Şimdi Ara

CM Storm Sniper Black Edition+1000 Watt Güç Kaynagı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar az once nette dolasırken eksen bilgisayarda CM Storm Sniper Black Edition High Power Absolute +1000 Watt Güç Kaynaklı Dev Pencereli Ultra Oyuncu Kasası
    buna rastladım fıyat olarakta yaklasık olarak 340 tl yazıyodu sızce dogrumudur bu? ayrıca kasa ve guc kaynagı hakkındakı yorumlarınızı alabılırmıyım
    bu durum dogruysa hafta sonu almayı dusunuyorum
    Tavsıyelerınıs ıcın sımdıden tesekkurler
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36491_COOLER_MASTER_Storm_Sniper__1000W__e-Sata__USB__Ses__Firewire__Siyah_Kasa.html
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36491_COOLER_MASTER_Storm_Sniper__1000W__e-Sata__USB__Ses__Firewire__Siyah_Kasa.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 5 Ocak 2011; 18:31:31 >

• Eksen yine bir hata yaptı galiba. PSU parasına Storm Sniper + 1000W PSU. Kesin hata var. Ama eğer doğruysa bedava bu ikili.
  • ya bılmıyorumkı hata degılse almayı dusunuyorumm
  • bu nasıl olur anlamadım. var mı bunda 1 yanlışlık?
  • arayıp sorun derim o power fiyatı zaten 350 tl falan eğer yanlışlık yoksa kaçırılmaz
  • Hata vardır, telefonla ürünün durumunu teyid ederek sipariş edin, boşu boşuna sipariş verirseniz birde para iadesi beklersiniz bir süre.
  • ben mail attım. bakalım yarın dönerler. eğer bu fiyatsa yeni aldıgım kasamı değiştiririm :)
  • Sabahın erken saatlerinden itibaren satın alanları arayıp yalvar yakar iptal ettiriyolarmış doğal olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Sabahın erken saatlerinden itibaren satın alanları arayıp yalvar yakar iptal ettiriyolarmış doğal olarak

Gerek yok öyle birşey yapmalarına satış sözleşmesinde bu durum için yazılmış bir madde var onlar mağdur olmaz merak etme
  • yoo ben almıştım bana dedilerki akortekin suçu falan filan geyikler iptal ettirdim bende ne dicem adam diyorki güç kaynaksız gönderelim tabi almazsınız öyle diyor resmen dalga geçti
    bi ihtimal müşteri memnuniyeti demiştim ama nafile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorgoaxion -- 6 Ocak 2011; 12:16:55 >
  • az önce attıgım maile cevap geldi. yanlışlık olmuş falan diye. sanırım şimdi güç kaynağını çıkarmışlar. eee yok mu güç kaynağı ile beraber o fiyata alabilen?
  • ya duzeltmeselerdıı bu sabah erkenden sıparıs vercektımm..ama olmadıı kısmet degıll...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempatik_yusuf
    ya duzeltmeselerdıı bu sabah erkenden sıparıs vercektımm..ama olmadıı kısmet degıll...

Verenler olmus okuduysaniz diger yorumlari psu suz gonderelim diyorlarmis.
  • bu kasayı alıp ta kullana yok galiba gayet şık bir kasa
  • http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/case-cm-storm-sniper-high-power-absolute-1000-watt-mesh-panel-ve-pencereli-3-fanli-oyuncu-kasasi_30.011.1163.0096.htm

bu kasa değilmi bu ya. ? ya çok dandik yada hakaten devrim :) hızlıal da 50 dolar civarında satışta görünüyordu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.