Honor Pad X9 vs A9+ 4/64-8/128 vs S7 FE
Arkadaşlar selamlar
Dünden beri forumları tavaf ediyorum, bu üç tablet arasında gidip geliyorum, X9 tanıdığım tarafından aktif kullanımda iş görüyor onu biliyorum fakat yazılımsal olarak stabilite sorunları var gibi.
A9+ tarafına gelince ise dokunmatik problemleri olduğu söyleniyor.
Fiyatı artırayım S7 FE alayım hem de kalemi olsun ayrıca MHL desteği var diye düşünüyorum ama 4/64 yetmez diyorlar.
Sizce neye yönelmeliyim? Amacım video izlemek, bazen not almak, telefonda geçen vakti tablete vermek aslında.
Şimdi sevgili TurkNet yada kurumsallıktan uzak hiçbir şeyden anlamayan firma mı demeliydim bilemedim. Neyse 2 hafta oldu hala 'PPP anlaşması başarısız'' hatası alıyorum, OİM'den kaç kere destek açtım ''KOPMA YOK'' diyorsunuz.
Ocak'ta TT'ye döneceğim bundan yana problemim yok fakat kalan sürede bana adam akıllı internet bağlamazsanız burada her gün konu açıp üstüne telefonlarınızı darlayacağım ki beni engellemeye kalkarsanız davalık da oluruz.
Tarafıma telefonla TEKNİK EKİP diye bahsettiğiniz elemanlardan biri dönerse çok sevineceğim. OİM'den hala benle dalga geçmeye devam ederseniz SS alıp gerekli mercilere ileteceğim.
Ayrıca bot cevap atarsanız onlar da ayrıca SS'lenecek.
Kolay gelsin
TurkNet PPP Hatası
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde kendi odama kablo çekmiştim dedim zaten kablolu olduk hızı da arttırayım fakat geçtiğimden beri internet kopuyor, modem PPP hatası veriyor. Altyapıda mı problem var yoksa SNR problemi mi tam çözmüş değilim.
Hız yükselttiğimden kaynaklanıyor olma ihtimali nedir?
Arkadaşlar merhaba,
Keenetic Omni DSL modemim 1 haftadır bana problem çıkartıyor.
WiFi'de 2-3 Mbps alır oldum (ki 30 Mbps alıyordum). Modemi aldığıma lanet eder oldum.
Kablolu olarak 30-33 Mbps sabit alıyorum bunda hiç problem yok fakat beni WiFi çıldırtıyor.
Hat değerlerim böyle, kanal seçimini 6 yaptım boş olduğu için başka ne yapabilirim bilmiyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı?
Turknet Ekstra 75 Mbps Wifi Hız Problemi
Arkadaşlar bugün TurkNet'te 75mbps ekstra hıza geçtim, masaüstü bilgisayarımda 68 Mbps olan hız laptopumda 5-10 Mbps nedendir anlamadım ve sürekli kopma oluyor. SNR Margin ile oynadım daha kötü, bu neyden ötürük kaynaklanabilir?
Modem Keenetic Omni DSL
Port Buldum Acil Olarak VDSL'e Geçiş
@TurkNetDestek selamlar port kontrolü yaptım ve şuan VDSL portu var acaba geçiş sağlayabilir misiniz hemen?
TurkNet VDSL-ADSL Karmaşası
Bu sabah Turknet'in fatura muhabbetine aradım. Bana VDSL diyip ADSL olarak bağladıkları için ve ön ödemeli oldukları için 85 TL fatura yollamışlar. Bu fatura 18'inde kesilmiş ve 23'ünde ödensin demişler ki sorsunlar bakalım param var mı.
Neyse aradım ben baya bağıra bağıra anlatıyorum -çünkü robot gibi cevapladıkları için mecbur böyle bağırırsan kafaları basar belki- bana diyor ki VDSL olarak bağlanmışsınz ama port olmadığı için ADSL'e geçmişsiniz. Eee dedim, sonra 12'sinde talep yapmışsınız VDSL'e geçişiniz sağlanmış diyor. Durum da şu :
Tüketiciyi kandırmaktan, dalga geçmekten başka hiçbir işe yaramıyorsun @TurkNetDestek. Faturamı ya uzatırsınız ve şu VDSL-ADSL karmaşası için benden özür dilersiniz yada bizzat memleketimden kalkar ana binanızda bir güzel çay içer neden böyle dolandırıcı olduğunuzu anlatırsınız.
Turknet Terbiyesizliği
Taahhütten daha kötü bir şey varsa bu kesinlikle TurkNet'tir herhalde.
4 Ekim'de TurkNet'e geçtim 35 Mbps verecekler diye port vardı. Geçtiğim gibi hop hız 16 Mbps e noldu port yok. Üstüne bana sormadan paket değişikliğine gidilmiş 35 Mbps diye anlaştım 16 Mbps'ye düşürmüşler. Rica ediyorum beni telefonla arayın, güzel güzel konuşalım sizinle.
TurkNet İnternet Kesintisi
Saat gece 2 ve internetim pat diye kesildi hayrola noldu gece gece olmayan altyapıya çalışma yapasınız mı geldi? Tüm bilgilerim mevcut acil dönüş yapin
TurkNet ADSL-VDSL Geçişi
Bugün TT'den TurkNet'e geçiş sağladım. Bir ADSL-VDSL geçişi sağlamış oldum bir nevi. İnternet evet daha iyi bir nebze ama 35 Mbps diye anlaşmıştık fakat hala ADSL'den hizmet alıyorum çok saçma şekilde neden kaynaklanır?
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 209
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 8.756 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 73 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar