< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazenidd -- 29 Mart 2017; 21:0:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazenidd -- 29 Mart 2017; 21:0:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunu hep tahmin etmiştim. Demek can doğan arkadaş buymuş. 62 yaşı değilse memleketi tunceli ve tuncelili arkadaşlarım bunu gururla açıklarla r ki aynısını kendisinden bekliyorum. Ve kendisinden açıklama bekliyorum.. Ben hep kimliğimi açıkça paylaştım adresimle birlikte.. Sıra kendiainde... Foruma bu konuda borçlu. Foruma çok bilgi verdi ama sanırım iligine kadar da insanların beyaz eşya bilgi yeteraizliğini de kullandı...
|
Biostrike arkadaş sanırım masum savunmasız bir insanı yargıladığımız yanılsaması yaşıyor. Candoğana aylarca kimliğini açıklaması konusunda ıararcı oldum. Neden elekteolüxün dandik programlarını insanlara yanlış anlattığını ve manüpüle etriğini sordum ve her sefeeinde ben yardımcı olmaya çalışıyorum ayaklarına yattı. Sizin siemençi arkadaşa laf etmeniz yersiz çünkü adam dürüstçe mal satıyorum ben tarafım diyor. Ama cansoğan taarafsız ayaklarına bana bile elwkteolüx aldırdı. Şimdi candoğan 62 nikli arkadaş ya bu ithamları reddetmeli açıkça o kişi olmadığını ve gerçekte ne iş yaptığını beyan etmeli yada fotodaki kişi olduğunu kabul edip yaklaşık 2007 yılından beri beyaz eşya konusunda fikir edinmeye çalışan tüketicileri kendi ekonomik çıkarları doğrultusunda manüpüle ettiğini kabul edip kamuoyundan(forumdan) özür dilemeli ve hiç olmazsa şidi hangi firmaya hizmet esiyor ise kimliğinde açıkça belirtip hiç olmazsa bundan sonrasında dürüstlük emareleri göstermelidir
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgmeu -- 31 Mart 2017; 15:57:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 1 Nisan 2017; 16:36:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|