Şimdi Ara

AEG L87495XFL vs MİELE W5872 vs bosch WAY287X2TR ahngisini almalıyım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biliyorum öyle bir şeyde bulunmadınız ben de genel olarak konuştum zaten
    Forumda yanan arkadaşın makinesini de gördüm ciddi olay ama sonuçta her AEG veya Electrolux alanın makinesi yanmıyor sonuçta o yüzden şimdilik net bir şey konuşmak doğru olmaz.
    Açıkçası ben garantili cihazlar için bile yüksek fiyat istendiğine rastladım
    Ben de çamaşır makinesi alırken Electrolux düşünmüştüm fakat bulamadık bu da beni biraz soğuttu. Bosch WAW28560TR modelini aldım kullanıyoruz çok memnunuz çok sessiz darbeleri çok iyi şekilde emiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AEG grubu ülkemizde yaygınlaşmak istiyorsa servis,bayi ve parça tedariği konusunda kendini geliştirmeli ayrıca sıfır makinelerinden gelen tıkırtı sesleride hiç hoş değil aynı şekilde bosch grubunu da cihazlarına su jeti,buharlı yıkama gibi özellikleri koymadığı için eleştiriyorum bosch'un en büyük eksiği bu.
  • Aynen dediğiniz gibi olsa çok daha iyi olacak su jeti bence önemli bir özellik buhar programları da. Servisin parça temin etmesi de böyle olsa mükemmel olur.

• benim tercihim miele>bosch>aeg olurdu.

mielenin zaten sınıfı farklı. 2 marka ile mukayese edilemez. hele ki dediğiniz model, düşük modellerden de değildir. üst sınıflardandır.

aeg-electrolux kaliteli-iyi olabiir ki kendim de buzdolabını electrolux seçtim ve son 6 ayda görülen, eskisine göre farklı gelen bir çalışma sesi dışında çok çok memnunum. lakin, istanbulda yaşamama rağmen bile servislik durum olur diye ödüm kopuyor. çünkü bsh ya da arçelik grubu gibi bir servis anlayışları yok. samsung ve lg.nin ise daha da beter. bu nedenle, şayet 3 büyük şehirde yaşamıyorsanız (yaşıyorsanız da açın bakın sitesinden kaç tane servisi var bulunduğunuz şehirde) miele de aeg de sıkıntı yaratabilir. ha, mielenin servisi çok az olsa da müşterisini pek mağdur edeceğini de düşünmüyorum.
  • Arkada?lar 10-15 günlük dü?ünme, fikir aly?veri?i süreçlerinin sonunda dün ak?am makinemizi aldyk. Tercihimizi Bosch WAW28560 serisinden yana kullandyk. Fiyat performans olarak daha cazipdi.
    Tüm yorum Yapan Yardymcy olmak için vakit ayyran arkada?lara ayry ayry te?ekkür ederim. ;)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.y87 -- 26 Ağustos 2015; 12:24:36 >
  • Arkadaşım evine alabileceğin en iyi ürünleri al.
    Kendimden bir örnek vereyim, 15 yıl önce bulaşık makinem bozuldu araştırıyorum omu bumu diye.
    111.000 tl yede makine var 500.000 tl yede.
    500.000 TL olan ankastre ve metalik olan işime yaramayandı.
    Ben gittim arçelik 4562 (whirlpool ithalatı) makineyi 465.000 tl ye aldım.
    Bana o zaman ne gerek var oda yıkıyor buda yıkıyor diyenler ikinci, üçüncü makineyi aldı hepsininki bozuldu ben hala ilk günkü gibi kullanıyorum.
    Ucuzsa vardır bir illeti.
    Pahalı ise vardır bir hikmeti.
  • murat.y87 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın iyi tercih yaptığınızdan emin olabilirsiniz. WAW modeli sade makine olmasına rağmen WAS WAY serisindeki program yazılımı hataları ciddi anlamda düzeltilmiş denge sistemi daha hassas olmuş WAY WAS serisinde olan çok yumuşak amortisörler WAW serisinde daha sert olmuş bunların farkına vardım henüz

• teşekkür ederim memnun olan çok araştırdık çok yordu bizi ama içimize de sindi.. Kurulumu için bi sure bekleyecgiz garantisi başlamaması için kurdurup kullnamaya başlayınca ayrıntılı bilgiler vereceğim mutlaka
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.