Şimdi Ara

AeroCool Ds Cube İncelemesi [Küçük Dev] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
9.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MehmetNurD

Bu kasada anakartın oturduğu metal zemin en 25 cm boy 32 cm. Sizden ricam atx anakartın en ve boy oranlarını yazarmısın birde anakartın ayna tabir ettikleri kısmı

30*24
  • Yerimizi alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Gün içinde sıcaklık testleri karşılaştırması için ikinci bir kasa eklenecektir tablolara.

Harika bir inceleme gene Emre hocam. elinize kolunuza emeginize sağlık
  • Emrenin incelemelerinin değerini bir kez daha anladım. Lamptron FC5V3 kontrolcü aldım dün ancak montajını yaptım düğmeyi ortaya çevirdiğimde 10,2v yani yarım devirde bütün gücü veriyor neredeyse sonra kalan kısım 2 volt. Bu sebeple ilk %50 kısım çok hassas azcık çeviriyorsun bir anda artıyor., bu sebeple istediğin gibi ayar yapmak çok zor. Bu kontrolcü için o kadar incelemeye baktım harbiden adamlar ortaya getirdiklerinde hatta ortadan biraz daha solda 10 v görünüyor biride demiyor bu nedir açıkçası bende fark etmedim ama inceleyen adam bir bakar değilmi, sonuçta ürünün artısı eksisini söyleyeceksin insanlar sana bakarak alıyor ürünü. Emre bu konuda incelemelerini profesyonel olarak yaptığı ama aynı zamanda da son kullanıcı olarak baktığı için en ince detaya kadar herşeyini anlatıyor artısnı eksisini. Bu sebeple kendisizi bir kez daha tebrik ediyorum. Bu arada Lamptron kullanıcı geri bildirimleri doğrultusunda fark etmiş olayı üzerinde çalışıyoruz diye forumda yayınlamışlar. CW611, CM615 yada FC Touch ile değiştirebilirsiniz demişler. Bende cevap yazdım sorun çözüldüğünde aynı model ile değişimini isterim o zaman kadar kullanırım diye bakalım ne diyecekler.

• Eline sağlık, detaylı ve güzel bir inceleme olmuş. Keşke kasa da inceleme kadar güzel olsaydı. Fonksiyonel olarak yorumda bulunamam kullanmadığım için ama tipini sevmedim. Öte yandan anakartın yerleştiriliş şekli felan güzel düşünülmüş, kule tipi işlemci soğutucusu bile takılabilmiş.
  • Ben midTower kasada microATX kar kullanıyorum da bana sıkış tepiş geliyor. ITX format kasayı düşünemiyorum bile o kablolar falan böyle küçük sistemlerin seveni var ama ben hiç sevmiyorum. Bir de insan masaüstü bilgisayar kasasını niye küçültmeye çalışır ki yani yer sorunu yok nasılsa .

Güzel inceleme, emeğinize sağlık...
  • Test tamamlanmıştır arkadaşlar. Sonradan ilaveten kasada kullanılan fanların hava akımını ve ses seviyelerini ayrıca ölçüp yazdım.

İkinci kasa karşılaştırması için elysium ekledim ama dogrudan karşılaştırma yapmayın arkadaşlar .Çünkü ikisi çok farklı platformlar .Birini piyasanın en büyük kasalarından digeri de en küçük kasalarından. Aralarındaki bu fark sogutucu aktif olarak fan tarafından sogutulmazken çıkıyor. Elysiumun iç hacmi çok geniş oldugu için daha uzun sürede ısınırken ds cube daha çabuk ısınıyor.

@[darkness13]

Yapmaya çalıştığım aslında kimsenin yapmadığı detayları görerek onların üstünde durmak.Mesela Türkiye'nin en büyük donanım sitelerinin birinde fc5 v3 ün incelemesi var ama testlerde aletin kaç volt verebildiği,multimetre okumaları ve vaat ettiği güç değerlerini verebiliyor mu hiç biri yok testte .Kaldı ki bu aletin adı fan kontrolcü yani diger bir ifadeyle voltaj ayarlayıcı

@MÜŞAVİR

Tip olayı abi sonuçta. Renkler ve zevkler meselesi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Ben midTower kasada microATX kar kullanıyorum da bana sıkış tepiş geliyor. ITX format kasayı düşünemiyorum bile o kablolar falan böyle küçük sistemlerin seveni var ama ben hiç sevmiyorum. Bir de insan masaüstü bilgisayar kasasını niye küçültmeye çalışır ki yani yer sorunu yok nasılsa .

Güzel inceleme, emeğinize sağlık...

itx genel olarak küçük kasa sevenler için. yani donanım ne kadar yüksekde olsa , slı , cf yapmak istemeyip. kenarda yer kaplamasın isteyen. Yada apu sistem oluşturup orta düzey oyun oynuyanlar için olabilir. Tamamen oyuncular için. extreme overclock ve yüksek düzeyde gpu'lu CF , Slı sistemlerde big tower kasa almak daha mantıklı olur. Birde tabiki zevk meselesi.. sonuçda her segmentte bir kasa olması gerek.

inceleme yukardada söylemiştim. ellerinize sağlık. Yalnız piskolojik midir bilemem ama ben bu Aerocool markasına pek sıcak bakamıyorum. yani.. yakından gidip gördümde.. çok kalitesiz görünüyor kasaları..

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Türkiyenin en büyük donanım sitesi sensin gerisi hikaye
  • Hocam eline sağlık, inceleme çok iyi olmuş, ben de kendime bir tane alacağım big tower kasa var fazla yer kaplıyor uğraşmak istemiyorum. Ellerine sağlık
    AeroCool Ds Cube İncelemesi [Küçük Dev]
  • Harika inceleme olmuş , tebrikler.
  • Kasanin siyah modelini dun satin aldim guzel bir kasa.ne cok buyuk ne cok kucuk.guzel inceleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanışlı bir kasa matx ile performanslı kompak bir sistem rahat kurulur.

• Abi sen editör ol en iyisi. İncelemelere katıl hatta videolu inceleme yap.
  • Selamlar, bu kasaya SLI olur mu? mesela:
    http://pcpartpicker.com/p/3zFxi?
  • İnceleme harika olmuş elinize sağlık..
  • Arkadaşlar, SLI kurulamaz değil mi bu kasaya? 2 adet gtx 680 takmak istiyorum. kasayı ona gör sipariş vereeceğim, çok bilgili değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: origins

Arkadaşlar, SLI kurulamaz değil mi bu kasaya? 2 adet gtx 680 takmak istiyorum. kasayı ona gör sipariş vereeceğim, çok bilgili değilim

Teorik olarak mümkün gözüküyor dört tane genişleme yuvası var ama tavsiye etmem.Kartlar en fazla iki slot yer kaplıyacak ve siyam ikisini gibi birbirine yapışacak. Ayrıca ikinci kart tüm usb çıkışlarını,power reset switchlerinin gelecegi yeri kapatacaktır
  • origins O kullanıcısına yanıt
    Sıcaklığı düşürmek için iki kartın referans tasarım olması daha iyi..
  • Harika bir inceleme elinize sağlık hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.