Şimdi Ara

Aerocool GT Black Edition 500W POWER HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam Hepsiburada dan Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 12cm Arka Fanlı, SSD Ready Mid-Tower Oyuncu Kasası (AE-GT-500) aldım ve power supply i arızalı çıktı herşeyi takıp power tuşuna bastığımda pc açıldığı gibi kapanıyor başka power taktım ve çalıştı yapmam gereken nedir servise göndermek istemiyorum çok uzun sürecek bi bilgisayarcıya götürsem tamir edebilir mi?

• 15gun icinde iade imkaniniz var diye biliyorum memnun kalmadim diyip helsiburadaya geri gonderilmesi lazim konuya hakim arkadaslar yardimci olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolyordam35

15gun icinde iade imkaniniz var diye biliyorum memnun kalmadim diyip helsiburadaya geri gonderilmesi lazim konuya hakim arkadaslar yardimci olsun.

evet fakat oradan aldığım ram de bi sorun oldu ve kargo onlara gittikten sonra paramı 1 hafta sonra iade ettiler yani daha fazla beklemek istemiyorum o yüzden kötüde olsa 500w luk power supply alıcam ya da tamire götürücem bunu
  • vivid17 V kullanıcısına yanıt
    ben olsam ayipli urunu kendim duzeltmeye calismazdim hocam yine de siz bilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.