Arkadaşlar kasam Xigmatek Utgard... bu kasada normalde fan kontrolü var ama fazla ayrıntılı değil... bnm istediğim İşlemcinin felan ısısını göstercek bişi...
Bende bu Strike X serisi kasalara bakarken buldum bunu... AeroCool Strike X Panel... ayrı satılıyo... Fiyatı 97 lira... link altta... lütfen yorumlarınızı yaparmısınız ?? sizce nasıl ???
quote:
Orijinalden alıntı: Cihad Emre
Arkadaşlar kasam Xigmatek Utgard... bu kasada normalde fan kontrolü var ama fazla ayrıntılı değil... bnm istediğim İşlemcinin felan ısısını göstercek bişi...
Bende bu Strike X serisi kasalara bakarken buldum bunu... AeroCool Strike X Panel... ayrı satılıyo... Fiyatı 97 lira... link altta... lütfen yorumlarınızı yaparmısınız ?? sizce nasıl ???
Link yok..
quote:
Orijinalden alıntı: Furkán
quote:
Orijinalden alıntı: Cihad Emre
buda güzel... hemde çok sağlam ve oto teybi gibi duruyo
İlk attığını Strike X kasan varsa al derim ama bence biraz boşa para harcamak gibi oluyo. O aletle yapabileceğin işleri birtakım fan kontrol araçları ile de yapabilirsin aslında