Şimdi Ara

mid tower ile full tower arasındaki fark nedir? 2 kasa arasında kaldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
24.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktaa belirttiğim gibi mid tower ile full tower arasındaki fark nedir arkadaşlar 2 kasa arasında kaldım biri mid tower diğeri full tower.. link:

bnim beğendiğim bu:

http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-vh9000bws-vh9000bws-xaservi-mx--pencereli-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=36552

http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000183&id=C_00000185&name=VH9000BWS&ov=&ovid=&parent_cp=

bide bu var:
    http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-va7000bwa-va7000bwa-shark-aluminyum-full-tower-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=25520

http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000085&id=C_00000088&name=Shark&ovid=

dikkat ederseniz ikisidendede psu yok ve büyüklükleri, enleri falan birbirine çok yakın.. psusuz istiyorum hangisi?? veya bu fiyata f/p kasa başka öneriniz varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mid Tower ve Full Tower Kasa Arasındaki Farklar

Bir bilgisayar kasası seçerken, ihtiyaçlarınızı karşılayan boyutu belirlemek önemlidir. Mid tower ve full tower kasalar, farklı boyutları ve özellikleriyle iki popüler seçenektir.

Mid Tower Kasa Nedir?

Mid tower kasalar, ATX anakartlarla uyumludur ve genellikle 4 ila 6 genişletme yuvası sunar. Orta büyüklüktedirler ve hem oyuncular hem de iş kullanıcıları için uygundurlar.

Full Tower Kasa Nedir?

Full tower kasalar, daha geniştir ve E-ATX veya XL-ATX anakartlarla uyumludur. Çok sayıda genişletme yuvası (8 veya daha fazla) ve sürücü yuvası sunarlar. Uzun grafik kartları ve çoklu soğutma çözümleri için idealdirler.

Mid Tower ve Full Tower Kasalar Arasındaki Farklar

• Boyut: Mid tower kasalar full tower kasalardan daha küçüktür.
    • Genişletme Yuvaları: Mid tower kasalar genellikle 4-6 genişletme yuvası sunarken, full tower kasalar 8 veya daha fazla genişletme yuvası sunar.
    • Sürücü Yuvaları: Mid tower kasalarda daha az sürücü yuvası bulunurken, full tower kasalarda daha fazla sürücü yuvası bulunur.
    • Soğutma: Full tower kasalar daha fazla soğutma seçeneği sunar ve yüksek performanslı sistemler için daha uygundur.
    • Fiyat: Mid tower kasalar genellikle full tower kasalardan daha uygun fiyatlıdır.

Hangi Kasayı Seçmelisin?

Hangi kasayı seçeceğin, ihtiyaçlarına bağlıdır. Oyun oynamak veya çoklu görev yapmak gibi yüksek performanslı bir sisteme ihtiyacın varsa, bir full tower kasa tercih edebilirsin. Daha mütevazı bir sistem için bir mid tower kasa yeterli olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mid tower ile full tower arasındaki fark büyüklüktür. Full tower daha uzun kasalardır.

Mid tower kasa şu an tüm sistemleri kaldırıyor. ful towera ihtiyac yok.

Aynı fiyatlar bence Shark al öbür kasadan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 4 Aralık 2009; 16:02:26 >
  • quote:

mid tower ile full tower arasındaki fark büyüklüktür. Full tower daha uzun kasalardır.

Mid tower kasa şu an tüm sistemleri kaldırıyor. ful towera ihtiyac yok.

Aynı fiyatlar bence Shark al öbür kasadan daha iyi.

cevabın için teşekkürler fakat shark biraz eski bir model gibi geldi bana hem diğeri mid tower fakat boyları:

shark full tower:540 x 205 x 500 mm
    xaser mid tower:520.0 x 220.0 x 520.0 mm

buda full tower gibi bise doğrumuyum yanlısım varsa düzeltin.
    ne diyorsunuz??
  • ayni buyuklukteler bi yanlislik war
  • quote:

ayni buyuklukteler bi yanlislik war

nasıl yani??

başka fikri olan yokmu ne dersiniz??
  • Su sogutma yada 5870 - 5970 gibi ekran kartlari kullanicaksan yada oc yapicaksan hem yer hem havalandirma acisindan full tower almani tavsiye ederim bu dediklerimi kullanmiycaksan mid tower daha iyi.
  • yok öyle hd5970 falan kullanmak bnim için hayal malum öğrenciyim fakat benim anlamadığım şey bu iki kasanında boyu,eni falan birbirlerine çok yakın niye biri mid diğeri full tower?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.yusuf_01 -- 4 Aralık 2009; 17:52:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden mid tower demisler bilmiyorum ama boyutlari normal mid tower larin hepsinden buyuk oldugu kesin mantikli secim fiyatida guzel. Bu arada birde Haf 922 yede bak istersen hosuna gidebilir iyi kasadir.

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rc-922m-kkn1-gp-haf-922-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=40868
  • teşekkür ederim önerin için ama onun fiyatı beni aşarkendim para biriktiriyorum o yüzden. Hem babam o kasayı görünce ^^o ne lan^^kaç para verdin ona^^ der çünkü o biraz gösterişlibu en azından biraz derli toplu..

• Ekran kartları gitgide büyüyor.
    Mid towerların yakında üretilmeyeceğini düşünüyorum.
    Full tower almak en mantıklısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.