Şimdi Ara

AeroCool Ds Cube İncelemesi [Küçük Dev] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
9.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Xpredator hem pahalı hem ağır hem gürültülü hem kocaman bi kasa ama daha serin kasa içi performans tabiki daha iyi 3-5derece oynar sanirim yükte aerocool ds cube ile arasinda ama cube daha sessiz alttaki video aerocool cube daha sessiz olduğunu plastik her yeri yapıldığını xpredatör daha gürültülü fan sesi olduğundan bahsedilmiş her yeri metal denmiş

• Asus Strix Gtx 970 sığar mı ? Genişlik olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cigano

Asus Strix Gtx 970 sığar mı ? Genişlik olarak

Uzunluk olarak sıkıntı yaratmaz. Genişlik olarak standart 2-3 slot kaplayan kartlarda rahatlıkla sığar. Tabi anakartta takılacak pcie slotunun yerine bağlı bu durum
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıt için. Pm den cevaplamıştınız gerçi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNurD

Konuyu yeni gördüm. Fakat şöyle bir problem var küçük sistem kurmak isteyenler neyi küçültmek istiyorlar bu kasa boyut olarak büyük en 36cm boy 40cm. Bende küçük sistem kurmak için aldım ama bir işe yaramadı şimdi bu kasanın içine atx anakart yerleştirmeye çalışacağım.

Atx anakartı sıgdırmanız mümkün degil. Atx anakartın en le boyla ilgisi yok, anakartın tablası yan degil düz durdugu için genişlik önemli. Kasanın genişligi 26.5 cm.Bende ki atx anakartın genişligi 31 cm olup kasadan daha geniş olduğundan sığmadı doğal olarak .Zaten finalde de dedigim gibi kasanın iç hacmi hem avantaj hem dezavantaj kişiye göre. stok sogutuculu vs bir sistem kuranlar için bundan ufak mini itx leri seçmeleri daha mantıklı

Üstadım çok güzel inceleme yapmışsın.
    Aerocool ds cube kasanın soğutma performansını artırmak tüm fanları değiştiricem bana 20cm fan dağil fan tavsiye edebilirmisin.

• Cigano kullanıcısına yanıt
    Ben asus r9 390 strix le kullandım boşluk bile kaldi .içi güzel bayağı geniş
  • yobo123 Y kullanıcısına yanıt
    Ben ön taraftaki cd çalar haznesini söktüm kullanmıyorum oraya 12cm güzel bi fan taktim direk işlemci ve ekran kartina hava üflüyor şuan kasa soğutma performansi muazzam tavsiye ederim zaten herşey flaş kartla yapıyoruz cd die bişi kalmadiki o teknoloji eskidi artik
  • merhaba arkadaşlar,
    aerocool ds cube

sistem değiştirdi. kasa boşa çıktı aerocool cube kutulu, temiz durumda yan tarafı pleksi pencereli isteyen atkadaşa led aydınlatma kitinide veririm. kutusunda yeni sahibini bekliyor. alana yardımcı olurum- isteyen, işi bilen birine gitsin bari. ismim çetin tel 0505 7993457 arayın görüşelim. nete bazen uzun süre giremeyebiliyorum çünkü
  • Fanlarla ilgili tüm teknik bilgiler yukarıda .Ayrıca Dark Force olarak da satılıyor piyasada.Dead Slince denilmesinin nedeni bu 500 RPM hızında ki bu fan.
  • Kasayı ilk çıktığı zamanlar almıştım o zamandan beri de gayet memnun şekilde kullanıyorum. Yalnız kasada şöyle bir olay farkettim; sata ve güç kablolarının geçtiği delik ile 3,5" hdd yuvalarının yeri ters olmalıymış. Bunu farketmeme sebep olan şey fsp hydro g 850w güç kaynağı oldu. Takana kadar göbeğim çatladı resmen. Eğer dediğim şekilde yapılmış olsaydı hem güç kaynağının önünde rahat çalışılacak alan olurdu hem de kabloları kasanın üst kısmında daha az görürdük. Sata kabloları da güç kabloları da daha kısa bir yoldan gidebilecekken deliğin yeri yüzünden fazladan dolanıyor.
    Yine de tavsiye ediyorum . Micro atx anakartlar için bu kadar işlevsel olup bu kadar kompakt olan çok fazla seçenek yok ülkemizde. Corsair air 240 alternatif olabilir ama o da 100 lira civarı daha pahalı ve tasarım olarak ds cube daha önde bence.
  • Çok iyi bir inceleme olmuş ! 2 sene geçmiş ama benim ilgi alanıma şu günlerde girdiğinden denk geldim. Teşekkürler...
  • Kasayı mini itx bir anakartla kullanır biraz da özenirseniz kablolama olayına pencereli modelse hem oldukça tertipli görünecektir hem de daha efektif soğutma sağlayacaktır.

Ben 4.3ghz overclock lu kullanıyorum Corsair H60 soğutucu ve 6600K ile, 60 dereceyi gördüğümü hatırlamıyorum en baba oyunda bile.

AeroCool Ds Cube İncelemesi [Küçük Dev]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 10 Kasım 2016; 11:38:35 >

• Arkadaşlar ben yani bir sistem toplıcam aerocool xperdetör cube almayı düşünüyorum bunun içine asus strix gtx1070 sığarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenomi

Arkadaşlar ben yani bir sistem toplıcam aerocool xperdetör cube almayı düşünüyorum bunun içine asus strix gtx1070 sığarmı ?

Genişlik ve uzunluk olarak bir sıkıntı çıkmaz. Sığar sorunsuz.
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.