Saat gece 2 ve internetim pat diye kesildi hayrola noldu gece gece olmayan altyapıya çalışma yapasınız mı geldi? Tüm bilgilerim mevcut acil dönüş yapin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet İnternet Kesintisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Türk telekomda saat 02 de pat diye kesildi. istanbul beşiktaş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_VTürk telekomda saat 02 de pat diye kesildi. istanbul beşiktaş.
Altyapı problemi var gibi de hayırlısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, yaşadığınız sorun devam ediyorsa www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
-
Merhaba, sorun devam ediyorsa www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestekMerhaba, sorun devam ediyorsa www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
İnternet sitenize giremiyorum :)))
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bicicletaİnternet sitenize giremiyorum :)))
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: AirDroid
Alıntıları GösterTwitter'dan kavgaya tutuştuk hocam Turknetle. Gelmiş bana ben girebiliyorum diyo :D
-
Merhaba, kontrol ettim ama giriş sağlanabiliyor. Tekrar kontrol eder misiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X