Şimdi Ara

Aerocool psu alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Psu markası olarak pek önerilen ürünler değil. Kasalarda veya diğer malzemelerde iyi fp ürünleri olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    hocam arkadasin yorumlarimizi pek dikkate aldigini sanmiyorum. Su konuya bakar misin? kafasinda bir cevap var o cevabin aynisi yorumlarda gelene kadar "up" layacak gibi... azcik kendi düsünsün diyorsun yok..

https://forum.donanimhaber.com/ryzen-3-3100-vs-ryzen-5-2600--145518114

daha ne yazayim, sen söyle hala "up" cekiyor :) ulan dedim yazmazsin yazmazsin, birine bari yararin dokunsun, su konuya bari yaz.. tamam da orda da karavana :) ondan sonra niye yazmiyorsun diyorlar...

aerocool da p7 güc kaynagi bulunabilirse cok iyiydi zamaninda lakin iste aerocool oldugundan midir nedir tutunamadi, kestiler seriyi... yoksa cok iyiydi. kasa olarak begeniyorum one ve airhawk duo modeli iyi...

• kunGFu kullanıcısına yanıt
    Başkalarıda görüyor ya her halükarda cevap vermek iyi olabiliyor.

İşlemci konusuna fazla girmeyeceğim. Benm tercihim 2600 olurdu(kullanıyorum fazla çekirdek gerçekten işe yarıyor) ama oc yapamayan ve ram tweak yapamayan elinde buna uygun rami olmayan birisine ekonomik fiyatıyla R3 3100/60-75-100hz bu piyasada idealdir.

Parçalar alım gücünü fazla zorluyorya pek tecrübende yoksa ikna olana kadar soruyorsun demek ki. Arkadaşı diyorum.

Bu arada sanırım o zalman gigamax bronze (dc to dc) ürünü mwe 230v 80+ v2 550w olana alternatif olabilir gibi.

650w fp de gene mwe 80+ çünkü 4 pcie güç var.
    750w da zaten daha iyi fp ürünler var mwe ve gigamax karşısında.

Ama 550w fp ürün arayan için mwe 80+ dan iyi olabilir gibi araştırdım biraz. Ekonomik bilgisayarlara iyi psu bulacağız diye şu çektiğimize bak.

Ehuehu yeri gelmişken soralım bizde birşeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Eylül 2020; 15:3:37 >

bende artisini eksisini söyledim, bak sen ne güzel 2600 alirdim diyorsun :) bende 4/8 olmasinin tek eksi yani oldugundan bahsettim lakin parasinin karsiligini veriyor islemci. Al tak kullan islemci olmus bu.

zalman da standart ünite iste ek olarak dc-dc cevirici üniteyi 12V kanalina entegre etmisler, secondary side da görüldügü üzre, primary side standart... fsp 85M+ 650w u sana attigim fotoyu acip karsilastirirsan benzerligi görürsün. Highpower gibi degil yine :) ama full koruma devre ünitesi varmis bu iyi ve fluid bearing fan koymalari sasirtici olmus. Yanliz söyle bir sikintisi var bir adet pcie kablosu var görünüyor yine Y Splitter ile cogaltmislar. ayni sekilde 650w liginda da böyle yapmislar... bu modelin 750w liginda iki adet ayri kablo var. 750w ligi olabilir belki! kapasitörler 105 derece diyor lakin capxon marka (coolermasterda da capxon vardi)... teapo olsa daha iyi olurdu, sahsi fikrim. 750 liligin fiyatida 664lira HB diyor. Ve yine 230V psu kategorisinde bu üründe, jonny nin dedigi gibi bu tipler genelde iyi degildir lakin Coolermaster ünitesi sebebiyle digerlerinden iyidir, LLC + dc-dc oldugundan dikkat cekiyor. mpe-6001 olan modeldi yanlis hatirlamiyorsam. yani bu fiyat kategorisinde illa bir yerde kismalari gerekiyor ki para kazanabilsinler ama zalmanin kablodan kismasi hos olmamis.

• Aerocool psu alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 14 Eylül 2020; 16:4:38 >
    Aslında sadece cm mwe 80+ white 550w tek y pcie buda (bu üründe 230v'muş ve tier c low seviyesine inmiş ripple vs açıklamada yazıyordu) yerine en alt katmanda high power vs. bu fiyat aralığında gördüğüm kadarıyla daha alt seviye (500eco,simplicity vs) ürünler sunuyor bunlar yerine 5500xt veya 1660 gibi ekran kartlı ekonomik sistemler için önceliği buna verdim.

650w ve daha yukarısı dediğin gibi zaten.

Edit: Evet 370tl olduğu için fsp hv pro 550w çok soruluyor ama sanırım 60-70tl fazla verip gigamax 550w yada cm mwe 550w 80+ almak daha mantıklı her halükarda? Belki bütçe gerçekten 360-370tl yi aşamıyorsa mecbur kalınırsa hv pro 550w olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Eylül 2020; 16:15:57 >
    CM de 600 lügü öner gec, 2 adet kablo var, illa bütce bu diye öyle önermek zorunda degiliz. Ama dedigin gibi 50 liranin da önemli oldugu durumlarda haklisin, yapacak birsey yok. Yoksa baksana millet aerocool falan diyor.
    Oda 520tl bandında ona gelince 650w olanı öneriyorum 530-540tl oda zaten diye 600w 2x eps12v ama arada kalıyor.

"Yoksa baksana millet aerocool falan diyor." O yüzden.

Konu sahibi arkadaşım sonuç bundan ucuz hiç bir ürünü mümkünse alma umarım yardımı dokunmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Eylül 2020; 16:28:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

Oda 520tl bandında ona gelince 650w olanı öneriyorum 530-540tl oda zaten diye 600w 2x eps12v ama arada kalıyor.

"Yoksa baksana millet aerocool falan diyor." O yüzden.

Konu sahibi arkadaşım sonuç bundan ucuz hiç bir ürünü mümkünse alma umarım yardımı dokunmuştur.

https://fiyatseyir.com/index.php?sayfa=urundetay&urun=4353946
    Hocam en son konuştuğumuzdan beri biraz olduydu hâlâ kovaliyorum piyasayı da fsp HV proyu yedekte tutuyorum.

Acaba diyorum bunun yerine Aerocool VX serisi 750 Watt olanını mi alsam puanla falan baya indiriyorum fiyatı

• Bicicleta B kullanıcısına yanıt
    Ben aerocool önermiyorum hiç bir şekilde. Hv pro da önermiyorum. Mecburiyet varsa bütçe çok kısıtlıysa sistem de basit bir sistemse hv pro işte son ihtimal diyoruz sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Eylül 2020; 20:57:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.