Şimdi Ara

AEGL75280FL ,ELECTROLUX EWF1497HDW 9 KG-1400 DEVİR Hangisini alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AEGL75280FL 8 kg 1400 Tl civarı
    ELECTROLUX EWF1497HDW 9 KG-1400 DEVİR ise 1550 Tl civarı Hangisini alayım
    Elektrolux 9 kg olanı alacağım sanırım.
    Görüşlerinizi alabilirmiyim ltf.
    Tşk.

• bunuda elektrolux olarak alıyorum.
    yanıtlar için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deftercim -- 21 Kasım 2012; 14:49:59 >
  • bende aeg nin bahsettiğiniz modelini bulamadığım için electrolux un 1297 (1200 devir) modeliyle ilgileniyorum. Ancak çok ilginçtir 1497 modeli 1400 devir olmasına rağmen ve diğer özellikleri 1297 ile aynı olmasına rağmen daha ucuz nedendir?
  • Candoğan usta bir yanıtlarsa konuyu daha iyi anlarız.
    Usta bir yanıt ltf.
    Tşk.
  • aeg yi bulamassanız electrolux iyi bir seçim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: prtkl

bende aeg nin bahsettiğiniz modelini bulamadığım için electrolux un 1297 (1200 devir) modeliyle ilgileniyorum. Ancak çok ilginçtir 1497 modeli 1400 devir olmasına rağmen ve diğer özellikleri 1297 ile aynı olmasına rağmen daha ucuz nedendir?

Merhabalar,ben de sizin gibi AEG 75280 istiyorum ama Mersinde bulamadım ve internetten almaya da tereddüt ediyorum.Bunun üzerine Media Markta bulunan EWF1297HDW ve EWF1486GDW arasında düşünüyorum .Siz neye karar verdiniz acaba?
    EWF1297HDW 1600 TL civarında
    EWF1486GDW 1500 TL civarında
  • Electrolux alacaksanız bence EWF1286LEW alın. Bu modelde su jeti var

Bana A sınıfı sıkan bir makine lazım olmasaydı bunu düşünebilirdim, ama AEG'nin tipine tav olduğumdan vazgeçmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Electrolux alacaksanız bence EWF1286LEW alın. Bu modelde su jeti var

Bana A sınıfı sıkan bir makine lazım olmasaydı bunu düşünebilirdim, ama AEG'nin tipine tav olduğumdan vazgeçmedim

Üstad ucuz bir makina ararken foruma bakmamla işin ayrıntılarını sizlerden öğrendikçe kafam çorba oldu.Mersinde görevliye AEG 75280 sorduğumda cihazın olmadığını ama isterse ewf1297hdw veya ewf1486gdw olduğunu söyledi.Sizin önerdiğiniz ewf1286lew'de su jeti olmasına rağmen internetten baktım bu iki cihazdanda daha ucuz.

ewf1297hdw'nin artıları
    Time Manager with EcoInfo
    My Favourite hafıza programı
    9 kg
    yıkamada 5 db daha sessiz olması
    A-%40
    1400 devir

ewf1286lew'nin artıları
    su jeti
    Woolmark Gold sertifikası

ewf1486gdw'nin ise 1286'ya göre tek artısı 1400 devir olması.(bulduğum kadarıyla)
    Üstad zahmet olmazsa son bir değerlendirme yaparsan çok sevineceğim.Media marktaki görevli 1297'yi yeni ürün olduğundan 1500 tl'ye bırakmaları için rica edebilirim demişti.(indirirlerse tabi)
    Sanırım 1486'yı da 1400 tl miydi tam hatırlamıyorum.Eğer su jeti önemliyse güvenilir bir internet mağazasından 1286 da alabilirim.(baktım 1400 tl civarı)

• Su jeti ne işe yarıyor tam olarak, çok mu önemli gerçekten?
  • Merhaba arkadaşlar, süpürgemarket firması olarak dh kullanıcıları ile elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarları konusunda destek vermekte ve gerekli olduğu takdirde ürün linki paylaşmaktaydık. Artık UygunParca.com adresinde beyaz eşya yedek parça ve aksesuarlarının perakende satışına da başlamış bulunmaktayız. Ürün çeşidi her geçen gün giderek artmakta. Özellikle Electrolux, AEG ve Zanussi marka beyaz eşya yedek parçalarında hızlı tedarik sağlamaktayız, electrolux çamaşır makineleri ile ilgili gerekli tüm yedek parça ve aksesuara http://www.uygunparca.com/ dan ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.