Şimdi Ara

AEG L87695WD Kurutmalı Çamaşır Makinesi/Yenisi Geldi. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
14
Favori
57.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. sayfada aşağıdaki nevresimin resmini paylaşmıştım, gene paylaşayım. Ben ütülenmiş gibi çıksın istemiyorum ama bu resimden de
    anlaşılacağı üzere kırıştırma sorunu (bu makine ve benzerleri için) var arkadaşlar, daha nasıl bir kanıt istiyorsunuz anlamadım

AEG L87695WD Kurutmalı Çamaşır Makinesi/Yenisi Geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 30 Ekim 2014; 16:11:13 >
  • AEG L87695WD Kurutmalı çamaşır makinası almak isteyen istanbulda oturan arkadaşlar 3-5 kişi bir araya gelip bir bayi ile pazarlık yapsak uygun fiyata alabiliriz diye düşünüyorum.
    Var mı almak isteyen buradan yazalım.

istanbulda aeg satan bayiler nereler? bilen varsa paylaşırsa iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teklifinizden çok karlı bir sonuç çıkmaz. Ben 2499 tl ye teknosadan aldım 150 tl ye kadar başka illerdeki satıcılarda daha uygun fiyatlara buldum. Ancak 70 tl de kargoya verilecek. Sorun çıkarsa iade riski var, yok aeg garantisimi ithalatçı garantisimi vs. Uğraşmaya değmez dedim. Büyük bir ihtimalle de toptan satışda benzer sorunlar çıkar. Belli bir sınırdan sonra hesap zorlamasına inanın gerek yok.
  • AEG ile elektrolux un ayni oldugu soyleniyor ve su anda mediamarktta electrolux eww 1686 hdw modeli 2200 tl.
    aeg nin bu modeli ile karsilaririlirsa ne soylenebilir elektroluxun bu cihazi icin? tercih edilebilir mi?

• Forumdan ses Seda çıkmayınca Arcelik 9146 yk aldım. 9 taksit 1839 tl. Değiştirme kampanyasına katılmadan aldım. 110 tl ye de 4 yıl ek garanti alınca garantisi 7 yıl oldu. Makina ilk izlenim hoşuma gitti. Henüz pek deneyemedik.
    4 kilo Pamuklu ıslak çamaşırı 3 saatte dolap kurulugunda kuruttu.

Her programın ardından otomatik olarak kurutma secilebiliyor bu hoşuma gitti. Ancak kurutma esnasında hava alma ve üfleme sesleri bana göre fazla. Tabi bu yorumu başka makina görmeden yapıyorum.

• Arcelik tercihimde etken olan hususlar önem sırasına göre
    1- fiyatı 7 yıl garantili 9 taksiti 1949 tl
    2- hava yoğuşmalı olması ve kurutmada su tüketmemesi ( Electrolux 9/7 e gore bir yıkama kurutmada yaklaşık 50 tl az tüketmesi)
    3- daha önceki Arcelik makinadan memnuniyetim

• mng M kullanıcısına yanıt
    hocam bu makinayla ilgili başka bir forumda aşağıdaki mesaj yollanmış.. siz deneyebildiniz mi?

' Merhaba bayanlar çeyizim için aldığım çamaşır makinam aman dedim kurutmasıda olsun ben böyle rzil bir makina görmedim arielden öte yada yumoş ekstradan öte iyi ilaçmı var güzel kokan yokkk yokkk yokkkk rezil çamaşırlarımın lekesi olduğu gibi duruyorrr herşeyimmm berbat oldu ve iğrençç koku yapıyor hele o kurutma denen o program yemin ederim o iğrenç kokulardan tiksindim nasıl kurtulucam bilmiyorum akşam 6 ya kadar evde kimse yok yetkili çağırdım 6 dan önce gelmişler yemin ederim çamaşır yıkamaktan nefret etttim varmı benim gibi sorun yaşayan sonrasında çözüm bulan ?'
  • Henüz bir kez kurutmasını deneyebildin. O yorumu ben de okumuştum. Makinayı denedikçe yazarım ancak ben biraz abartılı buldum bu yorumu. Makina 2013 te ilk kez satışa çıkmış. Dün kurmaya gelen servis yetkilisine sordum. "Ilk baslarda sorunlar oluşturdu ancak simdi makina oturdu. " Dedi
    Denedikte görecegiZ artık bir de bu işlerde şans da lazım. Alırken cok araştırdım kurutmada su kullanmaması fiyatı ile servis ve müşteri hizmetleri faktörleri ağır basınca olumsuz yorumlar da okumama rağmen alma kararı verdin.
    Insallah memnun kalırız.

En hoşuma giden özelliği her programın ardına cok seçenekleri kurutma da ekleneniliyor olması.

Başka markalarda da vardır belki cok bilmiyorum ama bence iyi düşünülmüş bir program menüsü var

• Pamukludan pamukluya fark var herhalde. Ben böyle bir kırışıklık görmedim. Ayrıca pamuklu yıkarken kurutma seçeneğini sentetik yaparsanız asla kırıştırmaz. Birde onu deneyin. Ayrıca her kurutmadan sonra havalandırma seçeneği ile bir 31 dk daha dönsün çamaşırlar, kesinlikle kırışıklık görmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geomaster -- 15 Kasım 2014; 23:48:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geomaster

Pamukludan pamukluya fark var herhalde. Ben böyle bir kırışıklık görmedim. Ayrıca pamuklu yıkarken kurutma seçeneğini sentetik yaparsanız asla kırıştırmaz. Birde onu deneyin. Ayrıca her kurutmadan sonra havalandırma seçeneği ile bir 31 dk daha dönsün çamaşırlar, kesinlikle kırışıklık görmezsiniz.

Öncelikle yanıtınız ve bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bu dediklerinizi deneyeceğim. Bununla birlikte kullanma kılavuzunda limitler çok az;

Sentetikler için: 3 kg
    Havalandırma için: 1,5 kg

denmiş, e bu durumda normalde 4-5 kg olan çamaşırınızı siz bu kg sınırlarına bakmadan kurutabiliyor musunuz bu programlamalarda?

• Açıkçası Kg hesabı hiç yapmadan kullandık (yünlü hiç yıkamadık) Zaten sentetikler hafif olduğu için, 3 kg'lık ağırlıkla makineyi oldukça dolduruyor. Hatta karışık attığımız da oldu ama sentetik ayarında yıkadık, problem olmadı. En azından makine bize ağırlık uyarısı vermiş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geomaster -- 18 Kasım 2014; 15:32:49 >
  • Makineden yeni çıkmış pamuklular.
    Sentetik ayarında yikandi ve kurulandi. 2 saat sürdü.
    Ustelik etiketlerinde kuru temizlene yapılmaz yaziyordu.
    Utulenmeye gerek olmadan dolaba kondu.
    Çok memnunuz.

• Hocam bu resimdeki pamuklu dediğiniz nedir, polar battaniyeye benziyorlar.
    Ben sizin önerinize müteakip çamaşırları önce yıkadım, sonra yıkama bitince kuruma
    yaptırdım ve kuruma sonrası havalandırma yaptırdım ancak gene kırışıklık vardı
    Ayrıca sırf kurutma 3 küsür saat sürüyor siz nasıl hem yıkama hem de kurutmayı 2 saatte
    bitiriyorsunuz?
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    kurutma + yıkama 2 saatte kesinlikle bitmez ben sadece kurutma makinesi kullanmama rağmen 2 saat - 2 saat 20dk dolaplık kurutma oluyor bi yanlışlık var.
  • Hepsi altüst 3 takım pamuklu pijama. Yük az oluna yıkama da kısalıyor. Sentetikte yıkayınca da hiç kırışmadı. Kapağı açtıktan 30 saniye sonra resmi çektim. 2 saat hocam küsüratı olabilir. Kullanan eşim, ben insanları aydınlatmak için yazıyorum abartı yok. (Bahsettiğim 1600 devir AEG A-30 Enerji sarfiyatlı makine içindir.) Çamaşır az olunca sarfiyat ve zaman da otomatik düşüyor. Oraya tek pijama atsaydık eminim ki 1 saatte de biterdi. A plus enerji böyle birşey zaten sensörler çok etkili. Bu konuda şebeke suyunun durumu da etkilidir. Makinemizin su girişine kireç önleyici de taktırdık. Taktırmayanlar için bu durum sensörleri de yanıltabilir ve gereksiz yıkama sürelerini uzatabilir. İlk başlangıçta 4-5 saat der ama yıkama sürdükçe hızla süre düşüyor. Hatta şunu söyleyebilirim makineyi ilk kullandığımızda 8 saati gördük 6,5 saat sürdü. Ancak son bir aydır hiç öyle bir süre de görmedim. (Tamamına yakını kurutmalı yıkama) Söylediklerimde abartı yoktur. Bu konuda daha fazla polemiğe girmek istemiyorum. Hoşçakalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geomaster -- 3 Aralık 2014; 0:18:08 >

• bugün biz de tavsiyeler doğrultusunda AEG L87695 i peşin 2340 a aldık. satıcı bayan AEG yi elektrolux ün aldığını söyledi. aklıma acaba regal gibi bir marka mı alıyorum diye takıldı. italyada üretildiğini teyit etti. yarın gelecek inşallah iyi sonuçlar alırız
  • Valla ben gunlerdir 1600 devirde gurultu ve vibrasyondan sikayetciyim 3 defa servis geldi en son yayin birini ters cevirdiler ama yinede makine tepiniyor ve uzerindekiler hareket ediyor. yikama performansi cok iyi fakat yuksek devirde gurultu var hele dengesiz girdimi bayagi urkersiniz.

• Ariston Hotpoint wdl 9620

9 kg yıkama + 6 kg kurutma her ikisi de A sınıfında

Fiyatı: 1300 TL

bu ürünü deneyeniniz ve yorumunu göreniniz oldu mu?
  • kipada şu anda 8kg/4kg yıkama/kurutmalı çamaşır makinası 1499 yerine 1099 TL . arkadaşlarımda ve çevremde kullanıp memnun olan onlarca insan var . ihtiyacı olan kaçırmasın bence .
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Candoğan bey,
    uzun araştırmalarım sonucu aeg L87695WD teknosadan KDV indirimi ve +3 yıl garanti ile satın aldım dün kurulumu yapıldı.
    Bu makina ile ilgili bilmem gereken özel bir nokta var mıdır?
    Şu ana kadar 1 kez renkli 1 kez beyazlıları yıkadım ve kuruttum. Kurutma süresi konusunda seçenekler çok. Ütüye kolaylık sağlanacak modda bir buçuk saatlik modda çok güzel bir netice aldım.
    Bana önereceğiz program tavsiyeleriniz var ise dinlemek isterim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.