Şimdi Ara

Aerial7 Phoenix - Eclipse Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kulaklık almayı düşünüyorum. Kulakiçi kulaklıklardan sıkıldım kafa bantlı kulaklıklara geçmek istiyorum. Max 100 tl bütçem var. 1-2 gün araştırdım.
    O bütçeye bu kulaklığı buldum. 160 tlden 80tlye düşmüş fiyatı. Aerial7 Phoenix - Eclipse Kulaklık Fiyatı bana uygun ama performansı nasıl bilmiyorum.

Kulaklık ile ilgili ;

Kulaklığınız ile kaliteli ses almanın yanı sıra şık görünümünüz ile meraklı bakışları üzerinize toplayacaksınız!

iPhone, Mp3 çalar, mobil telefon yada diğer müzik cihazlarından en kaliteli sesi vermesi için tasarlanmıştır.
    İnce tasarım dahili mikrofon sayesinde iPhone veya diğer mobil telefonlarla kullanım imkanı tanımaktadır.
    Standard ve iPhone uyumlu adaptörleri içermektedir.
    Kulaklığınızın modaya, sanata ve kültüre olan yakınlığı sayesinde iPhone, iPod, mobil telefon, dizüstü bilgisayarınız ve MP3 çalarlarınız çok daha estetik gözükecek.

Sürücü Çapı: 44mm
    Empedans: 32 ohms
    Frekans Aralığı: 5-20000 Hz
    Ses Basınç Seviyesi: 108+/-3dB (at 1KHz)
    Giriş: 3.5mm

Bu kulaklık hakkında bilgisi olanlardan bilgi almak istiyorum. bu model değilde başka bir model kulaklık için max bütçe 100 tl var ona göre de kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Müzik zevklerim konusunda pek sınırlamam yoktur. rock/metal müzikleri sadece pek dinlemem. Yani benim için daha fazla bass ön planda bu kulaklıkta iyi gibi ama sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum..

• hocam bende baya araştırmıştım aerial7 ürünlerini bütçem de seninki gibiydi ama en son portapro'da karar kıldım. en önemlisi bass demişsin ve eminimki portapro senin için hem bütçe hem amaç açısından biçilmiş kaftan. şuan D&R'da 116 liraya alabiliyosun. aerial7 phoneix'in performansını bilmiyorum ama tank modeli phoneix'den çok daha iyi deniyor. ayrıca bu konuda bir arkadaş, fazla kullanmadığı aerial7 tank-beyaz kulaklığını satışa çıkarmış bi görüş istersen. ben portapro aldığım için gerek kalmamıştı.

http://forum.donanimhaber.com/m_75334305/f_//tm.htm#75334305
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.