Arkadaşlar malum zamanı geldi evliliğin.bazı beyaz eşyalarımı aldım burada yazılan bilgiler doğrultusunda.herkese teşekkür ederim.gerçekten bizim gibi (kendimi öyle görüyorum) beyaz eşyalardan doğru dürüst bilgi sahibi olmayan kişiler açısından bu forumu arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. sizlerinde bildiği üzere 24 saat çalışan buzdolapları hem kullanım açısından hem de elektrik sarfiyatı açısından önemlidir.benım gördüğüm brüt hacim ne kadar artar ise elektrik tüketimi de artmakta. düşündüm araştırdım(kendi çapımda).ve son olarakta buradaki bu konudaki işlerin erbabı olan dostlarımızdan bilgiler almak istedim.uzun lafın kısası AEG buzdolaplarından hangilerini tavsiye edersiniz?Türkiyedeki üretimi olan modelleri ve ithal olan modelleri hangileridir?ve son olarakta internetten alışverişte hangi siteler daha ucuz ve güvenilir?(Özelliklede alışveriş yapan arkadaşlardan bilgi bekliyorum).Yaklaşık kullanım ömürleri ne kadardır?
Brüt hacimi 350-480 lt arası olmalı.No-frost olmalı. fiyatı : 1800 ytl ye kadar. Elektrik tüketimi de zaten bence aeg ler uygun ,tasarruflu tüketim yapıyor.(yanılmıyorumdur umarım) AEG nin şu anda türkiye satılan modellerinin resimli ve bilgileri alttaki linkten bulabilirsiniz.
ben aeg electrolux 85582 aldım gayet hoş bir buzdolabı yıllık tüketim 392 kw,hacmine göre gayet düşük en sesli hali bile rahatsız etmiyor çoğu zaman isede orda bir buzdolabı olup olmadığını bile anlamıyorsunuz
yeriniz uygunsa samsung rt72 veya sharp sj-pt69 da olabilir bu dolaplar ort.550 hacimlidir.fiyatları da bütçenize uygun.ancak tabii olarak tüketimleri yüksek sharp yıllık 510kwh.bsh üretimi bozsc/siemens/profilo dolaplar kalitesizçithal olanlar iyi ama onlar da gereksiz yere pahalı.
Arkadaşlar AEG nin 85440 , 75440 , 75480 , 75486 modelleri ülkemizde üretiliyormuş.Müşteri hizmetlerini aradım doğru dürüst ilgilenmediler zaten.bunların yedek parçalarının pahalı olabileceğini düşündüğümden(yetkili servisleri de az ) , AEG den vazgectim. Profilonun bd 5700 nfv ve bd 5700 nfah modelleri sizce nasıl ürünler? Bu ürünler alınır mı? 470 litre ve yılda 498 kwh elektrik tüketiyorlar.41 db de çalışıyorlar.. Candoğan ,memolix ve diğer arkadaşlar acil yorumlarınızı bekliyorum... Teşekkürler
arkadaslar ben de aeg 74850 yada elektrolux 14781 düşünüyorum ama servis konusunda hakkaten sıkıntı yasarmıyım ki?
buzdolabının yedek parçası demekle neyi kastettiniz anlamadım ama profilo gibi bir markaya da bulaşmayın derim.yerli marka buzdolaplarının bozulması o kadar normal ki insanlar araba alır gibi servis ücretini düşünüyor.beyaz eşya alınır ve uzun yıllar kullanılır arada contası,lastiği değişir o kadar.bu kadar endişeli iseniz general electric buzdolabı alın.tam 10 yıl garantisi var.ptx 470 modeli size de uygun hem de çok kaliteli bir dolap.
bende 75428 var made in sweden çok güzel dolap serviste yeterli sayıda var ya nerde yok anlamıyorum
AEG buzdolapları hakkında karşılaştırma ve kullanıcı yorumlarınıhttp://www.iyi.net/buzdolabi/aeg-buzdolaplari/ bu linkte bulabilirsin. Bu sitede sadece ürünü kullanan kişiler yorum ve inceleme yazıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme