Şimdi Ara

AEG, ELECTROLUC, BOSCH Çamaşır makinesi seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence arkadaşım bosh waw 28560 alın fazla paraya gerek yok kliksada 2050 lira üstüne 100 lira maxipuan veriyo. İdos benim gördüğüm sıvı deterjan yüzünden sıkıntılı çünkü kaliteli sıvı deterjan yok. Önerdiğm model biliyosun alman sessiz yıkama performansı iyi ben de bir hafta önce aldım. Dün yağ lekesi programını kullandık yağdan eser yok biz çok memnunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay80

Siemens WM14Y7X2TR modeli ile sizin ki arasında ki fark nedir? Fiyat olarak hemen hemen aynılar.

Wm14y7x2tr yi 1., wm14y862tr yi 2. olarak adlandırıp yazmaya başlayım kalabalık olmasın

1. Model inox 2. Beyaz, 1. Model de idos ve aquasensör yok 2. De var yani donanımsal olarak 2. Model önde. Ama 1. Modelin kazan-tambur yapısı bana çok daha kaliteli geliyor yani 1. Model de kalite olarak önde bana göre. Onun dışında aralarında çok bir fark yok ikisi de homeprofessional serisinden ve Piyasanın en iyi makinelerinden. Bu arada inox model arıyorsanız aeg L86495xfl modelini Düşünebilirsiniz. Su jeti, Buharlı kırışıklık-koku giderme ve 66 litre hacimle sınıfının en geniş tamburu ile bsh homeprofessional dan öne çıkıyor.

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Aeg L86495xfl diye google da aradığım zaman hiç bir sonuca rastlanmadı. Model numarasını doğru paylaştığınıza emin misiniz?
  • quote:

Aeg L86495xfl diye google da aradığım zaman hiç bir sonuca rastlanmadı. Model numarasını doğru paylaştığınıza emin misiniz?

Haklısınız yanlış yazmışım 87495 model kodu

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Peki Aeg nin bu modeli mi daha iyi yoksa Siemens ve Bosch un bahsedilen modelleri mi? Inox tercih etmiyoruz bu yüzden bunun beyazının modeli nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalay80 -- 12 Ağustos 2015; 13:42:22 >
  • Arkadaşlar yılan hikayesine döndü bizim çamaşır makinesi ama sonunda karar verip siparişi verdim.
    AEG L87495XFL aldık. Hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah doğru bir seçim yapmışızdır.
  • Atalay80 A kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun..

• Teşekkür ederim

• quote:

Arkadaşlar yılan hikayesine döndü bizim çamaşır makinesi ama sonunda karar verip siparişi verdim.
    AEG L87495XFL aldık. Hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah doğru bir seçim yapmışızdır.

Güle güle kullanın...

• Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.