Civic Hb Camurluk Sinyali
Selamlar,
gecen gun arabanin sag camurluk sinyalinin kayboldugunu gordum. Icindeki ampulde patlamis. Biri mi vurdu, caldi mi artik bilmiyorum servisi aradigimda 968 tl fatura cikti. Disarda daha ucuza bir yerde yaptirilir mi yoksa servise bu parayi bayilmak mi lazim?
Honda Civic Fren Balata Değişimi
Merhaba,
2018 model Honda Civic HB aracımı 30bin bakımına soktuğumda fren balataları da değişmesi gerek ama 6-7 bin km daha gider dediler ben de o zaman sonra değiştiririm dedim.
Araçta şimdi frene basınca vik vik sesler gelmeye başladı sanırım zamanı gelmiş. Randevu aldım yarın servisten fren balata değişimi için.
Fiyat olarak 2000 TL ye yakın fiyat çıkıyor. İnternetten bakınca 400-450 TL en pahalı balatalar.
Honda ne marka balata takıyor? Ve fiyat farkı neden bu kadar fazla?
Serviste değiştirmek mi gerekir yoksa dışarda mı değiştirmek lazım? Aracın garantisi bozulur mu dışarda değişirse?
Şimdiden teşekkürler
Menzil arttırma
Merhaba,
Evimizde turkcell fiber kullanıyoruz. Modem evin arka odasında fakat mutfaktan ve salondan kablosuz kullanım çok kötü olarak kullanılıyor. Evde eski bir modem vardı onu accesss point gibi yaptım idare ediyor ama çok sağlıklı değil.
Tp-Link ürünleri gördüm. Sorum şu aslında: access point ile farklı isimle bir ağ yapıp kullanılabiliyor fakat beni isteğim farklı isim olmadan aynı modem ismiyle evin her yerinden interneti kullanmak. Bu mümkün mü?
Kablolu olarak bağlantı hazır access point cihazına evin arkasında ki modemden.
Şimdiden teşekkürler.
Ryzen 7 2700X Islemciden gelen cizirti
|
İşlemci ve Ekran Kartı Sıcaklık
Ram rgb sorunu
|
Sistem tamamlama tavsiyeleri
|
Oyun için kasa toplama
Yurtdışından kasa toplama
|
Orjinal kablo ile şarj etmeme
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.821
İkinci El Bölümü Mesajları: 317
Konularının görüntülenme sayısı: 37.076 (Bu ay: 730)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 290 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası