Şimdi Ara

Aerocool P7 850W 80+ Platinum - 1699 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Aerocool P7 850W 80+ Platinum RGB Ledli Modüler Güç Kaynağı (AE-P7P850) - BAYRAM FIRSATLARI | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/bayram-firsatlari/aerocool-p7-850w-80-platinum-rgb-ledli-moduler-guc-kaynagi-ae-p7p850.html#!prettyPhoto

• Çok başarılı bir güç kaynağı, 7 yıl garantili ancak 2 yıl sonrası için süreç nasıl işler bilemiyorum. Kendi sınıfının en sessiz güç kaynaklarından biri. Tek düşündürücü kısım satıcının ve yetkili distribütörün Teknobiyotik(Akortek) olması. Bir de dış kasasını delik delik yapmasalarmış daha iyi olurmuş sanki. Bir süre sonra tozlar o gözeneklerin içine birikir gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt

HX850 kalitesinde hatta ondan daha sessiz ve biraz daha verimli bir PSU fakat markası Corsair olmadığı için bu fiyata pek yüzüne bakan olmuyor  

• Bu fiyata platinum kacmaz. Rtx 4060 4070 serini anca besler ama

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    Bence Corsair olmadığı için değil Teknobiyotik ile muhatap olmamak için tercih edilmiyor. Bunlar yüzünden TR'de Seasonic bile tercih etmem. Ayrıca 2 yıl sonrası için süreç tam bir bilinmez, Corsair ise müşteri memnuniyetinde tepeye oynuyor. Ben bir ürünü alırken ilk önce satış sonrası desteğe bakarım, ürünün kalitesi sonra gelir. Bu paraya geçenlerde Amazon RM850x sattı mesela, ikisi arasında kalsam ben de Corsair alırdım.

• www.itopya.com
    CORSAIR RM850 850W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanli ATX PSU| ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/corsair-rm850-850w-80-gold-full-moduler-135mm-fanli-atx-psu_u14591

Hangisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ryzex kullanıcısına yanıt

Denk değiller, bu PSU nun dengi corsair tarafında HX850.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Hocam attığım modelin 10 yıl garantisi var bütün koruma özelliklerine sahip ve indirimde bu psu ile aynı model. Dediğiniz psu ise 3 bin lira açıkçası bana daha denk geldi söylediğim model. Denk değil demenizin tek nedeni gold ve plat olayları mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzex -- 1 Mayıs 2022; 17:19:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryzex kullanıcısına yanıt

RM850 nin iç yapısı P7 kadar üst düzey değil, corsair isterse 30 yıl garanti versin.

Aerocool P7 den tut dünyanın en iyi güç kaynağı olan AX1600i ye kadar tüm üst seviye güç kaynaklarında görebileceğin tek kapasitör Japon üretimi Chemi con dur. Peki RM850 de hangi kapasitörler kullanılıyor? çin üretimi Elite marka kapasitörler. Bu kadarı yeterli sanırım  

• Sırf teknobiyotik faktörü var diye distribütörü olduğu tüm ürünleri tercih etmiyorum (satıcısı amazon ise ürününe göre belki) zamanında fsp aldım fiyatı bunlarla aynı gold vs olmasına rağmen bronze aldım sırf teknobiyotikle muhatap olamamak için güvenmediğim, inanmadığım için ki güvenilecek hiç bir yanını görmedim. Birise çıkıp dese de birazcık olumlu birşey görsek diye hasretle bekliyorum resmen. Bir firma bu kadar kötü mü olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.