Şimdi Ara

JBL Wave 300 ve SoundPEATS Air 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır bir kablosuz kulaklık almak istiyordum. JBL Wave 300 ve SoundPEATS Air 3 arasında kaldım. JBL'in benim nezdimde öne çıkan özellikleri kulaklık kutusunun kapağını açar açmaz değil kulaklıkları yerinden çıkardığımızda bluetooth bağlantısı kurması ve kulaklıkların tasarımı, SoundPEATS'in benim nezdimde öne çıkan özellikleri ise Kızılötesi sensör barındırması ve kutu tasarımı. Bunun yanında JBL biraz daha iyi bir mikrofon ve ses kalitesine sahip olup SoundPEATS'e göre günlük bazda daha uzun süre kullanım süresi sunarken SoundPEATS'in IPX sertifika seviyesinin daha yüksek olması diğer ayrıntılar. Fiyat bazında ise JBL 1300 lirayken SoundPEATS 700 lira. Açıkçası tecrübelerime dayanarak "Ucuz ama bol özellikli" diye tanımlanabilecek Çin menşeili markaların sundukları kalitenin köklü rakiplerine kıyasla pek iyi olmadığını söyleyebilirim. Bu bağlamda tüm bu değerlendirmeleri göz önünde bulundurduğumda bir Çin markası olan SoundPEATS yerine JBL almak paramın hakkını daha çok verir diye düşünüyorum. Sizce hangi kulaklığı tercih etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihanBey0 -- 4 Kasım 2022; 17:28:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.