Şimdi Ara

Altus çamaşır makinesi alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çamaşır makinesi almam lazım sürekli forumda yorumları , şikayet vardaki şikayetleri okuyorum.

Kafama koyduğum modelleri elemek durumunda kalıyorum.
    9 kg makinalarda hatrı sayılır ücret isteniyor. O kadar para verip çıldırmak istemiyorum. Herkes gibide kaliteli ve temiz yıkayan bir makine almak istiyorum.

Eğer değecek ise yüksek rakamlara çıkabiliyorum ama değmeyeceğini gördüğüm için uygun fiyatlı bakmaya başladım.

Gönlümde elektrolux var evimdeki süpürgelerimden dolayı markaya hayranlıkla bakıyorum. Çok olumlu yazan hatta video yükleyen candoğan beyden sonra kesin dedim alıyorum, sonra çıkan almayın aldırtmayın caydırdı.

Temiz yıkamalı, fonksiyonel olmalı ben ayarlayabilmeliyim programları, arıza çıkartmamalı ama öyle bir alet yok. Çıkartsada servisi yardımcı olmalı. Yok neye el attımsa servisi sıkıntılı.

Arçelikler iyidir ama boschdan 200-300₺ fazla olunca onuda sevmiyorum.

En iyisi Altus AL 9120 X alayım dedim en son ama forumda yorum bulamadım herhangi bir fikri olan var mı acaba??

Hem uygun hem A+++ evimde altus 5 kg A sınıfı makina var bir yarışmadan kazanmıştım memnuniyetim çok fazla üründen aslında 5 kg olsada hem çok çamaşır alıyor hemde temiz yıkıyor.

Bütün beyaz eşyamda altus 6. Yılını dolduracaklar yarışmadan alınan garantisiz ürünler fatura vermedikleri için servis yüzü görmediler ( çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi) yüne altusdan devam etsem pişman olur muyum acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Altus Çamaşır Makinesi Alınır mı?

Altus, uzun yıllardır Türkiye pazarında bulunan bir beyaz eşya markasıdır. Çamaşır makineleri, uygun fiyatlı olmalarıyla bilinir. Ancak kalite ve performansları hakkında çeşitli görüşler mevcuttur.

Altus Çamaşır Makinesi Yorumları

Altus çamaşır makineleri hakkında yapılan yorumlar karışıktır. Bazı kullanıcılar, makinelerin fiyatlarına göre iyi performans gösterdiğini belirtirken, diğerleri dayanıklılık ve yıkama kalitesiyle ilgili sorunlar yaşamaktadır.

Özellikle Altus çamaşır makinesi alınır mı sorusuna net bir cevap vermek zordur. Çünkü makinenin performansı, seçilen modele ve kullanıcı ihtiyaçlarına bağlı olarak değişebilir.

Altus Çamaşır Makinesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Altus çamaşır makinesi alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli hususlar şunlardır:

• Kapasite: İhtiyacınıza uygun kapasitede bir makine seçin.
    • Sıkma Devri: Sıkma devri, makinenin çamaşırları ne kadar kuru çıkardığını gösterir. Daha yüksek sıkma devri, daha hızlı kuruma sağlar.
    • Programlar: Seçtiğiniz makinenin, ihtiyacınız olan tüm programlara sahip olduğundan emin olun.
    • Özellikler: Günümüzün çamaşır makineleri, buharlı temizleme, otomatik deterjan dozajlama gibi çeşitli ek özellikler sunmaktadır. İhtiyaçlarınıza uygun özellikleri olan bir makine seçin.

Altus İyi Mi?

Altus, uygun fiyatlı beyaz eşya ürünleri üreten bir markadır. Çamaşır makineleri de bu uygun fiyatlı ürünler arasında yer almaktadır. Ancak kalite ve performans açısından diğer markalarla karşılaştırıldığında geride kalabilirler.

Sonuç

Altus çamaşır makineleri, uygun fiyatlı seçenekler arayan kullanıcılar için bir alternatif olabilir. Ancak, kalite ve dayanıklılık konusunda bazı endişeler mevcuttur. Bu nedenle, satın almadan önce müşteri yorumlarını okumak ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir model seçmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam düşük fiyat segmentinde yaygın ve ekonomik servis ve parça garantisi var, alınır.

Olumsuz yönü ise daha gürültülü çalışmasıdır genellikle.

Açık mutfak bir evde bulaşık makinesi Altus tercih etmezdim şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyigun kullanıcısına yanıt
    Bende var yine en düşük modeli altusun bulaşık makinesi ses çok değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ezgicosar kullanıcısına yanıt
    Hocam altus camasir makinesi aldiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.