Şimdi Ara

AEG l75280fl, Lg gn-m702ghw, sms68n02tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, haziranda düğünüm var yaklaşık 2 aydır forumdaki beyaz eşya tavsiyelerini takip ediyorum. Forumdaki arkadaşların beyaz eşya seçmemde çok yardımı oldu. Hepinize çok teşekkür ederim.
    Çamaşır makinesi l75280fl,
    Bulaşık makinesi sms68n02tr,
    Buzdolabı gn-m702ghw aldık.
    Fırın ve ocak konusunda başta eşim oca652 ve frma952 beğenmişti tam almak üzereyken vazgeçti. Onları da beyaz istiyor. Forumda beyaz cam ocak konusunda tavsiye bulamadım. Profilo'nun da beyaz cam ocağı yok sanırım. Siemens ve boschta ise fiyatları hayli yüksek. Sadece ocak nerdeyse benim ikisi için ayırdığım fiyata yakın. Patlama riski olduğunu okuduğumdan ucuz cam ocaklara da cesaret edemedim. Bana beyaz fırın ve beyaz cam ocak tavsiye edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: akiran

Merhaba arkadaşlar, haziranda düğünüm var yaklaşık 2 aydır forumdaki beyaz eşya tavsiyelerini takip ediyorum. Forumdaki arkadaşların beyaz eşya seçmemde çok yardımı oldu. Hepinize çok teşekkür ederim.
    Çamaşır makinesi l75280fl,
    Bulaşık makinesi sms68n02tr,
    Buzdolabı gn-m702ghw aldık.
    Fırın ve ocak konusunda başta eşim oca652 ve frma952 beğenmişti tam almak üzereyken vazgeçti. Onları da beyaz istiyor. Forumda beyaz cam ocak konusunda tavsiye bulamadım. Profilo'nun da beyaz cam ocağı yok sanırım. Siemens ve boschta ise fiyatları hayli yüksek. Sadece ocak nerdeyse benim ikisi için ayırdığım fiyata yakın. Patlama riski olduğunu okuduğumdan ucuz cam ocaklara da cesaret edemedim. Bana beyaz fırın ve beyaz cam ocak tavsiye edebilir misiniz?

http://www.guzelevim.com.tr/PROFiLO-FRMA652W-ANKASTRE-ELEKTROTURBOFIRIN_3626.html?search=652w&ref=akakce&v=1.15.8#0

• Evet fırın için onu veya bosch hbn331w0t düşünüyorum. Ocak ne tavsiye edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akiran -- 31 Mayıs 2014; 15:53:44 >
  • Ocak önerebilecek yok mu arkadaşlar. Vestel ocak ve fırınlar nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akiran

Ocak önerebilecek yok mu arkadaşlar. Vestel ocak ve fırınlar nasıldır?

Vestel ocak ve fırınlarıni tavsiye ederim kaliteli ben kullanıyorum senelerdir birçok modelini..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.