Şimdi Ara

aerocool pgs500 kasaya corsair h100 olurmu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar corsair h100 alacam aerocool pgs500 e olurmu???birde kasa fan dizaynını resimde çizdiğim gibi yapacam xigmatekin 140 ve 120 lik beyaz ledli fanlarını kullanacam sizcede uygun olurmu yorumlarınız bekliyorum....

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-xlf-f1455-xlf-serisi-140mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=50060

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-xlf-f1254-xlf-serisi-120mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=42540

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trschumi -- 13 Haziran 2012; 16:36:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anarxia

hocam h100 diğer hydro serisindeki coolerlara göre daha büyük, kasanın içine sığacağını sanmıyorum, ki bu senin için problem olmamalı sulu soğutma için hortum delikleri var zaten kasanda?

kardeş sen şimdi olur mu dedin olmaz mı dedin anlamadım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarxia

olur diyorum dostum ama radyatör kasanın dışında kalır.

kardeş bu h100 tek set yani borular felan çıkmazki...yani hortumlarını çıkarıp deliklerden geçir diyonda olmaz o h100 ü incele bi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trschumi -- 13 Haziran 2012; 17:48:25 >
  • doğrudur hotumları çıkmaz
    bende h80 var benim için farketmez ben heryerini söktüm hatta sistemi kobay yaptıp diyebilirim
    öncelikle radyatörünü beğenmedim ve daha büyük bakır bir radyatör ile değiştirdim ve poppasıda hoşuma gitmedi
    onunda yerine başka pompa takacağım bloğunuda pek tutmadım onun yerinede başka bir blok tasarlamayı düşünüyorum
    sizin anlayacağınız sistemi inceleme amaçla kullandım
    vakit bulabilirsem kendime stabil olarak çalışacak bir clock sistemi yapmayı düşünüyorum
    kafamdaki düşünce ise sıvı artı peltier ikilisinden oluşan bir sistem mantığı soğuyan suyu peltier ile tekrar ve tekrar soğutmak
    başarılı olursa güzel olacak

corsair pompası çok yavaş tam bir mıymıntı suyu tahliye etmeye mecali yok
    üstelik hertarafı aliminyum kağıt gibi bence sıvı soğutma sıstemi kullancak tecrübeye sahip pro bir kullanıcı sistemi de kendisi oluşturmalı
    ben böyle düşünüyorum

son bir tavsiye eğer corsair hortumlarını çıkarmak istersen sana tavsiyem nalburdan 6 mm lik su terazisi hortumu al metresi 50 kuruş bir kaç metre al ve sistemin hortumlarına acıma
    radyatör üzerindeki giriş kısımlarına falçata ile derin bir çizik atve hortumları çıkar içindeki sıvıyı boşalt nalburdan aldığın hortumları tak hortumları bakır bir tel ile burkarak sıkıştır son kalan
    uçuntan sıvı doldul havası bittiğinde son uçuda tak gitsin ama dersenki sistemi bozmam garantisi var falan diyorsan bilemem bayka yöntemi yok ben öyle yaptım

http://imageshack.us/photo/my-images/17/06082012381.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 7 Ağustos 2012; 2:09:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.