Şimdi Ara

AEG 98699FL ve 88489FL hakkındaki görüşlerinizi ve alternatif önerileriniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
8.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: canoka

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

quote:

Evet kazanı plastik alaşımlı bir malzeme. Electrolux patentli.

Siemens WM54060TR modelinin tambur hacmi 53 litredir.

teşekkürler üstad! başka bölümde sorduğum miele 7 kg kazanı kaç litredir bir türlü bulamadım! internette araştırmadığım yer kalmadı firmaya mesaj çektim iki defa gene ses yok. öğrenebilirseniz makbule geçer! bu arada yeni makinanız hayırlı olsun güle güle kullanın incelemelerinizi büyük merakla beklemekteyim. görüntüsü şık olan makina! aldığınız aeg makinalarda yapıştırma kazanmıdır üstad ve kaç litre? tekrar teşekkürler!

Ben müsait zamanımda firmayı arayıp sorarım :) AEG'nin servisine danıştım, kazanın yapıştırma olmadığı bilgisini aldım. Tırnaklı geçme üretiyorlar. Tamburun net hacmi 66lt. Bazı firmalar hacmi brüt veriyorlar. Mesela 78lt olduğu söylenen LG 1443KDS cam kapak ve pedalların hacmi düşüldüğünde gerçekte 72lt çıkmış.

gerek kalmadı üstad.ben metreyle 3370 i ölçtüm hali hazırda kullandığım siemens sıwamat 54060 la ölçüleri üç aşağı beş yukarı hatta birebir aynı diyeceğim siemens daha geniş -az farkla olsa bile olabilir. doğrusu büyük hayal kırıklığına uğradım. netenketnet arkadaşımız haklı galiba. ilerde bu firmada rekabet için standartlarını düşürür derken bugünleri adeta görerek söylemiş. böyle dev firma eskiden 6 kg hem de siemenin standardına gelsin yada öyleydi biz bilmiyorduk hatta güncel siemens modellerdeki 7kg ürününe baktım 1049 tl idi fiyatı yanılmıyorsam avm de onun metre ile ölçümleri 7 kg de 3370 den büyüktü. kısaca yıkıldım desem yeridir. ciddi ciddi almayı düşünüyordum. adamların mesajlarıma cevap vermeme nedeni buymuş demek. koca koca firmalar buysa biz neyi ölçü alacağız neye güveneceğiz allahaşkına. neyse uzun yazdım kusura bakmayın!

candoğan üstad! bir konuda açmazdayım yardımınızı rica edeceğim! tambur hacminden dolayı hayal kırıklığına uğradığım mieleyimi yoksa sizin aldığınız aeg 88489 -tambur hacminin 64 lt-tamburu büyük olduğu için tercih etmeliyim? niçin? yani tercihinizi yaparken hangi kritere göre karar verirdiniz? tambur büyük olunca çamaşırlar daha iyi yıkanır diye de düşünüyorum düşüncelerinizi bekliyorum!

canoka tanburun tam ortadan kapaga kalan kisminin olcusu ile tam yukseklik olcusunu alirsak o silindirin hacmini nasil hesaplariz litre olarak?

hacim; yarıçapın karesi ile yüksekliği ve pi sayısını=3.14 çarparak bulunur.

BENIM KI NIN YARICAPI 15 DERINLIGI 28 CARP TIM TOPLADIM 197,87 ÇIKTI ???

aldığınız ölçü inç olmasın. cm olduğundan eminmisiniz?

hocam cm kesınlıkle kazan capı 32 cm derınlıgı 28 cm ama yarıcapını 15 cm aldın 15x15x28x3,14 o sunucu verdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet kazanı plastik alaşımlı bir malzeme. Electrolux patentli.

Siemens WM54060TR modelinin tambur hacmi 53 litredir.

teşekkürler üstad! başka bölümde sorduğum miele 7 kg kazanı kaç litredir bir türlü bulamadım! internette araştırmadığım yer kalmadı firmaya mesaj çektim iki defa gene ses yok. öğrenebilirseniz makbule geçer! bu arada yeni makinanız hayırlı olsun güle güle kullanın incelemelerinizi büyük merakla beklemekteyim. görüntüsü şık olan makina! aldığınız aeg makinalarda yapıştırma kazanmıdır üstad ve kaç litre? tekrar teşekkürler!

Ben müsait zamanımda firmayı arayıp sorarım :) AEG'nin servisine danıştım, kazanın yapıştırma olmadığı bilgisini aldım. Tırnaklı geçme üretiyorlar. Tamburun net hacmi 66lt. Bazı firmalar hacmi brüt veriyorlar. Mesela 78lt olduğu söylenen LG 1443KDS cam kapak ve pedalların hacmi düşüldüğünde gerçekte 72lt çıkmış.

gerek kalmadı üstad.ben metreyle 3370 i ölçtüm hali hazırda kullandığım siemens sıwamat 54060 la ölçüleri üç aşağı beş yukarı hatta birebir aynı diyeceğim siemens daha geniş -az farkla olsa bile olabilir. doğrusu büyük hayal kırıklığına uğradım. netenketnet arkadaşımız haklı galiba. ilerde bu firmada rekabet için standartlarını düşürür derken bugünleri adeta görerek söylemiş. böyle dev firma eskiden 6 kg hem de siemenin standardına gelsin yada öyleydi biz bilmiyorduk hatta güncel siemens modellerdeki 7kg ürününe baktım 1049 tl idi fiyatı yanılmıyorsam avm de onun metre ile ölçümleri 7 kg de 3370 den büyüktü. kısaca yıkıldım desem yeridir. ciddi ciddi almayı düşünüyordum. adamların mesajlarıma cevap vermeme nedeni buymuş demek. koca koca firmalar buysa biz neyi ölçü alacağız neye güveneceğiz allahaşkına. neyse uzun yazdım kusura bakmayın!

candoğan üstad! bir konuda açmazdayım yardımınızı rica edeceğim! tambur hacminden dolayı hayal kırıklığına uğradığım mieleyimi yoksa sizin aldığınız aeg 88489 -tambur hacminin 64 lt-tamburu büyük olduğu için tercih etmeliyim? niçin? yani tercihinizi yaparken hangi kritere göre karar verirdiniz? tambur büyük olunca çamaşırlar daha iyi yıkanır diye de düşünüyorum düşüncelerinizi bekliyorum!

canoka tanburun tam ortadan kapaga kalan kisminin olcusu ile tam yukseklik olcusunu alirsak o silindirin hacmini nasil hesaplariz litre olarak?

hacim; yarıçapın karesi ile yüksekliği ve pi sayısını=3.14 çarparak bulunur.

BENIM KI NIN YARICAPI 15 DERINLIGI 28 CARP TIM TOPLADIM 197,87 ÇIKTI ???

aldığınız ölçü inç olmasın. cm olduğundan eminmisiniz?

hocam cm kesınlıkle kazan capı 32 cm derınlıgı 28 cm ama yarıcapını 15 cm aldın 15x15x28x3,14 o sunucu verdı.

hangi marka kaç kg kazan? inç cinsinden almış olmalısını çünkü bulunan 19.8x2.7=53 lt civarı oluyor çünkü! bazı metrelerde bir yüz inç cinsinden olabiliyor ve üzerinde belirtilmiyor dikkatli bakınca anlaşılıyor yoksa ölçümde bir hata vardır büyük ihtimalle!

• derinlik nasıl 2.7 oluyor?
  • quote:

derinlik nasıl 2.7 oluyor?

2.7cm=1inç yukarda cm diye 19.8 inç hacim hesaplandığını düşünerek litreye çevirdik mantığı bu.
  • quote:

1dm3=1lt

15cm=1,5dm 28cm=2,8dm

22/7 X 1,5 X 1,5 X 2,8= 19,8 LT civarı çıkıyor. Aldığınız ölçülerden emin misiniz hocam? Bana küçük gibi geldi.

Ben de geniş hacimde çamaşırlar daha rahat yıkanacağından bu makineyi seçtim.

Aldım alalı yorgan programında nevresimler, tek parça yatak örtüsü; ön yıkamalı hassas programda da büyük banyo paspası yıkadım. Hiçbirinde sıkmada sorun yaşamadım.

ÜSTAD; HACMİN DIŞINDA YAZDIKLARINIZ BENİM SORDUKLARIMA CEVAP NİTELİĞİNDEMİYDİ?
  • quote:

quote:

1dm3=1lt

15cm=1,5dm 28cm=2,8dm

22/7 X 1,5 X 1,5 X 2,8= 19,8 LT civarı çıkıyor. Aldığınız ölçülerden emin misiniz hocam? Bana küçük gibi geldi.

Ben de geniş hacimde çamaşırlar daha rahat yıkanacağından bu makineyi seçtim.

Aldım alalı yorgan programında nevresimler, tek parça yatak örtüsü; ön yıkamalı hassas programda da büyük banyo paspası yıkadım. Hiçbirinde sıkmada sorun yaşamadım.

ÜSTAD; HACMİN DIŞINDA YAZDIKLARINIZ BENİM SORDUKLARIMA CEVAP NİTELİĞİNDEMİYDİ?

EĞER CEVAPSA BEN AEG Yİ TERCİH EDERDİNİZ DİYE ANLIYORUM! DOĞRUMUDUR?

• Ben aldım ve çok memnun olarak kullanıyorum. Sadece servis ağı hakkında biraz sıkıntılar var onun dışında makine ve malzeme iyidir.
  • Zaten tercih ettim, cevabım sizeydi :)
  • hocam makineniz hayırlı olsun.inşallah memnun kalırsınız.Bu ürünü almadan önce baktığınız diğer makine olan 87480 modelini neden tercih etmemiştiniz.Fiyatı 88489'a göre biraz daha uygun ama eksiği ya da varsa artı yönleri hakkında bilgi verebilir misiniz.örneğin awd ve sıkmada A sınıfı özelliği bu makine de mevcut mudur? Bir de aeg'nin web sitesinde 84950 modeli var.bu modeli neden düşünmemiştiniz. bu makinede art diye bir yıkama sistemi var.bu sistem awt ye göre daha mi iyi zira makinenin fiyatı daha yüksek.
  • Aeg L98699FL 9 Kg 1600 Devir Çamaşır Makinesini ben de 3,5 aydan beri kullanıyorum. Kötü deneyimlerim oldu. Diğer insanlara faydası olur diye yazıyorum. En baştan beri sıkma problemi vardı. Yetkili servis; yok dengesiz yük nedeniyle, yok elektrik hattındaki topraklama voltajı yüksek diye geçiştirdi. Israrım sonucu kendi ofislerine götürdüler cihazı, oradaki testlerinde sıkmadaki problemi onlarda gördü. Genel merkezle yazıştıklarını, genel merkezin de yurtdışındaki fabrikayla yazıştığını söylediler. Bu yazışmalar 45 gün olmasına rağmen cevap yok. Genel merkezi arıyorum cevap veren yok, nasıl firma anlamadım. Bu kadar mağdur olduğum yeter, daha cihaz yeniyken cihazı geri alıp paramı iade edin. Diğer tüketicilerin dikkatine; bırakın müşteri memnuniyetini, muhatap olabileceğiniz kimse yok! Benim anladığım kesinlikle uzak durulması gereken bir firma!
  • şuan piyasadaki en iyi cihaz 98699 modelidir miele bir kaç modeli hariç onların fiyatı 5500 lira civarından başlıyor fiyatları karşılaştırmak mantıksız olur miele nin avantajı kullanılan malzeme ve işçiliktir örnek olarak miele nin dış yüzeyini çizemessiniz kazanı tümleşiktir ekleme yoktur 2500 lira civarına alınabilecek en iyi makinedir 98699 bu serinin kurutma makinesi mieleden daha iyidir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.