Aege serverına Atlantis guild ine 30+kişiler & union guild ler aranıyor.guild lvl ' 2 guild atlantis .
Oyundaki charımın adı Only4yOu pm lerinizi beklerim
Hiç pm bekleme
sen öyle zannet karabasan(_türkey_)sen ve senin gibierinle laf anlatmam çünkü senin seviyende kendimi bulrum çünkü sen düsük seviyeli bir insansın kendini acındırarak birseyler yapmaya çalısıyorsun ama insanlar senin nasıl bir yaalancı olduyunu anlıyorlar annem babam ayrı dümenleri yapıp bir seyler kopardıktan sonrada o insan akkında keriz enayi demesini bilen bir kisilik yapısı düsük birisisin aman sen ve senin gibileri bu guild de gelecekse zamet etmesinler amacımız yalansız bildiklerimizi birileriyle paylasarak dostluk kardeslik arkadaslık olusturmak su güzelim canım ülkede senin gibi düsünnler türkiyeyi seviyesini düsürecek ben ve benim guild dimdeki ve diyer arkadaslarımız sizin pisliklerinizi temizlemekle uğrasacayız bıkmayız korkmayım bizler güzel yurdumuz vatanımızı dağima sevecez ve koruyacaz leke gelmemesi için ve elimizden geldiyi kadar yurt içinde ve yurt dısında sizin gibi iğrenç düsünceleri olan insanlaın pisliklerini temizleyeceyiz amacımız bizim belli içimizde dısımız gibi belli isallah bizleri tanıyan nasıl bir insan ve nasıl bir yurtas vatan sever biri olduyumuzu anlayacaklar saen ve senin gibi düsünenler bu guil din içeri giremezler sen anca midilist clanına layıksın sizler zaman geldi bana ve bir çok lvl lilere bot çu diye akaret eden insanlarsınız biz bu çahrı ben babamla birlikte kasıyorum istersen gm lerdende rica edersin bir ilakarlık varmıymıs anlarsınbizim içimizde dısımız gibidir am bakıyorum tüm guiddinizdeki güzel arkadaslar insanlar midilistten çıkmıslar nasıl bir guild nasıl bir insan olduyunuzu anlamıslar lütfen uyarmıyacam arkadasım seni ve guild dini bir daha bana guilddime için deki ve dısındaki arkadaslarım akkında ileri konusmassan sevinirim senin ve senin gibileri n seviyesine düsmek istemiyorum bakıyorum da bu forumdaki güzel insanları bile soğutmusun yalan hiç birseydir doğru tüm kapıları açan bir kilittir
burak can Atlantis GUİLD baskanı only4you
sevgili arkadaslarım böyle insanlarda olacak keske olmasa diyorum ama nafile nerden ürüyorlarsa su asalak cinsleri sizin de kafanızı ağrıttıysam çok özür dilerim
her keze saygılarımla
bence biraz agır konusmussun
s.a arkadasım dost acı söyler ama üzgünüm sana katılmıyorum
2 Gune Kdar Guild Die Yalvarıodu nNoldu Sana Bole Guild Acmıssın lvl 2 Yapmıssın Helal Vallah Karabasan Yanındayım Dostum BU Velet Cok Zeki Kendini Acindirmaya Calisior Bence Bırak Takılsın Bu zekala Fazla YAsamaz...
s.a sevgili arkadasım üzgünüm ama kimseden ben guilddiye yalvarmadım benim eski guilddim sevdiyim bir abim guild kurmus onun guildi hiçin guilddimi bamladım guildlere girdim önemli olan güzel arkadaslıklar dostluklar edinmek bir çok kisinin ısrarı üzerine kıramayıp kendi atlantis guilddimi kurdum eski guild leri me bir yanlısım oldumuda zannetmiyorum aksine eski guild baskanlrımdanda tebrikler aldım
burak can atlantis guild baskanı (only4you) saygılarımla
TAMAM HATA YAPTIYSA KONUŞMAYIN SUSUN ORTALIĞI GERMEYE GEREK YOK
SANA DA BAŞARILAR BURAK.
s.a sevgili arkadasım ve tüm arkadslarım sizler istemeyerek bir yanlıslık verdiyem çok özür dilerim amacım art niyet deyil karabasan gibileriyle yalnla birsey olmayacayını anlatmak yalan atan bir kisi ne kadar verimli olabilir
burak can atlantis guild baskanı(only4you) saygılarımla
oLan olmuş. Hatasız kul olmas. Kapatın konuyu gitsiiiin.
s.a sevgili abicim benim zorum yok onun sanki benle bir sorunu varmıs zannedersem patavatsız kelimeler insan ayırlı olsun der ona yaptıyım kıyaklar elal osun ama kim olsa böyle patavatsız yazılara kızar onlineyken bile rahatsızlıkları sürüyor
burak can atlantis guild baskanı(only4you) saygılarımla
Bende babel serverinde Misaki_MiLLi guildindeydim. Birgün arkadaşla ayrıldık ordan ama ayrılacağımızı herkesin online olduğu bir zaman ben söyLedim. Beni hiç dışlamadılar. Başarılarımın devamını dileyip uğurladılar. Bende her zaman onları kardeş guild bilirim. Ne zaman bir Misaki_MiLLi üyesi görsek selamımı veririm. Çünkü ben orda çok şey öğrendim. Yani sizin yaptıklarımız yanlış. Biri guildden çıkmış die bu kadar kendinizi küçük düşürecek şeylerde bulunmayın. Hem çıkarsa çıkar bu kimseyi ilgilendirmez. Char onun guild onun. Değmez arkadaşlar bu sadece bir oyuN !
bu fazla yasamayamaz sözü benim içinmi geçerli???????????? banaysa sana katılmıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme