Şimdi Ara

Aerecool X warrior 600 wat high power hak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar vatanbilgisayarın indirimi filan derken sistemi topladım kurmak kaldı gereyi aklımdaki soruları cevaplarsanız sevinirim..

Anakart : MSI 870 c-45
    işlemci : Phenom x4 BE 955 3.2
    VGA : XFX HD 6850 çift fan BE
    Ram : Kingston hyprex 1333 mhz 4 gb tek modul CL7 ram
    HDD 1 tb samsung.
    Aerocool x warrior kasa ve içinden çıkan 600 power high power marka bu power bana yeticekmidir ? resmini çektim bir bakarsanız :

Aerecool X warrior 600 wat high power hak..

• Yeterli gelir merak etmeyin
  • Öncelikle cevabınız ve ilginiz için teşekkürler . Bana sorun yaratmasın yeter Hışaşırtma filan anlamam ben bu haliyle kullanacağım oyun oynerken aniden kapanmasında bana yeter :)
  • OC yapmayacaksanız hiç bir problem olmaz. içiniz rahat olsun.
  • Teşekkürler taktığım fanların filan etkisi olucakmıdır ? şuan 2 fan var ama ben 5 tane takmak istiyorum iyi bir hava akışı olması gerek. bana sorun yaratmaz sanırım ?
  • Öncelikler kasanız hayırlı olsun. Aynı kasayı kullanıyoruz, benim de alalı 1 ay oldu. Ben Power'sız almıştım. Mevcut Boost 500W Power'ım vardı. Donanım iyidir gerekirse akşama özelliklerini yazabilirim. Bende şuan 3 adet 12 cm Fan çalıştırıyorum. Bir sorun olmaz. Hatta yan kapağa 2 tane daha takmayı düşünüyorum. Hatta sırf fan işlemleri için Aerocool Fan Kontrolcü almıştım, bunun için konu açmıştım, onula başım dertte, geri göderdim bekliyorum.

İyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losthan -- 17 Ekim 2011; 17:39:34 >
  • Cevaplarınız için teşekkürler içimi rahatlattınız gönül rahatlığıyla kurabilirim artık.Kasa evet gerçekten çok güzel.umarım böyle devam eder.
  • İşlemciye o.c yapsanız da %99 voltajsız X4 955 BE olanlar 3.6-3.7ghz'e kadar çıkıyor +100/200mhz içinde voltaj vermeye hiç gerek yok

Ekran kartına gelince XFX'lere de sınırlı o.c yapılıyor voltaj verilemiyor diye biliyorum yapacağınız ufak saat hızı oynamalarının psu'da sorun çıkaracağını sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.