< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaTToRi -- 5 Aralık 2017; 9:5:51 > |
AEG LFX6G1454R Çamaşır makinası aldım.
-
-
Hayırlı olsun, çok güzel bir makine seçmişsiniz. Fiyatı da özelliklerine göre çok uygun.
Ancak eklediğiniz görsel yanlış, aldığınız makine daha da güzel, yeni seriden.
Ben aynı cihazı Kırklareli'nde yaşayan amcama aldırdım, ortalama 3 aydır kullanıyorlar, onlar da memnunlar.
Aldığınızda detaylı fotoğraf ve video koyma şansınız olursa almak isteyenlere de fikir olur. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Hayırlı olsun, çok güzel bir makine seçmişsiniz. Fiyatı da özelliklerine göre çok uygun.
Ben aynı cihazı Kırklareli'nde yaşayan amcama aldırdım, ortalama 3 aydır kullanıyorlar, onlar da memnunlar.
Aldığınızda detaylı fotoğraf ve video koyma şansınız olursa almak isteyenlere de fikir olur.
Tabiki, kullanmaya başladığımızda detaylı foto ve video eklerim. Teşekkür ederim. -
Merhaba,
XXL kazandan dolayı ürünü ben de almayı düşünüyorum.Baya kullanma fırsatınız olmuştur memnun musunuz? Artı eksileri nelerdir? -
Üründen memnun muyuz ? -
ariston türkiyeden çekilme kararı alınca bende başka markalara baktım aeg ilgimi cekti telefonla aradım artı 4 yıl garanti içinde 499 tl fiyat istemeleri biraz yüksek buldum...
şuan lg yada grundıg bakıyorum .. -
Grundig gwm 9902 modeli önerebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG bir nebze olabilir ama Grundig'ten çamaşır makinesi alınmaz.quote:
Orijinalden alıntı: aviregal
ariston türkiyeden çekilme kararı alınca bende başka markalara baktım aeg ilgimi cekti telefonla aradım artı 4 yıl garanti içinde 499 tl fiyat istemeleri biraz yüksek buldum...
şuan lg yada grundıg bakıyorum ..
LG garanti uzatmıyor diye biliyorum.
Bence şu an AEG LFX6G9451R, LFX6G1454R ve Profilo CMG140DTR halen fiyatına göre alınacak en iyi cihazlar -
yorum için teşekkür ederim.. -
makinenizden memnun musunuz -
hocam nedir makinenin son durumu?quote:
Orijinalden alıntı: HaTToRiquote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Aldığınızda detaylı fotoğraf ve video koyma şansınız olursa almak isteyenlere de fikir olur.
Tabiki, kullanmaya başladığımızda detaylı foto ve video eklerim. Teşekkür ederim.
Alıntıları Göster
bazıları electrolux/aeg çamaşır makinelerin sıkma esnasında sesli olduğunu söylüyor.
sizde durum nasıl? ses haricinde genel olarak memnun musunuz?
-
sesindende yıkamasındanda gayet memnunum. Hala fiyat/performans olarak üst seviyede bir makine bence. -
Bu makinadan ben de almıştım. 2018 in sonunda almıştım fakat eski makinem siemense göre ürün yıkamıyor diyebiliriz. Eşim her yıkamadan sonra bak beyazlar sarı gibi, bak şu lekeyi çıkarmamış diye gösteriyor. Persil, ariel vs farklı çamaşır detarjanlarını da denedik. Bu makineyi kullanıp benzer sorun yaşayan var mı? Bunun çözümü için ne yapabilirim? Garantisi hala devam ederken firmayla iletşime geçsem çözüm için birşey yapılabilir mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royals -- 3 Nisan 2021; 11:56:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz herhangi bir problem yaşamadık. Belki fazla dolduruyorsunuz, belki suyunuzda problem var, belki makineniz kirlenmiştir... Birşey diyemiyeceğim, firma ile bir görüşün derim.
-
-
Arkadaşlar konuyla ilgili ne yaptıysam çözüm olmadı; deterjan markası değiştirdim (Ariel, persil, perwoll, omo vs), tipini değiştirdim (toz, sıvı deterjan) ama beyazlar sarı çıkıyor en ufak bir ter lekesini bile temizlemiyor. Eşim 10 senelik eski makina daha iyiydi diyor. Tabi bu sürede ürünün garantisi de bitti fakat benim asıl merak ettiğim ürünün montajı sırasında servis ek bir ücretle kireçlenmeyi engeller diye musluğa bir aparat takmıştı acaba sorun bu olabilir mi diye kafamı kurcalıyor. Başka kimsede sorun olmayıp bana özel makine üretmediklerine göre:-( Acaba servisten böyle bir aparat taktıran oldu mu? problem bu olabilir mi? müşteri hizmetleri klasik cevaplarla çok doldurmayın, deterjan gözünü temizleyin, makinayı 3 ayda bir makina temizleyicisi ile temizleyin cevaplarından öte gitmiyor. bunların hepsini yaptım ama çözüm olmadı. Bir önerisi, yorumu olan var mıdır?
Benzer içerikler
- beko çamaşır makinesi kapak ışığı sürekli yanıyor
- çamaşır makinesi sıkarken kazan vuruyor
- samsung çamaşır makinesi alınır mı
- bosch bulaşık makinesi çalışırken uğultu sesi
- çamaşır makinesi körük teli neden çıkar
- roborock qrevo curv
- en iyi bulaşık makinesi
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X