Şimdi Ara

Gıbırnet internet kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben gıbırnet kullanıyorum son zamanlarda dsl ışığı sürekli yanıp sönüyor internet gidiyor bı gittiği zaman 10 saat sürüyor bugünde sabah 10 da gitti akşam 8 de geldi şimdi yine gitti sabah müşteri hizmetleri aradım turktelekoma arıza kaydı bıraktık dediler ne gelen var nede giden artık bu uzun süre internet kesintisi can sıkmaya başladı üst komşum Vodafone kullaniyor ona soruyorum internet var diyor diğer gıbırnet kullanicilarinda kesinti yokmuş ilgilenen de yok gecicek kişiler iyice araştırsın sonra hafta sonunu yasak zamanı internetsiz 2 gün boyunca evde geçirmek zorunda kalırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba, bende bu gaflete düşenlerdenim. bende kesinti yok ama internet yerlerde !

hız testi yaptığımda 1 dakika önce 10 mbps diyorsa 1 dakika sonra 1 ya da 2 geliyor.

abonelik 100 mbps, altyapı max 70 mbps destekliyor,

modem, 300 mbps,

daireye gelen kablo yeni çekildi, internet kablo ile kullanılıyor.

yani hiç bir açık yok, 2 farklı modem var, ikisinde de sonuç aynı.

hız yerlerde !

dediğiniz gibi arıza kaydı açıp duruyorlar ama nafile.

iss değişikliği şart oldu !

• quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

merhaba, bende bu gaflete düşenlerdenim. bende kesinti yok ama internet yerlerde !

hız testi yaptığımda 1 dakika önce 10 mbps diyorsa 1 dakika sonra 1 ya da 2 geliyor.

abonelik 100 mbps, altyapı max 70 mbps destekliyor,

modem, 300 mbps,

daireye gelen kablo yeni çekildi, internet kablo ile kullanılıyor.

yani hiç bir açık yok, 2 farklı modem var, ikisinde de sonuç aynı.

hız yerlerde !

dediğiniz gibi arıza kaydı açıp duruyorlar ama nafile.

iss değişikliği şart oldu !

Ben pazartesi comnet e geçmeyi düşünüyorum burada kullanmadığım hizmete para vermek istemiyorum paramızla resmen rezil oluyoruz müşteri hizmetleri var ama çözüm yok.

• Aynen, müşteri hizmetleri var ama çözüm yok.

bende bu gün Türknet i arayıp arkadaşını önerden faydalanarak geçiş isteyeceğim.

inanmazsınız, Gıbırnetteki 7nci günüm. 7 günde pes dedim.

comnet i ilk defa duydum, netspeed kullanıyordum, aslında gözle görülür sorunumda yoktu 3 yıldır,

netspeed de sorunum da yoktu. bir kaç kere olmadık zamanda internetin kesilmesi yüzünden değişikliğe gideyim dedim.

ama onlardan kaynaklıydı ama telekomdaki alt yapısından. aradığında muhatap bulunmaması da tuz biber oldu, değiştireyim dedim.

gıbırnet hızlı dönüşte Allah için çok iyi ama dönüş boşuna olunca diyecek bir şey kalmıyor.

dediğim gibi comnet i ilk defa duydum, gıbırnet i de bu şekilde forumlardan birinde duyduğum için

fiyat performans mı acaba diyerek geçiş yaptım, fiyat ama no performans olarak da çıkış yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 28 Şubat 2021; 8:48:52 >

• Turknet gıbırnet den daha kötü ben kullandım karşında muhattap yok internetim gitti 2 gün talebe bakılmasını bekledim comnet büyük datacenter firması ve turknet gıbırnet turktelekom gibi yerlere sunucu desteği veriyor ping konusunda çok iyi o yüzden comnet düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline İnternet Yok!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.