Şimdi Ara

AeroCool Strike X Panel... sizce nasıl ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasam Xigmatek Utgard... bu kasada normalde fan kontrolü var ama fazla ayrıntılı değil... bnm istediğim İşlemcinin felan ısısını göstercek bişi...

Bende bu Strike X serisi kasalara bakarken buldum bunu... AeroCool Strike X Panel... ayrı satılıyo... Fiyatı 97 lira... link altta... lütfen yorumlarınızı yaparmısınız ?? sizce nasıl ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihad Emre

Arkadaşlar kasam Xigmatek Utgard... bu kasada normalde fan kontrolü var ama fazla ayrıntılı değil... bnm istediğim İşlemcinin felan ısısını göstercek bişi...

Bende bu Strike X serisi kasalara bakarken buldum bunu... AeroCool Strike X Panel... ayrı satılıyo... Fiyatı 97 lira... link altta... lütfen yorumlarınızı yaparmısınız ?? sizce nasıl ???

Link yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Arkadaşlar kasam Xigmatek Utgard... bu kasada normalde fan kontrolü var ama fazla ayrıntılı değil... bnm istediğim İşlemcinin felan ısısını göstercek bişi...

Link yok..

pardon

http://www.aerocool.com.tw/index.php/products/strike-x/40-strikexcase/105-strikexpanel.html

• Bence çok güzel bir ürün. Bilgisayar toplarken ben de aynısından almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Bence çok güzel bir ürün. Bilgisayar toplarken ben de aynısından almayı düşünüyorum.

Sizce bu panel.. Xigmatek Utgard kasa modeline uyarmı

bide bu var.. zalman http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-mfc3-zm-mfc3-5.25-front-panel-fan-kontrolcusu/productdetails.aspx?I_ID=45913

buda güzel... hemde çok sağlam ve oto teybi gibi duruyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Bence çok güzel bir ürün. Bilgisayar toplarken ben de aynısından almayı düşünüyorum.

Sizce bu panel.. Xigmatek Utgard kasa modeline uyarmı

bide bu var.. zalman http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-mfc3-zm-mfc3-5.25-front-panel-fan-kontrolcusu/productdetails.aspx?I_ID=45913

buda güzel... hemde çok sağlam ve oto teybi gibi duruyo

İlk attığını Strike X kasan varsa al derim
    ama bence biraz boşa para harcamak gibi oluyo. O aletle yapabileceğin işleri birtakım fan kontrol araçları ile de yapabilirsin aslında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arakadaşlar zalmanı önerim çünki onda ayrıca psu kablosunua takılan bir aparatla pc nin komple nekadar güç çektiği anlık olarak izlene biliyor.

bende mfc2 olan bir alt modeli var fark yan açılardan ekranı gözükmüyor benimkinin.

ben zaten kasadan çıkardım monitörün altıa koydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandemir

arakadaşlar zalmanı önerim çünki onda ayrıca psu kablosunua takılan bir aparatla pc nin komple nekadar güç çektiği anlık olarak izlene biliyor.

bende mfc2 olan bir alt modeli var fark yan açılardan ekranı gözükmüyor benimkinin.

ben zaten kasadan çıkardım monitörün altıa koydum

sistemin çektiği gücü görmebilmek tam aradıgım sey en cok merak ettiğim kısım
    yazın bir fan kontrolcusu alıcaktım listeye tepesine bunu yazdım artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.