Şimdi Ara

Aerocool Strike-X 500w bir pin eksik çalışmıyor Acil Yardım..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Aerocool Strike-x 500W güç kaynağını aldım 20+4 pinlik anakarta takılan kısımda bir pin eksik geldi. Gönderdim 22 gün teknik serviste kaldı dün gönderdiler yine aynı eksik pinli ve yine çalıştırmıyor. Eski güç kaynağım 24 pin eksiksiz çalıştırıyor sorun yok ama bu çalışmıyor. Teknik servis bir pin eksik olması normal onların üretimi öyle diyor. Acaba sorun nerde? Güç kaynağı normalde benim anakart mı desteklemiyor anlamadım. Konuyla ilgili tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Acil lütfen.

Resimde işaretlediğim pin için kablo yok boş. Normal mi acaba.

Aerocool Strike-X 500w bir pin eksik çalışmıyor Acil Yardım..!!

• Konu hakkında fikri olan yokmu
  • Beyler yokmu konuyla ilgili bilgi sahibi bir aydınlatacak baba yiğit psu elimde kaldı ya
  • ordaki pin nerdeyse bütün psularda boş olur sorun başka bir şeyden onla alakası yok
  • yanlış yaptığın birşeyler vardır mutlaka yoksa çalışmama ihtimali yok, anakart uyumsuzluluğu diye birşey de olamaz. psu arkadaş bu, işlemci değil ki uyumsuzluk olsun.
  • Eyvallah arkadaşlar sorunu çözdüm. PSU çalıştı yalnız beraber aldığım ekran kartı vardı HD5750 onu taktım kasa fanlar herşey sorunsuz çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor bu defa ekran kartını ilk defa takıyorum ve eskisi bozuk takabileceğim başka bir ekran kartı da yok şuanda. Ne yapabilirim acaba.
  • taktığın parçaları kontrol et.
    işlemci ram ekran kartı vs.
    ekran kartının güç girişinide unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamamdır arkadaşlar ramleri güç bağlantılarını tek tek söktüm bios piliyle beraber sonra bağlantıları yaptıktan sonra ramleri tek tek taktım bir tanesi sorun çıkardı yerini değiştirdim iki defa şimdi pc açıldı sorun görünmüyor sağolun hepiniz. kolay gelsin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.