aerocool ları biliyorum tabi derin darbe modelini vs. ama benim bahsettiğimin yanına yaklaşacagını sanmıyorum. aliminyum+bakır onlar genelde.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fyucesoy</i> <br />Aerocool urunleri satısa cıktı Aerocool Deep Impact ( bu kadar sessiz olmaz) Super Tornado The Phantom Acyrlics Kasa ( Seffaf Kasa) Stoklara girdi.
Saygılarımla Fatih YUCESOY fyucesoy@gokbilisim.com <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Aerocool PSU lar geldiyse lütfen son kullanıcı fiyatlarını yazar mısınız? Özellikle AEROCOOL Acrylic-Titanium 520 Watt PSU modeli ile ilgileniyorum. Ya da PM veya email yollayın.
www.gokbilisim.com.tr ye de bakabilirsiniz
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by stuka</i> <br />www.gokbilisim.com.tr ye de bakabilirsiniz <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>