Şimdi Ara

AEG, ELECTROLUC, BOSCH Çamaşır makinesi seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aşağıdaki modellerden birini almak istiyorum. Ancak hangisini alacağımı bilemedim. Sizce hangi modeli seçmeliyim?

BOSCH WAW28560TR
    Electrolux EWW1697MDW
    AEG L98699FLE2
    Bosch WAY28762TR
    ELECTROLUX EWF1408WDL

• Kullanan birisi olarak Bosch way serisini tavsiye ederim, ben çok memnunum. 1.400 devir olanı tercih edin, tek önerim bu olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay80

Selam arkadaşlar,

Aşağıdaki modellerden birini almak istiyorum. Ancak hangisini alacağımı bilemedim. Sizce hangi modeli seçmeliyim?

BOSCH WAW28560TR
    Electrolux EWW1697MDW
    AEG L98699FLE2
    Bosch WAY28762TR
    ELECTROLUX EWF1408WDL

Çoğu yönden Verdiğiniz diğer modellerden iyi olduğu için way28762 modelini almanız iyi olacaktır. Onu bulamazsanız waw28560 a bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Electrolux EWF1497CDW2 bir de bu model var. Bu nasıldır? Ayrıca Bosch grubunda BOSCH WAW28560TR ve Bosch WAY28762TR(internet üzerinden satan bir yer bulamadım bu modeli) modellerinden daha iyi önerebileceğiniz bir makine var mı? Bütçem 2500tl arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalay80 -- 11 Ağustos 2015; 16:16:49 >
  • Merhaba;

WAW modeli sade bütün temel özellikleri barındıran fazla lüksü olmayan makine. Alman malı güzel makine ama WAY WAS serisini daha kaliteli buluyorum.

WAY modelinde WAW modeline ekstra olarak leke çıkarma programları daha iyi, yazılı bilgi veren ekran, çamaşırı tartma sistemi var. Ek olarak tasarımı daha şık.

Electrolux ise kurutmalı çamaşır makinelerinin en düşük modeli. Güzel makine fiyatına göre ancak kurutmalı istiyorsanız ayrı ayrı yeriniz varsa kesinlikle ayrı almanızı öneririm. Kurutmalı çamaşır makinelerinin dezavantajları yıkadıkları çamaşır miktarından daha azını kuruturlar. Çoğu kurutmalı çamaşır makineleri kuruturken su harcarlar. En az yıkama kurutma işlemi 4-5 saat sürer bunun gibi dezavantajlar. O yüzden yeriniz varsa kesinlikle ayrı almanızı öneririm

AEG harika makine. Yıkamada 47 db ses seviyesi buhar programları su jeti yazılı bilgi veren ekranı gibi yönlerinden verdikleriniz modellerden en iyisi. Ancak üretimi kalktı bulursanız tereddütsüz almanızı öneririm

1408 de ise 69 lt tambur hacmi su jeti buhar programları var. Sık kullandığınız en çok 3 programı otomatik olarak kaydediyor. Çamaşırı tartma deterjan miktarını öneriyor ml cinsinden. AEG den sonra alabileceğiniz en iyi makine diyebilirim

Kısacası tercihim şu yönden olur sırası ile AEG L98699FLE2> Electrolux EWF1408WDL> Bosch WAY28762TR> Bosch WAW28560TR >Electrolux EWW1697MDW diye gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DanceOfEternity- -- 11 Ağustos 2015; 23:19:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

Merhaba;

WAW modeli sade bütün temel özellikleri barındıran fazla lüksü olmayan makine. Alman malı güzel makine ama WAY WAS serisini daha kaliteli buluyorum.

WAY modelinde WAW modeline ekstra olarak leke çıkarma programları daha iyi, yazılı bilgi veren ekran, çamaşırı tartma sistemi var. Ek olarak tasarımı daha şık.

Electrolux ise kurutmalı çamaşır makinelerinin en düşük modeli. Güzel makine fiyatına göre ancak kurutmalı istiyorsanız ayrı ayrı yeriniz varsa kesinlikle ayrı almanızı öneririm. Kurutmalı çamaşır makinelerinin dezavantajları yıkadıkları çamaşır miktarından daha azını kuruturlar. Çoğu kurutmalı çamaşır makineleri kuruturken su harcarlar. En az yıkama kurutma işlemi 4-5 saat sürer bunun gibi dezavantajlar. O yüzden yeriniz varsa kesinlikle ayrı almanızı öneririm

AEG harika makine. Yıkamada 47 db ses seviyesi buhar programları su jeti yazılı bilgi veren ekranı gibi yönlerinden verdikleriniz modellerden en iyisi. Ancak üretimi kalktı bulursanız tereddütsüz almanızı öneririm

1408 de ise 69 lt tambur hacmi su jeti buhar programları var. Sık kullandığınız en çok 2 programı otomatik olarak kaydediyor. Çamaşırı tartma deterjan miktarını öneriyor ml cinsinden. AEG den sonra alabileceğiniz en iyi makine diyebilirim

Kısacası tercihim şu yönden olur sırası ile AEG L98699FLE2> Electrolux EWF1408WDL> Bosch WAY28762TR> Bosch WAW28560TR >Electrolux EWW1697MDW diye gider

vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. L98699FLE2 bulamıyorum malesef. Onun yerine siz ne önerirsiniz (başka markalar ve modellerde dahil)? Yok mu AEG nin bir alternatifi? AEG genel merkezi aradım ve o modelin muadilinin olmadığını söyledirler maalesef.

• Atalay80 A kullanıcısına yanıt
    AEG den sonra en iyi bulabileceğiniz modeller Electrolux EWF1408WDL Electrolux EWF1497CDW ve Bosch WAY28762TR modelleri olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurutma Makinesi - Bosch
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Electrolux EWF1408WDL modelindeki My Favourite+ özelliği 3 adet en sık kullanılan programı hafızasına kaydediyor.
  • Felice Forte F kullanıcısına yanıt
    Doğru:) Hatırlatma için teşekkürler. Siz daha iyi bilirsiniz. Sonuçta kullanan Sizsiniz

Merhaba;

Evimde hem Bosch WAY28862TR I-Dos hem de Electrolux EWF1408WDL var. Sessizlik, performans ve kalite bakımından Bosch WAY28862TR I-Dos daha üstün. Sormak istediğiniz sorular olursa buyurun sorun fırsat bulduğum zamanlarda cevaplarım.
  • Estağfurullah sadece herkesin doğru bilgilenmesi adına yazdım
  • Felice Forte F kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldunuz. Bosch WAY28862TR 2800TL, Electrolux EWF1408WDL 2300TL. 500TL fiyat farkı var. Benim bütçem 2500TL idi. Ancak 500TL daha ver buna değer diyorsanız tekrar hesap yapmam gerekecek. Değer mi sizce?
    way 28862 siemens muadilini kullaniyorum.idos kullaniminda zorlanmam ve sivi deterjan kullanirim derseniz (isterseniz manuel dozajlamadan tozda kullanabilirsiniz)sessizlik ve yikama performansindan ben sahsen memnunum.ama aradaki farka degermi bilemiyorum acikcasi.bu biraz size kalmis bir tercih.bunda en iyi cevabi ikisinide kullanan felice forte arkadas verebilir sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @arthur -- 12 Ağustos 2015; 0:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @arthur

way 28862 siemens muadilini kullaniyorum.idos kullaniminda zorlanmam ve sivi deterjan kullanirim derseniz (isterseniz manuel dozajlamadan tozda kullanabilirsiniz)sessizlik ve yikama performansindan ben sahsen memnunum.ama aradaki farka degermi bilemiyorum acikcasi.bu biraz size kalmis bir tercih.bunda en iyi cevabi ikisinide kullanan felice forte arkadas verebilir sanirim.

way28862 nin siemens muadilinin modeli nedir? Onun da fiyatını araştırayım.
  • Wm14y862

• Siemens WM14Y7X2TR modeli ile sizin ki arasında ki fark nedir? Fiyat olarak hemen hemen aynılar.
  • Hayırlı geceler

• Siemens'te daha uygun fiyata aynı makineyi alabilirsiniz. Ayrıca forumda siemens ürünleri satan Serdar diye bir arkadaş var kendisinden yakın tarihte Siemens kurutma makinesi aldım Perşembe günü geliyor kısmetse , özetle Siemens ürünlerini electrolux fiyatına hatta daha ucuza alabileceğinizi düşünüyorum.
    Tşk.
  • gggkkknnn G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Ancak baktığım siemens-bosch modelleri 2800tl electrolux modeli ise 2300tl. Fiyatının daha uygun olması şuan için mümkün görünmüyor maalesef :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.