Bildirim
Çamaşır ve Kurutma Makinesi: Electrolux - Bosch
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: pachapacha
Arkadaşlar merhaba,
Çamaşır makinesi ve kurutma makinesi alma arifesindeyim. Ancak ürünleri Electrolux mu yoksa Bosch mu seçmem gerektiği konusunda kararsız kaldım.
Alternatifler şu şekilde:
Electrolux
Çamaşır makinesi EWF147540W:
http://www.electrolux.com.tr/Products/%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r_Y%C4%B1kama/%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r_Makineleri/%C3%96nden_y%C3%BCklemeli/EWF147540W
Kurutma makinesi EDH97981W:
http://www.electrolux.com.tr/Products/%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r_Y%C4%B1kama/Kurutma_Makineleri/Heat_Pump/EDH97981W
Bosch
Çamaşır makinesi WAY28760TR:
http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/WAY28760TR.html?source=browse
Kurutma makinesi WTY86860TR:
http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/kurutma-makineleri/WTY86860TR.html?source=browse
Ben genel olarak teknik özelliklerini karşılaştırdım, Electrolux biraz daha mantıklı gibi geliyor ama sizlerden de fikir alabilirsem çok memnun olurum, neticede ben sadece kağıt üzerindeki/broşürlerdeki teknik verileri karşılaştırmanın ötesine geçemedim.
Şimdiden teşekkürler,
Murat.
Eelectrolux iyi bir markadır çamaşır makinesi sağlamdır fakat bazen dengelemede sorun yaşayıp çok sesli çalışabilir.Tek eksi yönü bu.Kurutma makinesi ise gayet iyi bir tercih olur.Ben çamaşır makinesinde Boschu öneririrm.Kurutma makinesinde ise her ikiside olabilir fakat Boschun özellikleri çok daha iyi.Aralarında kapasite farkıda var.Ama Electrolux seçsenizde kötü bir seçim yapmamış olursunuz.Kapasiteyi belirlemeniz yeterli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: @CAN@
Eelectrolux iyi bir markadır çamaşır makinesi sağlamdır fakat bazen dengelemede sorun yaşayıp çok sesli çalışabilir.Tek eksi yönü bu.Kurutma makinesi ise gayet iyi bir tercih olur.Ben çamaşır makinesinde Boschu öneririrm.Kurutma makinesinde ise her ikiside olabilir fakat Boschun özellikleri çok daha iyi.Aralarında kapasite farkıda var.Ama Electrolux seçsenizde kötü bir seçim yapmamış olursunuz.Kapasiteyi belirlemeniz yeterli.
Can Bey merhabalar,
Açıkcası konu çamaşır makinesi olduğunda Bosch bana da daha iyi bir seçim olacakmış gibi geliyor, hem teknolojik anlamda hem de kazan yapısı, kazan hacmi vs. gibi özellikleri karşılaştırıldığında.
Kurutma makinesinde ise bahsettiğim Electrolux modeliyle ilgili pek çok olumlu yorum okudum, beni biraz da o etkiledi diyebilirim.
Bahsettiğim Bosch kurutma makinesi ile ilgili olumsuz bir görüşünüz var mıdır acaba?
Teşekkürler,
Murat.
-
quote:
quote:
Can Bey merhabalar,
Açıkcası konu çamaşır makinesi olduğunda Bosch bana da daha iyi bir seçim olacakmış gibi geliyor, hem teknolojik anlamda hem de kazan yapısı, kazan hacmi vs. gibi özellikleri karşılaştırıldığında.
Kurutma makinesinde ise bahsettiğim Electrolux modeliyle ilgili pek çok olumlu yorum okudum, beni biraz da o etkiledi diyebilirim.
Bahsettiğim Bosch kurutma makinesi ile ilgili olumsuz bir görüşünüz var mıdır acaba?
Teşekkürler,
Murat.
Merhabalar,Bosch kurutucu hakkında kesinlikle olumsuz bir düşüncem yok aksine kurutma makineleri aralarından en başarılarından bir modeldir.Üstelik 8kg ve a sınıfından çok fazla tasaruflu olması gerçekten güzel.Ben bu model kurutucu sipariş verdim ve evdeki çamaşır makinemde Bosch İdos.Biraz görüntü olarak uymuyorlar okadar :)Gelince ve kullanınca deneyimlerimi yazacağım.Ama dediğim gibi Bosch çamaşır grubunda uzman:)Bu arada eğer kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine koyacaksanız Bosch almak zorundasınız yok servis kurmuyor çünkü farklı markaların ebatları aynı olmadığından dengesizlik yaşanabiliyor.Size bu kurutucuyu gözüm kapalı tavsiye ederim çok başarılı bir model ve olumsuz bir yanı yok.Tercih sizin tabiki Murat bey :)
-
quote:
Merhabalar,Bosch kurutucu hakkında kesinlikle olumsuz bir düşüncem yok aksine kurutma makineleri aralarından en başarılarından bir modeldir.Üstelik 8kg ve a sınıfından çok fazla tasaruflu olması gerçekten güzel.Ben bu model kurutucu sipariş verdim ve evdeki çamaşır makinemde Bosch İdos.Biraz görüntü olarak uymuyorlar okadar :)Gelince ve kullanınca deneyimlerimi yazacağım.Ama dediğim gibi Bosch çamaşır grubunda uzman:)Bu arada eğer kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine koyacaksanız Bosch almak zorundasınız yok servis kurmuyor çünkü farklı markaların ebatları aynı olmadığından dengesizlik yaşanabiliyor.Size bu kurutucuyu gözüm kapalı tavsiye ederim çok başarılı bir model ve olumsuz bir yanı yok.Tercih sizin tabiki Murat bey :)
Selamlar,
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, şu durumda bana göre de ibre Bosch grubuna kaymış durumda sayenizde. :)
Son olarak, bu ürünlerin Siemens versiyonlarıyla (WM14Y760TR, WT46Y860TR) aralarında herhangi bir fark olup olmadığı konusunda bir bilginiz var mı, şayet yoksa fiyatları daha uygun olduğu için Siemens olanları almayı düşünüyorum.
Teşekkürler,
Murat.
-
quote:
quote:
Selamlar,
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, şu durumda bana göre de ibre Bosch grubuna kaymış durumda sayenizde. :)
Son olarak, bu ürünlerin Siemens versiyonlarıyla (WM14Y760TR, WT46Y860TR) aralarında herhangi bir fark olup olmadığı konusunda bir bilginiz var mı, şayet yoksa fiyatları daha uygun olduğu için Siemens olanları almayı düşünüyorum.
Teşekkürler,
Murat.
Tasarımları haricinde hiç bir fark yok.Hangisi ucuzsa onu temin edebilirsiniz.
-
quote:
Arkadaşlar merhaba,
Çamaşır makinesi ve kurutma makinesi alma arifesindeyim. Ancak ürünleri Electrolux mu yoksa Bosch mu seçmem gerektiği konusunda kararsız kaldım.
Electrolux
http://www.electrolux.com.tr/Products/%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r_Y%C4%B1kama/%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r_Makineleri/%C3%96nden_y%C3%BCklemeli/EWF147540W
http://www.electrolux.com.tr/Products/%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r_Y%C4%B1kama/Kurutma_Makineleri/Heat_Pump/EDH97981W
Bosch
http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/WAY28760TR.html?source=browse
http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/kurutma-makineleri/WTY86860TR.html?source=browse
Ben genel olarak teknik özelliklerini karşılaştırdım, Electrolux biraz daha mantıklı gibi geliyor ama sizlerden de fikir alabilirsem çok memnun olurum, neticede ben sadece kağıt üzerindeki/broşürlerdeki teknik verileri karşılaştırmanın ötesine geçemedim.
Şimdiden teşekkürler,
Murat.
kurutma makinesi kullananlar başlığını başta sona okumanızı tavsiye ederim. bu başlıkta, özellikle boschun en üst modelini alıp da memnun kalmayanlar bulunmakta. ne gibi memnuniyetsizlikler derseniz, bazı çamaşırların, özellikle küçük ebatlıların tam kuru çıkmaması, çamaşırların küçülmesi. arkadaşlar buna dolap kuruluğu ve hassas kurutmayı birarada seçerek çözüm bulmuşlar ama onca program varken 1-2 programı veriimli kullanmak mantıklı değil. yani extra kurutma, extra kurutma++ seçildiğinde çamaşır küçülüyor, diğer türlü de tam kurutmuyor. ben bunu, bosch-siemens grubu makinelerin sadece tek yöne dönerek kurutma yaptığından dengeli ve homojen kurutma yapamamasına bağlıyorum. ben alacak olsam electroluxun iron aid2 ya da en üst modeli olan ısı pomplaı olanını alırdım.
ama bence mutlaka dediğim başlığı baştan sona okuyun. aldıktan sonra pişman olmaktansa veya keşke okusaydım demeden önce varsın 1-2 gününüz o başlığı okuyarak geçsin.
kolay gelsin.
-
Siemens - Bosch Son kurutma makinelerinde tek yöne dönme olayından dolayı bende soğudum benimde fikrim elecrolux den yana.quote:
Orijinalden alıntı: emrahsnrquote:
Arkadaşlar merhaba,
Electrolux
Bosch
Şimdiden teşekkürler,
Murat.
kurutma makinesi kullananlar başlığını başta sona okumanızı tavsiye ederim. bu başlıkta, özellikle boschun en üst modelini alıp da memnun kalmayanlar bulunmakta. ne gibi memnuniyetsizlikler derseniz, bazı çamaşırların, özellikle küçük ebatlıların tam kuru çıkmaması, çamaşırların küçülmesi. arkadaşlar buna dolap kuruluğu ve hassas kurutmayı birarada seçerek çözüm bulmuşlar ama onca program varken 1-2 programı veriimli kullanmak mantıklı değil. yani extra kurutma, extra kurutma++ seçildiğinde çamaşır küçülüyor, diğer türlü de tam kurutmuyor. ben bunu, bosch-siemens grubu makinelerin sadece tek yöne dönerek kurutma yaptığından dengeli ve homojen kurutma yapamamasına bağlıyorum. ben alacak olsam electroluxun iron aid2 ya da en üst modeli olan ısı pomplaı olanını alırdım.
ama bence mutlaka dediğim başlığı baştan sona okuyun. aldıktan sonra pişman olmaktansa veya keşke okusaydım demeden önce varsın 1-2 gününüz o başlığı okuyarak geçsin.
kolay gelsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrahsnr
kolay gelsin.
Selamlar,
Bahsettiğiniz başlığın tamamını karar verebilmek adına okumuştum, özellikle sizin belirttiğiniz problemler dikkatimi çektiği için de yeni bir başlık açmak istedim.
Yalnız ilk mesajımda da belirttiğim üzere Electrolux kurutma makinesi içime sinmiş olsa da çamaşır makinesi benim için hala soru işareti. Bunun da bir kaç nedeni var; bahsi geçen dengeleme problemleri, sesli çalışmasıyla ilgili şikayetler, kazan hacmini tam olarak bilmiyor olsam da Bosch'a kıyasla gözüme küçük gelmesi ve servisle ilgili olumsuz yorumlar. Bunun yanında kağıt üzerinde Bosch grubu köpük tarama, yük sensörü vs. gibi ilave özellikler barındırıyor gibi gözüküyor, ya da ben öyle zannediyorum. :)
Ürünleri üst üste kullanma zorunluluğum nedeniyle de aynı grubun ürünlerini seçmeye çalışıyorum, yer problemim olmasa çamaşır makinesini Bosch, kurutma makinesini Electrolux alıp kendimce sorunu çözmüş olacağım. :)
Şayet Electrolux çamaşır makineleriyle ilgili tecrübeleri olan arkadaşlar varsa ve yorumlarını paylaşabilirlerse çok memnun olurum.
Teşekkürler,
Murat.
-
başka başlıklarda farklı marka çm ve km.leri üst üst montaj ettirenlerin olduğunu okumuştum. servisi zorlayınca montajını yapmışlar. tabi aynı marka olsalar denge açısından daha iyi olur sanırsam.quote:
Orijinalden alıntı: pachapachaquote:
kolay gelsin.
Selamlar,
Bahsettiğiniz başlığın tamamını karar verebilmek adına okumuştum, özellikle sizin belirttiğiniz problemler dikkatimi çektiği için de yeni bir başlık açmak istedim.
Yalnız ilk mesajımda da belirttiğim üzere Electrolux kurutma makinesi içime sinmiş olsa da çamaşır makinesi benim için hala soru işareti. Bunun da bir kaç nedeni var; bahsi geçen dengeleme problemleri, sesli çalışmasıyla ilgili şikayetler, kazan hacmini tam olarak bilmiyor olsam da Bosch'a kıyasla gözüme küçük gelmesi ve servisle ilgili olumsuz yorumlar. Bunun yanında kağıt üzerinde Bosch grubu köpük tarama, yük sensörü vs. gibi ilave özellikler barındırıyor gibi gözüküyor, ya da ben öyle zannediyorum. :)
Ürünleri üst üste kullanma zorunluluğum nedeniyle de aynı grubun ürünlerini seçmeye çalışıyorum, yer problemim olmasa çamaşır makinesini Bosch, kurutma makinesini Electrolux alıp kendimce sorunu çözmüş olacağım. :)
Şayet Electrolux çamaşır makineleriyle ilgili tecrübeleri olan arkadaşlar varsa ve yorumlarını paylaşabilirlerse çok memnun olurum.
Teşekkürler,
Murat.
Alıntıları Göster
baştan belirteyim ben kurutma makinesi kullanmıyorum. benim yorumlarım, kullancı arkadaşların yorumlarını ve üzünlerin özelliklerini katalog ve kılavuzlardan okuyarak oluştu.
-
Electrolux çamaşır makinesi konusunda sizi üzmez ama AEG versiyonunu tavsiye ederim. Sebebi AEG kalitesi eski Electrolux kalitesi olup Electrolux kalitesi maalesef biraz düştü. Tıpkı Siemens-Bosch grubunda olduğu gibi. Bu grupta Gaggenau markasında eski kalitesini koruyor diyebilirim.quote:
kolay gelsin.
Selamlar,
Teşekkürler,
Murat.
Alıntıları Göster
AEG yada Electrolux için beyan ettiği değerler güvenebilirsiniz diyebilirim.
AEG Lavamat 88489 FL 1700 TL civarına bulunabilir. Sessiz ve gece yıkama programı var.
http://www.beyazesyam.com/AEG-L88489FL-Protex-camasir-Makinesi0B-8-Kg-1400-Devir_17638.html#0
AEG Lavatherm T96699IH Kurutma Makinesi en sessiz makinelerden biri olduğunu iddia ediyor.
http://www.beyazesyam.com/AEG-LAVATHERM-T96699IH-HEAT-PUMP-KURUTMA-MAKINESi_17619.html#0
Bence bunlarada bir bakın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erhan s40
Electrolux çamaşır makinesi konusunda sizi üzmez ama AEG versiyonunu tavsiye ederim. Sebebi AEG kalitesi eski Electrolux kalitesi olup Electrolux kalitesi maalesef biraz düştü. Tıpkı Siemens-Bosch grubunda olduğu gibi. Bu grupta Gaggenau markasında eski kalitesini koruyor diyebilirim.
AEG Lavamat 88489 FL 1700 TL civarına bulunabilir. Sessiz ve gece yıkama programı var.
http://www.beyazesyam.com/AEG-L88489FL-Protex-camasir-Makinesi0B-8-Kg-1400-Devir_17638.html#0
AEG Lavatherm T96699IH Kurutma Makinesi en sessiz makinelerden biri olduğunu iddia ediyor.
http://www.beyazesyam.com/AEG-LAVATHERM-T96699IH-HEAT-PUMP-KURUTMA-MAKINESi_17619.html#0
Selamlar,
Bahsettiğiniz kurutma makinesi paralel ithalat mı acaba, bilginiz var mı?
Teşekkürler,
Murat.
-
Bu konuda bilgim yok. Paralel ithalat olup olmadığını firmaya yada AEG müşteri hizmetlerine sorarak öğrenebilirsiniz.quote:
Electrolux çamaşır makinesi konusunda sizi üzmez ama AEG versiyonunu tavsiye ederim. Sebebi AEG kalitesi eski Electrolux kalitesi olup Electrolux kalitesi maalesef biraz düştü. Tıpkı Siemens-Bosch grubunda olduğu gibi. Bu grupta Gaggenau markasında eski kalitesini koruyor diyebilirim.
Selamlar,
Bahsettiğiniz kurutma makinesi paralel ithalat mı acaba, bilginiz var mı?
Teşekkürler,
Murat.
Alıntıları Göster
-
ARKADAŞLAR SONUNDA SESSİZ ÇAMAŞIR MAKİNEMİZE KAVUŞTUK.quote:
Bu konuda bilgim yok. Paralel ithalat olup olmadığını firmaya yada AEG müşteri hizmetlerine sorarak öğrenebilirsiniz.
Alıntıları Göster
AEG 99689FL MODELİYLE 88489FL MODELİ ARASINDA GİDİP GELDİKTEN SONRA ,
KURUTMA MAKİNEMİZDE ÇOK TASARRUF SAĞLAMAK İÇİN 1600 DEVİRLİ (ÇOK AZ NEMLİ ÇIKARTACAĞI İÇİN )İSTİYORDUM FAKAT
HANIM DOKUNMATİK TUŞ İSTEMEDİĞİ İÇİN ARKADAŞIMIN TANIDIĞI
AEG MAĞAZASINDAN 11 TAKSİTLE 1650 TL YE 88489FL MODELİNİ ALDIK.
SERVİS GELDİ. TAKARKEN AEG NİN TAVSİYE ETTİĞİ KİREÇ ÖNLEYİCİ CİHAZIDA (MAXİCAL) 70 TL YE MUSLUĞA TAKTI.
KİREÇ ÖNLEYİCİ KULLANMAYACAKMIŞIZ, DETERJANIDA %20 AZ KULLANACAKMIŞIZ. EK GARANTİ DE 120 TL OLMUŞ.
...........
TARİF ÜZERİNE, İLK MAKİNE TEMİZLİĞİ İÇİN 2 LT SU DÖKÜP, PAMUKLU 95 DERECEDE MAKİNENİN İLK YIKAMASINI ÇAMAŞIRSIZ GERÇEKLEŞTİRDİK.
GERÇEKTEN İNANILMAZ SESSİZ. YIKAMA SIRASINDA HİÇ ANLAYAMIYORSUNUZ BİLE. SARSINTI ZATEN HİÇ YOK.
SADECE SU ALIRKEN VE SU BOŞALTIRKEN BİR MİKTAR SES VAR. İÇİNDE ÇAMAŞIR OLMADIĞI İÇİN ÇOK AZ SU ALDI.
ÇAMAŞIR MAKİNESİNİ BANYODA KULLANMAYIP, MUTFAKTA VEYA SALONLA BİRLEŞİK AMERİKAN MUTFAKLARINDA KULLANACAKLAR
MUHAKKAK İNVERTER MOTORLU ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALMALI. 75270FL MODELİ DE 1000-1200 TL CİVARINDA TEMİN EDİLEBİLİYOR.
O DA İNVERTER VE XXL KAZANLI.
ESKİ 5 KG ARÇELİK NEYMİŞ ÖYLE BRE, NERDEYSE KANATLANIP UÇACAKTI, APARTMANI AYAĞA KALDIRIYORDU.....9 YIL İYİ DAYANMIŞIZ.
SIKMADA HİÇ SARSINTI OLMAMASI DA ÇOK HOŞUMA GİTTİ.
HATTA , 3-5 DAKİKA SIKMA YAPTIKTAN SONRA İÇİNDE ÇAMAŞIR OLMADIĞI İÇİN 5-6 DAKİKA KALA SIFIRA GELDİ VE SONLANDI.
ÇAMAŞIR AĞIRLIK SENSÖRÜ VE DETERJAN TAVSİYESİ ÇOK HOŞ.
İNŞALLAH ISI POMPALI KURUTMA MAKİNESİ İLE BİRLİKTE 15 YIL SORUNSUZ KULLANMAYI İSTİYORUM. HAYIRLISI BAKALIM.
DARISI TÜM KLASİK MOTORLU ÇAMAŞIR MAKİNESİ OLAN ARKADAŞLARIN BAŞINA.
GERÇEKTEN SANKİ RENO 12 DEN İNİP TE MERCEDESE BİNMİŞSİN GİBİ.
..........
AEG L88489FL Protex Çamaşır Makinesi 8 Kg 1400 Devir
•A-40% enerji seviyesi
•Buhar ile kırışık açma ve havalandırma programları
•New jet yıkama teknolojisi
•Inverter motor
•LogiControl geniş LCD ekran
•8 kg yıkama kapasitesi
•1400 dev/dk
•Anti Alerji Programı
•Carboran kazan
•Advanced Washing Technology- maximum renk koruma özelliği
•Yük sensörü
•49 db ses seviyesi
•20 dk -3 kg kısa program
•15 dk süper eko kısa program
•Auto-off fonksiyonu
•Silent System Plus
•Sıvı deterjan bölmesi
•Fuzzy logic
•Köpük önleme sistemi
•Aqua control
•Aktif denge sistemi
•34 cm Premium Silver kapak
Doğru deterjan miktarını kullanmanız için Ağırlık Sensörü size yardımcı olacaktır
Ağırlık sensörü siz çamaşır makinenizi yüklerken size doğru yıkama süresini gösterir
-BUHAR
Tazeleme ve Kırışıklık Açma :
-Buhar çamaşırlarınıza kolay ve etkili bir şekilde nüfus eder, çok az enerji kullanır
-2 Buhar programı:
-Kırışık Açma; ütü yapmayı minimize etmek için. Buhar giysileri daha esnek yapar, çamaşırların yapısındaki elyafları yumuşatarak kırışıklıkları giderir.
-Tazeleme. Yıkamaya ihtiyaç duyacak kadar kirli olmayan giysilerinizde, buhar fonksiyonu kötü kokuları absorbe eder ve tazeler .
-
quote:
Orijinalden alıntı: lordford50
ARKADAŞIMIN TANIDIĞI AEG MAĞAZASINDAN 11 TAKSİTLE 1650 TL YE 88489FL MODELİNİ ALDIK.
lordford50,
Ben de AEG'nin Lavatherm T96699IH kurutma makinesini bulmaya çalışıyorum.
Senin bahsettiğin bu mağaza Arçelik gibi, Beko gibi markanın kendi mağazası mı yoksa AEG ürünlerini de satan bir beyaz eşya mağazası mı?
Bir de bu mağaza hangi şehirde ve semtte? Bilgi verebilir misin? -
elektrolux yetkili bayi. YILMAZ TİC. KAYSERİquote:
Orijinalden alıntı: ŞAMANquote:
ARKADAŞIMIN TANIDIĞI AEG MAĞAZASINDAN 11 TAKSİTLE 1650 TL YE 88489FL MODELİNİ ALDIK.
lordford50,
Ben de AEG'nin Lavatherm T96699IH kurutma makinesini bulmaya çalışıyorum.
Senin bahsettiğin bu mağaza Arçelik gibi, Beko gibi markanın kendi mağazası mı yoksa AEG ürünlerini de satan bir beyaz eşya mağazası mı?
Bir de bu mağaza hangi şehirde ve semtte? Bilgi verebilir misin?
Alıntıları Göster
AĞIRLIKLI OLARAK AEG VE ELEKTROLUX VARDI, FAKAT ALTUS VE SAMSUNG MAKİNELERDE VARDI.
BELKİ BENİM GİRDİĞİM ŞUBEDE BÖYLEYDİ. KAYSERİ DE 3 MAĞAZASI VARMIŞ.
BAHSETTİĞİN KURUTMA MAKİNESİNİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.
http://www.electrolux.com.tr/Global-pages/Global-Menu/Store-locator/
-
quote:
elektrolux yetkili bayi. YILMAZ TİC. KAYSERİ
AĞIRLIKLI OLARAK AEG VE ELEKTROLUX VARDI, FAKAT ALTUS VE SAMSUNG MAKİNELERDE VARDI.
Bilgi için teşekkür ederim lordford50.
Hangi çamaşır kurutma makinesini alacağıma karar vermek için yaklaşık iki haftadır ders çalışır gibi yerli yabancı forumları okuyorum.
Sonunda AEG Lavatherm T96699IH almaya karar verdim: Bence şu anda alınabilecek en mantıklı makine.
Ama bu defa da makineyi koca İstanbul'da bulamıyorum.
AEG çağrı merkezini aradım; adamlar bu makinenin stoklarında olup olmadığını bile bilmiyorlar.
Senin makinen de hayırlı olsun; çok iyi makine almışsın.
AEG'nin Alman şirketi olduğu dönemden kalan "ömürlük beyaz eşya" imajı benim zihnimde hâlâ duruyor.
Bu ülkede pek çok evde eskiden AEG'nin buzdolapları en az 20 sene kullanılmıştır.
Yaşı 30'un veya 40'ın üzerinde olanlar AEG'nin değerini bilirler.
-
Merhaba arkadaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: ŞAMANquote:
elektrolux yetkili bayi. YILMAZ TİC. KAYSERİ
Bilgi için teşekkür ederim lordford50.
Hangi çamaşır kurutma makinesini alacağıma karar vermek için yaklaşık iki haftadır ders çalışır gibi yerli yabancı forumları okuyorum.
Sonunda AEG Lavatherm T96699IH almaya karar verdim: Bence şu anda alınabilecek en mantıklı makine.
Ama bu defa da makineyi koca İstanbul'da bulamıyorum.
AEG çağrı merkezini aradım; adamlar bu makinenin stoklarında olup olmadığını bile bilmiyorlar.
Senin makinen de hayırlı olsun; çok iyi makine almışsın.
AEG'nin Alman şirketi olduğu dönemden kalan "ömürlük beyaz eşya" imajı benim zihnimde hâlâ duruyor.
Bu ülkede pek çok evde eskiden AEG'nin buzdolapları en az 20 sene kullanılmıştır.
Yaşı 30'un veya 40'ın üzerinde olanlar AEG'nin değerini bilirler.
Alıntıları Göster
Bende AEG Lavamat 88489 FL ve T96699IH kurutma makinasını almayı düşünüyorum. Ama üst üste koymam gerekiyor. Bu şekilde kullananlar var mı? Herhangi bir sorun oluyor mu?
-
Benimde bi sorum var, bu kurutma makinaları çamaşırı tam kurutuyormu direk makinadan alıp dolaba koyabiliyormuyuz çamaşırlarıquote:
Orijinalden alıntı: thevassago
Merhaba arkadaşlar.
Bende AEG Lavamat 88489 FL ve T96699IH kurutma makinasını almayı düşünüyorum. Ama üst üste koymam gerekiyor. Bu şekilde kullananlar var mı? Herhangi bir sorun oluyor mu?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: serco05
Benimde bi sorum var, bu kurutma makinaları çamaşırı tam kurutuyormu direk makinadan alıp dolaba koyabiliyormuyuz çamaşırları
EVET
Benzer içerikler
- bosch mu samsung mu
- bulaşık makinesi suyu ısıtmıyor ve kurutmuyor
- kurutma makinesi kaç kg olmalı
- 9 kg ile 10 kg arasındaki fark
- beko mu arçelik mi
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi bulaşık makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X