aege de ölünce kaldıracak birisi gerekli. lvl 17 ;lvl 10 a kadar düşmeyi düşünüyorum bana yardımcı olabilecek var mı tigerlara gideceğiz mesela ben paso yatıcam kabul eden arkadaşımız kaldıracak sp yapmanın en kolay yolu bu sanırım. ha sp böle olmaz diyorsanız hiç boşuna ölüp durmayayım...
benden sana bi tavsiye git donwhang'a ışılınlanma menüsünden ayarla öldüğün zaman daima donwhang'ta diril kapıdan dışarı çıkarçıkmaz zaten öleceksin :) resçiye ihtayacın olmaz lvl'ini istediğin kadar düşürdükten sonra tekrar jangan'a dön en kolayı budur yoksa jangandan her seferinde onca yolu katetmek zorunda kalırsın ölmek için
quote:
Orjinalden alıntı: Alperbey
aege de ölünce kaldıracak birisi gerekli. lvl 17 ;lvl 10 a kadar düşmeyi düşünüyorum bana yardımcı olabilecek var mı tigerlara gideceğiz mesela ben paso yatıcam kabul eden arkadaşımız kaldıracak sp yapmanın en kolay yolu bu sanırım. ha sp böle olmaz diyorsanız hiç boşuna ölüp durmayayım...
öyle sp olmaz...
nasıl yani lvl10 a düşünce kassam sp gelmez mi ? lvl 17 ye kadar?
lvl 17 de yken lvl 10 a dusup sp kascagına yenı char ac lvl 10 dan sorna hıc sılah skıllıne basma 8-9 gap bırak 17-18 arası 18-19 arası bı zamanda sp kas
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme