Şimdi Ara

ELECTROLUX EW8H2966IZ 9Kg Buharlı Kurutma Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yok reis garanti uzatmalı alınmıştı ama bimeks üzerinden yaptığımız için firma batınca boşa gitti. Konu o değil, Garanti içerisinde 2 kere değişen parça garanti dışında da 2 kere değişti, en sonunda fiyatı iyice artınca yaptırmadım çöpe atacağım ürünü. 6 ayda bir aynı parça arıza veriyor, servis (garanti bittiği için) her seferinde 2 kat ücret çıkarıyor. Bir daha yerli alacağım üstüne 4 yıl garanti yaptırıp devam edeceğim. 7 sene kullansam zaten yeter. Bu markayı asla kimseye tavsiye etmiyorum. ( Memnun olanları tenzih ederim. Şahsi görüşümdür.)
  • 19500 gözüküyor bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakasız ama yazmadan duramam. Bulaşık makinesindr inanılmaz mağduriyet yaşadım bu markanın. Fikir olması açısından söylüyorum. İyi forumlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • börü06 kullanıcısına yanıt

kaçırdın

• Cesvaraponuribere kullanıcısına yanıt

garanti konusundan bahsediyorsan her marka dediğiniz şekilde

• Yok reis garanti uzatmalı alınmıştı ama bimeks üzerinden yaptığımız için firma batınca boşa gitti. Konu o değil, Garanti içerisinde 2 kere değişen parça garanti dışında da 2 kere değişti, en sonunda fiyatı iyice artınca yaptırmadım çöpe atacağım ürünü. 6 ayda bir aynı parça arıza veriyor, servis (garanti bittiği için) her seferinde 2 kat ücret çıkarıyor. Bir daha yerli alacağım üstüne 4 yıl garanti yaptırıp devam edeceğim. 7 sene kullansam zaten yeter. Bu markayı asla kimseye tavsiye etmiyorum. ( Memnun olanları tenzih ederim. Şahsi görüşümdür.)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buharlı olayını anlamadım ben. Zaten bu cihazlar içindeki ıslak malzemeyi ısıtarak buharını yogusturup deposunda tutuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch Kurutma Makineleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7 senedir başka bir işi pompalı modleini kullanıyoruz makine 5 senede inverter motor arıza yaptı , garanti vs yoktu servis değişmesi gerektiğini söyledi yüklü bir memlag bize kalacaktı alırken 10 sene motor garantisi aklıma geldi müşteri hizmetlerine sorduğumuz da aldığın 3 ay içinde webden kayıt olmak gerekiyor Muş 10 sene garanti için vs şikayet var a yazdım dönüş yapıldı ücretsiz değişim yapıldı , makine kapak alttarafindan bildiğin çürüdü, makine ama iyi diyebilirim, en azından zorla da olsa sattığı malın arkas8nda durup motoru ücretsiz değiştirdiler

• Merhaba,

Ne başlıkta ne ilk mesajda ilettiğiniz zaman ki fiyatını belirtmemişsiniz? Arkadaşın dediği gibi 19.500TL, ne kadardı? Link ile birlikte o anki fiyatları da yazılırsa paylaşım daha değerli olur.

• sceptic S kullanıcısına yanıt

ilk mesajdaki resimde 12.499TL olarak görünüyor

• Kurutma makinesi alacaklara ısı pompalı Vestel 9701 öneririm. Gereksiz bir ürün gibi geliyordu bana, eşim çok ısrar edince aldık. Kurutma sonrası çıkan toz, kıl, tüy vs görseniz oha dersiniz. Evdeki toz azaldı gerçekten. Ütülemeden katla koy dolaba bir çok kıyafeti, çarşafı vs. Elektrik faturasına +15-20 TL gibi bir yansıma oldu yoğun çalışmasına rağmen. Ben Vestel'e +4 yıl uzatma yaptım. Kesinlikle çok memnunuz.

• https://www.hepsiburada.com/altus-al-81-ic-8-kg-kurutma-makinesi-pm-HBC0000106DBX

Ben de bu ürünü tavsiye ederim 2 aydır kullanıyoruz. Bir tanede aile büyüklerine Samsung marka kurutma makinası aldık.

-- Genel şikayet sesli çalışması ama sesin büyük kısmı düğme fermuar gibi sert kısımların tambura vurması nedeni ile oluşuyor.

Dolayısı ile çok sessiz bir makina yok diyebilirim. Samsung u 16.800 e aldık makinaya biraz daha iyi yalıtım yapılmış bu sebeple

bir tık daha ses az ve dışarı daha az veriyor.

-- Altus a 690 lira vererek 4 yıl ek garanti yaptırarak garanti süresini 7 yıla uzattım makina bana 9.500 e geldi. En pahalı parçası invertör 7 seneden önce bozulursa artık makinayı çöpe atmayı göze aldık.

-- Elektrolux almaya niyet ettim ama iki sebep beni bundan vazgeçirdi. Birincisi servis hizmeti diğeri ise parçası yurt dışından geliyormuş zamanında tedarik ve pahalı olması etkili oldu.

-- Altus a Arçelik servisi bakıyor. Arçelik ürünleri ile bazı parçaları ortak dolayısı ile yedek parça sıkıntısı yok. Fazla para vermemek için bunu tercih ettik. İlk başta biraz plastik kokusu oldu ama birinci aydan sonra sıkıntı kalmadı. Banyoda kurulu kapısıyı kapatınca pek ses sıkıntı değil.

-- Kışın çamaşırı evin içinde kurutuyorsanız düşünmeden alın.

• Ben 1 yıldır Electrolux EW8H3966IB kullanıyorum. Kurutmasından ve elektrik tüketiminden çok memnunum. okula giden 2 çocuklu bir evde hafta belki 10 kere açıldığı halde hiç bir arıza ile karşılaşmadım henüz.

Eskiden kurutma işi tam bir işkenceydi. Kapılara as, kaloriferin önüne koy (üstüne konunda kavga çıkarıyorum), çamaşır askısı zaten yetmiyor. 2-3 günde kurumuyor vs. Artık bu alet lüks değil ihtiyaç.

• Beyaz eşyada vestel hariç yerli malları iyidir. Gebze üretimi Siemens ve Bosch'ta tercih edilebilir.

• typhoone T kullanıcısına yanıt

Bu ürünü(EW8H3966IB) ben de geçen kasimdan beri kullanıyorum. Çok memnunuz. Ayrıca evdeki beyaz eşyam buzdolabı harici hepsi aeg ve elektrolux . 9 yildir servis cagirmadim . O yüzden servisi iyidir kötüdür yorumum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur208 -- 17 Şubat 2023; 11:14:57 >
  • Ben 3 ay önce almıştım Vestel 9701 ısı pompalı modeli, yoğuşmalılar iki kat elektrik tüketiyor bilginiz olsun. Ben 8.000-TL + 4 yıl garanti için 800-TL vermiştim toplamda 8.800.-TL'ye mal oldu 7 yıl garantili. Ben alırken arçelik-beko 12 bin tl civarındaydı ki bu kadar kaliteli de değiller kesinlikle. Hatta bir ara Hoover wifi li modelleri var halen 8 bin civarlarında satılıyor onlardan alayım demiştim ama servisi berbat olduğu ve şikayet çok fazla olduğu için vazgeçmiştim.

Vestel 9701, ses konusunda aşırı sesli değil, çamaşırların fermuar gibi metal aksamları kapağa çarpıtğının sesi olmasa ortalama düzeyde sesi var. Kurulumunu 8kg hotpoint çamaşır makinesinin üstüne yaptırdık, Vestel kurulum aparatı parası almıyor ama arçelik-beko 500-600-tl civarında para alıyor, kayınbirader arçelik-beko servis kurulum ekibinde o söylemişti bana.

Kurutma makinesi evde çocuğu olan aileler için olmazsa olmaz. Oturma, yatak ve çocuk odasında kesinlikle çamaşır kurutulmamalı diyor uzmanlar astım gibi hastalıklara neden olduğu için. Almak için geç bile kalmışız bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy07

https://www.hepsiburada.com/altus-al-81-ic-8-kg-kurutma-makinesi-pm-HBC0000106DBX

Ben de bu ürünü tavsiye ederim 2 aydır kullanıyoruz. Bir tanede aile büyüklerine Samsung marka kurutma makinası aldık.

-- Genel şikayet sesli çalışması ama sesin büyük kısmı düğme fermuar gibi sert kısımların tambura vurması nedeni ile oluşuyor.

Dolayısı ile çok sessiz bir makina yok diyebilirim. Samsung u 16.800 e aldık makinaya biraz daha iyi yalıtım yapılmış bu sebeple

bir tık daha ses az ve dışarı daha az veriyor.

-- Altus a 690 lira vererek 4 yıl ek garanti yaptırarak garanti süresini 7 yıla uzattım makina bana 9.500 e geldi. En pahalı parçası invertör 7 seneden önce bozulursa artık makinayı çöpe atmayı göze aldık.

-- Elektrolux almaya niyet ettim ama iki sebep beni bundan vazgeçirdi. Birincisi servis hizmeti diğeri ise parçası yurt dışından geliyormuş zamanında tedarik ve pahalı olması etkili oldu.

-- Altus a Arçelik servisi bakıyor. Arçelik ürünleri ile bazı parçaları ortak dolayısı ile yedek parça sıkıntısı yok. Fazla para vermemek için bunu tercih ettik. İlk başta biraz plastik kokusu oldu ama birinci aydan sonra sıkıntı kalmadı. Banyoda kurulu kapısıyı kapatınca pek ses sıkıntı değil.

-- Kışın çamaşırı evin içinde kurutuyorsanız düşünmeden alın.

Samsung hangi modeldi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ugur208 kullanıcısına yanıt

2016 da anneme Electrolux EDH3897SDE aldım önce. O benim kadar yoğun kullanmasa da 7 sene olmuş bir kere bile servis çağırmadık. Sanırım "elektronik şans işi" gerçekten doğru.

Sorun yaşayanda örnekteki gibi 6 ayda bir parça değiştiriyor. Muhtemelen o örnekte sorun başka bir parçada ama servisin kolayına gidiyor sigortayı değiştirmek arızalı kartı değiştirmekten.

Bu arada bilgi olması için benim EW8H3966IB 1.000 devirde sıktığım çamaşırı kuruturken (2 saatlik karışık programda) ortalama 1KW elektrik tüketiyor. Bazen 0,90Kw bazen 1,10kw nadiren 1,20kw olduğu oluyor. Heralde çamaşırın mahiyetine ve ıslaklığına göre değişiyor.

• paladinho kullanıcısına yanıt

Samsung DV90BB5245AEAH 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.