< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şoknet Taahütsüz Ev İnterneti 100 Mbps 165₺ (2. sayfa)
-
-
Hat taşıma yapılıyormu ? ve hattım 60 mbps vdsl desteliyor illa 35'lik paketimi kullanmalıyım ? ara hız seçenekleri yokmu, örneğin 100 mbps'lik paketi alıp 60 mbps olarak kullanabilirmiyiz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir sorum olacak Şok cüzdan ile ödeme yapılabilir miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ay sonra kablonet taahüt bitiyor geçsek mi acaba kendimiz modem alsak oluyor mu acaba 100 mbitlik paket
-
Taaahutlu olsa iş yapardı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Babamın evine aldım. Telekomdan kalma eski bir modem vardı. Modem almadık. Altyapı 16mbit desteklediği için 16 aldık. Gayet yetiyor.
-
100 mbit modem ile 149 tlye geliyor.
netspeed'de ise fiberde modem+kurulum ücretsiz 159 tl. referansla üye olursanız 149 tl.
hangisi daha mantıklı siz seçin.
-
Şok net daha mantıklı TTNet altyapısını kullanıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gıbırnet i düşünmeme sebebiniz nedir
-
alfa iletişim hizmetleri altyapıyı kontrol eden firma şok net olarak çıkarmışlar. şok un internet sitesinde de bilgi mevcut Türknetten çıktım 169 dan 259 a çıkarmışlardı. şok nete geçtim. konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
-
Rica ederim hocam, hayırlı olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende düşünüyorum da ön ödemeli sistem yani kullanmadığınız ay iptal edip modem parasını bizden alıyorlarmış ben de 3 5 ay kullanmalik iss arıyorum sürekli sabit kalmadığım için
pananet 100mbps 100tl uygun geldi kullanan var mı?
Surekli mi 149tl sözleşme olursa yoksa 1 kerelik mi?
taahhütsüz. zam gelmedikçe 149 tl oluyor 1 senelik. referans getirirseniz referans başına 10 tl eksiliyor fatura.
-
Ben gecebilirim tekrar yazarım size hzi kalitesi nasıl
35 mbps olan paketini kullanıyorum evde 4 kullanıcı ve bir televizyon var 3 aydır herhangi bir kopma veya yavaşlama yaşamadım hocam şu ana kadar gayet stabil gidiyor
Denemedim ama olmuyor diye biliyorum hocam
modem ücreti soygun olmaya başladı,fiberin tek kötü yanı.
-
Fiber de hangi marka/model modemi kullanıyorlar biliyor musunuz?
Bu modemi biz kendimiz alsak da bu 20 TL den kurtulsak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vdsl ttnet modemim var 35 mbit olana geçsem yine modem parası veriyor muyum arkadaşlar sitesinden pek detay bilgi göremedim. Şok marketlerin de bu durumu bileceğini sanmıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X