Şimdi Ara

Aerobilet'te Yurtiçi Uçuşlarda 50 TL, Yurt Dışı Uçuşlarda 100 TL İndirim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemberbat44

Atina bileti aldım 1,4 TL geldi ilerleyen zamanlarda dönüş bileti için fırsat kovalarım bakalım.

Atina'ya giderken vize istiyor mu?

• Yuh arkadaş, kampanya ne zaman başladı ne zaman bitti?
  • Aerobiletteki hesapta 5-6 yıl öncesinden kalma 1.50 TL vardı, 1.40'a Atina bileti aldım onu kullanıp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Schengen istiyor.

• süper kampanya 4 tl ye trabzon istanbul aldım mart ayına kadar her ay için uçmasanda dursun kenarda.
  • Yurt dışı da bitti herhalde, kodu kabul etmiyor artık.
  • Galiba yurt dışı da bitti yetisemedik :(

• yogun ilgi ve kamlanya biter

• kampanya bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsol

süper kampanya 4 tl ye trabzon istanbul aldım mart ayına kadar her ay için uçmasanda dursun kenarda.

Çok güzel etmişsiniz.

12 üyelik açıp 12 ay boyunca aldınız mı ?

Sana ne diyeceksiniz, istedğim kadar alabilirim diyeceksiniz.

Her üye bir kez yararlanır demiş, başka hesaplar açıp birsürü bilet almanın etik olup olmadığna girmeden,

Ben sadece ülkemiz insanının düşünceli olmasını, diğer kişileri düşünmesini, acil ihtiyacı olanları düşünmesini isterim.

• Arkadaşlar bu kampanyada Anadolu Jet ile aldığım biletlerde şimdi SMS geldi. Uçuşun saati değiştirilmiş. Öğlen ve Akşam uçuşu vardı ben öğlen almıştım akşam uçuşuna aktarmışlar beni. Böyle kafalarına göre beni o uçuşa aktarabiliyor mu bunlar ya. Ne yapabilirim ?

Tebrikler, ücretsiz iptal edilebilir açık bilet sahibi oldunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Tebrikler, ücretsiz iptal edilebilir açık bilet sahibi oldunuz.

nasıl yani?

• Bahtsizliga bak

Hem.oglen arasi kampanya yap

Hemde gelen mail spam a dussun

Gitmekten vazgeçerseniz, müşteri hizmetlerini arayıp dilediğiniz zaman uçuşu iptal edebilirsiniz. Tam ücret iadesi alabilirsiniz.
  • 1000 kişi bilet kotası var diyor. mail geldi ve apar topar yedim yemeği. mailden 20dk sonra uygulamaya girdim ve kota dolmuş. 1000 kişi öyle 20-30dk'da bitebilecek bir kota değil. şahsi kanaatim, 100 kişilik kampanya yapıp, 1000 dediler. siteye epey de bir seo hiti kastılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 25 Temmuz 2017; 17:16:12 >
  • öğlen yoğunluktan yazamamıştım, konuyu açan arkadaşa teşekkürler. İst-Ank 39tl ye gelmiş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Gitmekten vazgeçerseniz, müşteri hizmetlerini arayıp dilediğiniz zaman uçuşu iptal edebilirsiniz. Tam ücret iadesi alabilirsiniz.

anladım teşekkürler. o tarihte gittiğim yerden dönmek durumundayım o yüzden iptal edemiyorum. Peki yeni uçuş saatini kabul etmek için onları aramam gerekiyor mu ekstradan?

Siteden kontrol ettim çok garip benim aldığım öğlen uçuşu iptal edilmiş. Ama o günden önceki ve sonraki günlerde öğlen uçuşu hala duruyor. Sadece benim aldığım gün iptal olmuş. Sebebi ne olabilir ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.