinden Türkçe ile beraber 8 dilde ayrı ayrı oldukça detaylı kılavuzlar , ek olarak enerji tüketim değerleri ile ilgili dökümanlar vs... çıktı. Paket içeriği eksik olabilir, müşteri hizmetlerini bir arayın.

• Arkadaşlar AEG Lavamat L88489FL modelini bugün satın aldım. Ne zaman teslim edileceği belli değil, ama bir an önce teslim alsam iyi olacak. Evde 2 haftadır makine yok :D

Teslim alınca detaylı güzel bir inceleme yaparım. Şimdi heyecanla yeni makinemi bekliyorum. 11 yıl sonra tekrar ambalajında sıfır bir makinem olacak
  • quote:

- çok sessiz çalışıyor.

Uzun zaman olmuş ama açıklayayım;

AWT su jetli yıkama sistemidir. Makine alttan aldığı suyu çamaşırlara üstten püskürtür.

Benim L75280FL yerine L88489FL almamdaki en büyük etken buydu. Diğer sebeplerim de:

-Çelik ön panel
    -Ağırlık sensörü, ağırlığa göre tahmini süre hesaplama ve deterjan önerisi
    -Su jeti (AWT)
    -1400 devirde A sınıfı sıkma yapması
    -Programdan bağımsız kademeli ön yıkama ve leke fonksiyonları
    -Anti alerjik program
    -49dB yıkama, 73dB sıkma sesi

• Sn candoğan hayırlı olsun makinanız incelemeleri detaylı bekliyoruz. Ürünü nekadara aldınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Arkadaşlar AEG Lavamat L88489FL modelini bugün satın aldım. Ne zaman teslim edileceği belli değil, ama bir an önce teslim alsam iyi olacak. Evde 2 haftadır makine yok :D

Teslim alınca detaylı güzel bir inceleme yaparım. Şimdi heyecanla yeni makinemi bekliyorum. 11 yıl sonra tekrar ambalajında sıfır bir makinem olacak

Yeni makinanız hayırlı olsun. bol kirli çamaşır yıkarsınız inşallah. sm=icon_smile.gif] Şaka bir yana merak ediyorum makinayı Kullandıkça izlenimlerinizide bizimlede paylaşın.

• Büyük bir merakla yeni makinenin incelemelerini bekliyoruz.

Şimdi birileri artık cana Aeg nin adamı diyebilir.

• Valla çıktığından beri tasarımına aşıktım bu makinenin. Uğruna Gorenje'yi satmayı hep düşündüm ama para yoktu

Bir de içimde Orijinal AEG Lavamat alıp kullanmak hep bir ukteydi. Allah nasip edecek çok şükür. İnşallah pişman olmam.
  • Geçen gün elektroworld de aeg lere bakmıştım önü inox olan aeg made in italy idi hepsimi italyan malı acaba aristondan dolayı italyan malı ürünlere antipatim hat safhada zaten,italyan malı aeg tuhafıma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Geçen gün elektroworld de aeg lere bakmıştım önü inox olan aeg made in italy idi hepsimi italyan malı acaba aristondan dolayı italyan malı ürünlere antipatim hat safhada zaten,italyan malı aeg tuhafıma gitti.

Evet üst seriler İtalyan, alt seriler Polonya üretimi. Durumun böyle olmasının sebebi Electrolux ile aynı yerde üretiliyor olmaları. Ben de İtalyan üreticileri beğenmem (Ariston, Merloni vb. gibi) ancak İsveç menşeili bir ürün bildiğiniz üzere. Kalite konusunda hiçbir çekincem yok, çünkü Electrolux de çok uzun yıllardır İtalya'da üretim yapıyor.
  • Menşeinin isveç olduğunu biliyorum elektroluxun ve sonrasındada aeg nin, çekincemin oluşmasındaki sebep italyan oluşu, italyanların üretiyo olması , italyan üretimi olduğunu geçen gün farkedene kadar bilmiyordum öğrenmiş oldum, bence birçok insanda aeg nin üst serilerinin italyan malı olduğunu bilmiyordur, geçen gün yazmıştım italyanlardan sadece spor araba alınır gerisi tırt demiştim , isveç markalı italyan üretimi üst seri aeg de alınırmı bilemedim şimdi.

• quote:

quote:

- çok sessiz çalışıyor.

Uzun zaman olmuş ama açıklayayım;

AWT su jetli yıkama sistemidir. Makine alttan aldığı suyu çamaşırlara üstten püskürtür.

Benim L75280FL yerine L88489FL almamdaki en büyük etken buydu. Diğer sebeplerim de:

-Çelik ön panel
    -Ağırlık sensörü, ağırlığa göre tahmini süre hesaplama ve deterjan önerisi
    -Su jeti (AWT)
    -1400 devirde A sınıfı sıkma yapması
    -Programdan bağımsız kademeli ön yıkama ve leke fonksiyonları
    -Anti alerjik program
    -49dB yıkama, 73dB sıkma sesi

http://galeribeyaz.com/aeg-lavamat-87480-fl-protex-plus-silence-camasir-makinesi_11.html

Bu ürünün acaba sizinkinden ne farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 31 Ekim 2012; 11:13:17 >

• Bendekinin farkı ağırlık sensörü, deterjan miktarı tavsiyesi ve tahmini süre hesaplama özelliği. Sıkmada A sınıfı olması.

87480 sıkmada B sınıfı. Bendeki spor giyim programı yerine bu modelde kot kumaş programı var.
  • quote:

Valla çıktığından beri tasarımına aşıktım bu makinenin. Uğruna Gorenje'yi satmayı hep düşündüm ama para yoktu

Bir de içimde Orijinal AEG Lavamat alıp kullanmak hep bir ukteydi. Allah nasip edecek çok şükür. İnşallah pişman olmam.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. İncelemenizi bekliyoruz. Fiyat gerçekten çok iyi, Arçelik in love serisi bile 1900 lira civarı.
  • Çok teşekkür ederim. Makinem yarın geliyormuş, şansa da yarın izinliyim :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.