Şimdi Ara

AEG L87695WD Kurutmalı Çamaşır Makinesi/Yenisi Geldi. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
14
Favori
57.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • makinadan sıkmaya başlarken amortisörlerinden gıcırtı sesi hala geliyor , sizlerde de bu ses varmı acaba servis sürekli normal diyor.
    ben normal olmadığını düşünüyorum.

http://tinypic.com/player.php?v=4k7nzk%3E&s=8

http://tinypic.com/player.php?v=dzf9qt%3E&s=8

videolara bakıp kendi makinanızla karşılaştırıp yorumlarsanız sevinirim.

• joje J kullanıcısına yanıt
    İlk videodaki tıkırtı bizde yok. Aslında makine hızlı dönmüyor orada sanki su atarken çıkış hortumu titreşiyor gibi.

1600 devir de ise gülrültü olması normal. Çok yüksek bir devir çünkü. Ancak makine ayaklarının ayarı bozuksa burada da zıplama yapması gerekiyor sanırım. Bilemiyorum.
  • geomaster G kullanıcısına yanıt
    tikirti kazani elle oynattigim zamanda geliyor, hortum degil .
    gelen servis amortisorlerden ve gazli armotisor bu sesi yapar normal diyor.
    makina ayak ayarlari yapildi aski yaylarindan biri ters cevrildi, ziplama yok ama sıkmada tırlama yapıyor bu yuzden, sesi duzgun degil.
    birde simdi kayis sesi gibi bir ses gelmeye basladi zaman zaman rulman sanirim . daha 3 ay oldu makinayi alali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tanburu elle cevirdigimde bir ses yok?
    Bence siz servisi sıkıştırmalisiniz. Amortisörun ters çevrilmesi ne demek? Sorun varsa vardır ve degismelidir.

• geomaster G kullanıcısına yanıt
    tamburu elle cevirirken degil, tamburu icerden saga yada sola ittirdiginizde gelen bir ses.

• joje J kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz ses her makinede var. O bir sorun değil askıda olan makineyi sallama sesi. Bakın, elle yaptığınız o sesle makine çalışırken çıkan ses farklı ve siz garantisi devam ediyorken servise ben bunu istemiyorum diye diretin yoksa genel merkezi arayacağım deyin. İnanın durum çok farklı olacaktır. Yoksa kabahat sizdedir .Bu konuda daha fazla konuşmanın inanın gereği de yok. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geomaster -- 26 Aralık 2014; 15:18:25 >
  • merhabalar forumu ilk defa kullanıyorum umarım yanlış bir yere yazmıyorumdur.candoğan bey bizde beyaz eşyalarımızı yenilemek istiyoruz eski makinam arçelik ama tamı tamına 19 senelik makina ve artık değişim zamanı geldi. arçelik çamaşır makinamdan çok memnundum eşim sık tain olduğu için çok yer değiştim ama makinam halen çalışıyor yalnızca su akıtıyor ve çok gürültülü yıkıyor.yotumlarınızda aeg yi öneriyorsunuz bende aeg almaya karar verdim AEG L87405FL Çamaşır Makinesi, Protex Plus, 10 kg, 1400 devir 1.979 bin lira nasıl bir değerlendirirmisiniz. ayrıca ankastre set ve buzdolabıda almak istiyorum lütfen tavsiye istiyorum sizden simens düşündüm ankastre ve buzdolabı için ama önerinizi dikkate alacağım saygılar
  • Merhaba.Ben Amsterdamda yasiyorum ve malum burdaki evler milimetrik hesaplanarak yapildigi icin cok kucuk oluyor. Bundan dolayida eve camasir makinasi ve kurutma ayri ayri almak istediksede yerimiz olmadigi icin paraya kiyip bu sinftaki en iyisi oldugunu ogrendigim AEG L99696HWD isi pompali kurutmali camasir makinasini 1500 Euro ya aldim. Bilmiyorum pahalimi oldu ama dunden beri 3 kez denedim cok memnunum cok guzel yikiyor ve cok iyi kurutuyor. İcindeki sensozler camasirin miktarina ve cinsine gore suyu ayarliyor.Ben genelde eco 20 dk da yikayan kismi secip daha sonrada kurutmayo ayri yaptiriyorum ama sunu soylemeliyim yikamasi ve sikmasi muthis sessiz. Kurutmasi biraz gurultulu ama cok rahatsiz edici degil gayet normal. Diger makinalarla ayni oranda gurultusu var ne cok ne az. İsin ilginci Esime hep Miele veya simens, Bosch almayi dusunurken aylardir, bir anda AEG alip ciktim cok entresan bir durum oldu. Menuleri cok kolay karmasik degil. Bu modeli turkiye sitesinde gormedim fakat benzerlerini siz burda yazmissiniz. Assagi yukari ayni. Şu ana kadar tek bir olumsuzluk gordum havlu gibi veya cok tuy cikaracak seyleri kurutturdugunuzda kapak lastiginin uzerinde cok tuy tiftik birakiyor ama onuda islak bir bezle 2 dk silebilirsiniz cok zor degil. Onun disinda cok memnun kaldik. Biraz dikkat etmek lagzim mesela boyle tuylu seylerin ardindan silmeden beyaz bir tshirt atsaniz tshirt unuz cok tuy tiftik icinde kalabilir. Ama dikkatsizseniz cepteki metal paralar bile yikanirken sorun cikarabilir eger unutursaniz. O yuzden cok goze batacak birsey degil. Onun disinde derimki evinde yer sorunu varsa hic dusunme al cunku iki makina ile yapilan isi tek makinaylada yapabiliyorsun bosuna iki makinaya para vermeyin. Aylardir forumlarda okuyorum kimse kombo makinalar hakkinda guzel sey yazmamis ve herkez memnuniyetsizliklerinden bahsetmis ve bendw bunlari gozonunde bulundurarak hic kombolara bakmamistim hep ikitane alir ust uste koyarim siyordum. Halbuki yorumlar com kafami kariatirmis. Hic pisman degilim ve herkeze tavsiye ederim . İhriyaci olan mutlaka iki makinaya birauru para bayilmaktansa birtane olsun en iyisi olsun deyip almali
     AEG L87695WD Kurutmalı Çamaşır Makinesi/Yenisi Geldi.

• beyler , 7 kg çamaşırı kaç dkde kurutur ? tam kuru mu olur ? elektrik faturası normalde 80 tl civarı gelir , bu durumda 150yi geçer mi ?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Kurutacağın çamaşıra göre değişir gömleklerin kuruma süresi ile havluların kuruma aynı olmaz mesela, 1 saattede biter 3 saatte de biter , makine kendi hesaplıyor çamaşırın durumuna göre. En hızlı kurutma yıkamayı ayrı program kurutmayı ayrı programda yaptığında olur çünkü makine bağımsız kurutmada bir kere daha sıkar çamaşırları, elektrik su o kadar farketmez, alacağın konfor yanında elektrik su faturasını takmaya değmez.makinayı kullandıkça öğreneceksin çalışma şeklini, ayrı ayrı makine alamıyorsan yer problemin varsa combo makine alacaksın, bu makine 2500 lira piyasada 1300 lirayada kurutmalı makine var, istediğini seç bütçene göre. ben Aeg aldım, annem indesit aldı mesela tek tuşla çalıştırıyor.
  • Araştırmalarım ve değerlendirmelerim sonucu Aeg l87695wd 9+7 çamaşırlı kurutma makinesini aldım. teslimatında ve ürünün kurulumunda sıkıntı yaşamadım.Makinemi sabitlediler, gerekli düzenlemeleri yaparak çalıştırdılar.Ertesi gün makineyi az çamaşırla test etme imkanım oldu. Şunu söyleyebilirim ki yeni nesil cihazlar gerçekten sessiz :)) sıkma ve kurutma evrelerinde ses seviyesi biraz yükselse de eski makinemin en sessiz haline bile ulaşamıyor :) ...

Bu ürünü almadan electrolux 8-4 1685 modeline bakmıştım. Aslında Aeg ürünlerinin çamaşırları tartması kısmı çok hoşuma gitti. electrolux ise total tartıyormuş. Ancak aldığım makine de galiba böyle bir fonksiyon yok. Artık dalgınlığıma mı geldi ne oldu, istediğim ürünü alamamış oldum :( BU konu da bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.

Candoğan62 nin bir videosunu izledim, oda aeg nin sadece çamaşır makinesi olan bir modelmiş.Onda anlık kg ölçümü vardı, ama dalgınlıktan yanıldık işte.Neyse sözün özü, benim gibi kilo programını sıkıntı etmeyecek olan arkadaşlara AEG markasını öneririm. Alternatifler çok,samsung beko vestel arçelik hotpoint grundig profilo vs. gider de gider bu liste. Miele ve siemens alamıyorsanız, bosch ta da gönlünüz yoksa aeg den şaşmayın derim.

Bu arada Ankara da memurum. Aeg ile hiç bir bağım yok. Düşüncelerim kesinlikle reklam değil, tavsiye niteliğindedir.

• Kilogram ölçümü maalesef şu anki kurutmalı çamaşır makinelerinde yok. Sadece Vestel'in bir serisinde var.

Ancak makinenizde yükü algılayarak su, enerji tüketimi ve süreyi ayarlama özelliği mevcuttur.

İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Şu an ülkemizdeki en iyi kurutmalı makine bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Kilogram ölçümü maalesef şu anki kurutmalı çamaşır makinelerinde yok. Sadece Vestel'in bir serisinde var.

Ancak makinenizde yükü algılayarak su, enerji tüketimi ve süreyi ayarlama özelliği mevcuttur.

İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Şu an ülkemizdeki en iyi kurutmalı makine bence.

Teşekkür ederim. Size pm atmıştım makineyi almadan önce ama herhalde görmediniz :) aldık artık sağlık olsun.sizin paylaştığınız bir youtube videosu vardı yanılmıyorsam, o makine de kilo ölçümü vardı.aeg L88489FL. Sİzin videonuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasindemirbag90

quote:

Kilogram ölçümü maalesef şu anki kurutmalı çamaşır makinelerinde yok. Sadece Vestel'in bir serisinde var.

Teşekkür ederim. Size pm atmıştım makineyi almadan önce ama herhalde görmediniz :) aldık artık sağlık olsun.sizin paylaştığınız bir youtube videosu vardı yanılmıyorsam, o makine de kilo ölçümü vardı.aeg L88489FL. Sİzin videonuz değil mi?

Kac tl e aldini acaba?

• quote:

quote:

Evet o videolardaki makine benim. Şimdi o annemde kaldı, kendime de 98699 aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: semender96

quote:

quote:

Kac tl e aldini acaba?

n11 den 2379 lira ücretsiz kargo ile satış yapan bir firma vardı. 111 tl world puan+11 lira n11 indirimi ile 2257 tl ye aldım. Eğer bugün alsaydım ekstra 50 tl daha indirim olacakmış ama bugün geldi mesaj :) nasip değilmiş. İnternet üzerinde fiyat 2400 ile 3000 arasında değişiyor.Şu an yıkamalı kurutma programında ütü kuruluğunda yıkanıyor. sessiz sedasız...

• quote:

quote:

quote:

Evet o videolardaki makine benim. Şimdi o annemde kaldı, kendime de 98699 aldım.

üstad herhalde aeg nin sadece çamaşır makinelerinde var anlık kilo ölçümü.. bileydim almazdım bunu

• Bu makine.electrolux1686 ile birebir aynı mı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttt01 -- 19 Nisan 2015; 8:05:12 >
  • Birkaç günden beri forumda araştırma yapıyorum. Bu makineyi aldığımda kurutma özelliğini kışın kullanmak istiyorum. Çamaşır makinesi olarak kullanmak istediğimde acaba Aeg nin ust sınıf bir çamasır makinesi özelliklerinin hepsini barındırıyormu. Aldığım yanıtlara göre ya AEG nin L87494EFL model çamaşır makinesini alıp , 1-2 sene sonra ıs pompalı bir aeg kurutma makinesini alacağım yada bu makineyi.
    1. Bu makineye 7kg çamaşır koyup 7 kg hiç çıkarmadan yıkayabiliyormuyuz.
    2. Kırışma şikayetini minumuma indirmek için ütü ayarında kurutma yapılmış olsa kırışıklık daha az olmaz mı ?
    3. Sitesinde bulamadım kazanı kaç litre ve yapışık kazanmı
    4. Camaşır makinesi özellikleri bakımından , AEG NİN sitesinde olan sade çamaşır makinelerine göre program sayısı , buharlı yıkama v.s gibi önemli özelliklerin hepsini barındırıyormu?
    5. su jeti var mı ?
    6.Aeg L87494EFL çamaşır makinesini i tavsiye edermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AUSSMAN -- 6 Mayıs 2015; 2:54:51 >

• AUSSMAN A kullanıcısına yanıt
    Kullanma klavuzunu okumanızı tavsiye ederim, sorularınızın bir kısmına cevap bulabilirsiniz. Diğer modellerinde klavuzlarını indirebilirsiniz.

link: http://www.aeg.com.tr/Support/Manuals/?product=914+605+703
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.