Şoknet Taahütsüz Ev İnterneti 100 Mbps 165₺
-
-
Modem kira ücreti sıkıntı.!! Bu tutar haksız..
-
Aylık paket alacaksınız diyor, peki o paket sabit mi kalacak taahhüt mü imzalanacak? kurulum ücreti var modem ücreti var, bir de pek güvenli sağlıklı görünmüyor şok un interneti.
-
altyapı ttnet superonline turknet hangisi ?
-
Türk Telekom (Ttnet) -
Türk Telekom altyapılı, taahhüt yok, modem alıyorsunuz hocam.
Örnek; Şubat’ta paket aldınız, Mart ayın da almadınız ama Nisan da yine paket alıp devam edebilirsiniz hocam. -
Kontör yükleme gibiyse en güzeli 3 5 ay kullanmayınız ödemeyiz hiç olmazsa da modem kendimizde varsa olmaz mi? Sadece 130tl mi çıkacak bizden Telekom altyapısı ile çok uygun bence -
Modem almaya zorluyorlar diye biliyorum, sanırım mevcut eliniz de ki modemi kabul etmiyorlar, büyük ihtimalle böyle hocam, ama yine de sormak lazım.
İlk ay 129₺ dan fazla olur, sonra ki aylar da sabit olarak 129₺’dan devam edersiniz. -
Okudum hocam detayları güya on ödemeli ama paket almayınca askıya alınır ve 8 gün içinde iptal olur iptal olanlarda modem teslim edilmezse 600tl alınır diyor bir nevi dayatmayla taahhüt yapmış oluyorlar ben paket almayınca sürekli modem mi iade edip 2 ay sonra kullanacaksam modem mi isteyeceğim ugras dur saçma geldi eğer böyleyse sistem
Ama paket ödemeleri cepte şoktan yapılır diyor belki banka kampanyaları kullanılır ise o zaman işte 40 50tl puan ile 70 80e fiber kullanılır bunu deneyimlemek lazım 😏 -
Bence de hocam, kullananlar veya kullanacak olanlar varsa aramız da deneyimlerini yazarlarsa güzel olur. -
Referans no isteyen olursa yazabilir 1 ay bedava için -
Bu modem ücreti +20 TL mi oluyor acaba?
Birde altyapı sorgulama gibi bişey göremedim sitede
Edit: Asıl site bu sanırım
soknet.alfailetisim.com.trAlfa İletişim - ŞokNethttps://soknet.alfailetisim.com.tr/?gclid=CjwKCAiAzp6eBhByEiwA_gGq5BWwPH2OcRoLvILD-4Vsh_Fr7OMCkwqPq3_wl7YlT4h4PF4eO5sdcxoCi-wQAvD_BwE#
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 18 Ocak 2023; 12:29:6 > -
Hocam siz kullanıyor musunuz?
-
Evet 2 aydır kullanıyorum 35 mbps -
soru 1: modem ücreti ne kadar?
soru 2 : örneğin 3-4 ay paket almadım hat iptal mı oluyor yoksa paket alıp kaldığım yerden kullanabiliyor muyum_
bu 2 soru netleşirse ona göre düşünelim. çünkü boşuna internet parası verdiğim bir abonelik var yılda 2-3 ay duruyorum 10 ay boşa internet parası -
Modem ücretini hatırlamıyorum tekrar zam gelmiş olabilir ben dışarıdan baska bir modem almıştım, ikincisi evet 2.ayda 10 gün icinde odeme yapmazsaniz ilk olarak Internet hizmetini erişime kısıtlıyor daha sonra paket yüklenmedigi taktirde aboneliğiniz iptal ediliyor zaten mesaj olarak bilgilendiriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciceros -- 18 Ocak 2023; 12:51:26 > -
anladım hocam teşekkürler bana uymuyor o zaman ha fatura ödemişim ha şoktan paket yüklemişim
-
Yani en fazla 1 ay erteleyebiliyoruz anladığım kadarı ile
Birde aylık modem parası +20 TL mi veriyoruz yoksa tek seferde modem parası şeklinde ki oluyor.
Aylık tutara ek neler var
-
İlk ödemenizi yaptınız internet kullanımınız bir ay sonunda bitiyor daha sonra tekrar ikinci ödemenizi yapmaniz gerek ki internet erişimine devam edilebilsin yoksa kısıtlanıyor ve abonelik iptal ediliyor , ikincisi modem parasi tek seferde alınıyor ve sizde kalıyor , tabi istersen dışarıdan da temin edebilirsin. -
35 ve 100 hızda modem satın alınamıyor 20 tl kira ücreti ödeniyor açıklamadan anlaşılan bu
Benzer içerikler
- egm referans olma nasıl yapılır
- tobi 3gb
- vodafone 10 gb hediye tobi
- vodafone 1 gb hediye nasıl alinir
- vodafone yalın fırsat
- telegram indirim kanalları
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- cyber monday
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X