Arkadaslar merhaba size danısmak istediğim bir konu var Acoustic Energy Aego M suan blmuzikten baska bir firmaya gecmiş duyduguma göre ve fiyat baya yükselmiş 740 lira gibi bir fiyatı var.. Darty'de Bose Companion 3 suanda 599 lira sizce hangisini almalıyım Aego M'i forumda cok begenen tavsiye eden var ben fiyat acısından kararsız kaldım acıkcası
quote:
Orijinalden alıntı: HauNTeD
Arkadaslar merhaba size danısmak istediğim bir konu var Acoustic Energy Aego M suan blmuzikten baska bir firmaya gecmiş duyduguma göre ve fiyat baya yükselmiş 740 lira gibi bir fiyatı var.. Darty'de Bose Companion 3 suanda 599 lira sizce hangisini almalıyım Aego M'i forumda cok begenen tavsiye eden var ben fiyat acısından kararsız kaldım acıkcası
Aego M i denemedim ama şu an Bose Companion 3 kullanıyorum. Şu ana kadar beni en çok tatmin eden ses sistemi oldu. Daha önce Klipsch Promedia 2.1 ve Edifier r1900tiii ses sistemlerini uzun süreler kullandım ve tercihim Bose Companion 3 oldu imkanınız varsa denemenizi tavsiye ederim. Gerçekten çok etkileyici bir sistem :)
quote:
Orijinalden alıntı: DrHolyday
quote:
Orijinalden alıntı: HauNTeD
Aego M i denemedim ama şu an Bose Companion 3 kullanıyorum. Şu ana kadar beni en çok tatmin eden ses sistemi oldu. Daha önce Klipsch Promedia 2.1 ve Edifier r1900tiii ses sistemlerini uzun süreler kullandım ve tercihim Bose Companion 3 oldu imkanınız varsa denemenizi tavsiye ederim. Gerçekten çok etkileyici bir sistem :)
öncelikle vermiş olduğunuz cevap için çok teşekkür ederim şuan çok kararsızım en iyisi bose 3 ü yerinde denemek olacak sağolun güle güle kullanın :)
Pişman olacağınızı sanmıyorum. Bu kadar iyi Stereo performansı olan 2.1 sistem görmedim ben. Woofer dan da daha önce duymadığım bass ları duydum. Mükemmel bir sistem değil tabiki, hatta giriş seviyesi bir sistem. Fakat memnun eder :)
Kıyaslamanıza bile gerek yok bence kesinlike Bose
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme