Şimdi Ara

Aerocool M40 kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Aerocool M40 alıp eski sistemimi olduğu gibi içine monte ettim.Pcmi sessizleştirmek için tüm eski fanlarımı ve psu'mu forumdaki yorumlara bakarak sipariş ettim.Ancak şunu atlamışım.Bu kasaya sahip arkadaşlar kasanın kendi fanıyla ilgili bir upgrade yaptılar mı? Yoksa bunu değiştirmeme gerek yok mu sessizlik açısından? Değiştirdilerse hangi fanı monte ettiler.Overclock ile uğraşmıyorum. Cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler...

• Kasayi da fanlari da seslerini de bilmiyorum
    Ama eger sesli gelirlerse fan kontrolcu yapip devirlerini (ve dolayisi ile seslerini) kisarsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: anigemini

Merhaba arkadaşlar, Aerocool M40 alıp eski sistemimi olduğu gibi içine monte ettim.Pcmi sessizleştirmek için tüm eski fanlarımı ve psu'mu forumdaki yorumlara bakarak sipariş ettim.Ancak şunu atlamışım.Bu kasaya sahip arkadaşlar kasanın kendi fanıyla ilgili bir upgrade yaptılar mı? Yoksa bunu değiştirmeme gerek yok mu sessizlik açısından? Değiştirdilerse hangi fanı monte ettiler.Overclock ile uğraşmıyorum. Cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler...

kasayı kullanan sensin ve fanın sessizliğinden memnunsan değiştirmene gerek yok ayrıca eminimki kasadaki fan orjinal fabrika çıkışıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aerocool Trinity Mini Kasa
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.