Şimdi Ara

Aerocool T-Gun Pro Kasa: Fan Işıklandırma - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacaktı; şuan kullandığım kasa Feel Tornado, fanları mavi ledli, geceleri çok güzel bir görüntü ortaya koyuyor. Fakat, 2-3 haftaya ben kasayı yenileyeceğim, yeni alacağım kasa da Aerocool T Gun Pro. Bu kasanın yan panelinde bulunan 40cm'lik fana beyaz led takmak istiyorum, fanın fotoğraflarını aşağıya ekledim. Üstadlara danışacağım konu, bu fan bu tür bir işlem için uygun mudur ? Uygun ise ledleri nereye yerleştirmemi, ve hangi şekilde yerleştirmemi tavsiye edersiniz ? Ben elektronik işinden pek anlamam, ya malzemeleri alıp kasayı alırken bilgisayarcıya yaptıracağım veya, burada yayınlanan şemalar üzerinden, elektrik mühendisi bir arkadaşımla yapacağız. Yol gösterebilirseniz sevinirim.
    Not: İlgili başlığa post attım, 8 gündür mesaj gelmeyince başlık açma gereği duydum. İlginiz için teşekkürler.

Kasanın ayrıntılı incelemesi için : http://www.pclabs.com.tr/2008/11/19/aerocool-t-gun-pro-kasa-incelemesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windu -- 28 Aralık 2009; 2:57:39 >

• Arkadaşlar kasa geliyor, bir yol gösterirseniz ben de ona göre davranayım. İlginiz için teşekkürer ederim.
  • kasa çok şıkmış . eminim bu işten anlayanlar ellerinden geldiğince yardımcı olacaklardır size
  • teşekkürler @fbonurcan.
    arkadaşlar, led yerine kasa içine beyaz katot ışık takmam önerildi. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
  • Bana Kalırsa Kasadaki 40c'lik Fan'ın Arka Kısmındaki İskeletlere Çok Rahat Led Yada Katot Işık Takabilirsin Seçim Sana Kalmış...
    Fakat Değinmek İstediğim Diğer Bir Husus Soldan Sağa,Yukarıdan Aşağıya Veya Çapraz Şekilde Işık Kaynağını Bağlamadan Önce İskeletin Bağlayacağın Kısmını Siyah Bir Bant Yada Plastikle Kapanmandır Neden Diye Soracak Olursan Fanın Arkasından Çıkan Işık Kaynağı Yarı Saydam Olan Toz Filtresinden Rahatça Görülebilecek Buda Kötü Bir Görüntü Verecek.
    Veyahut Gözüksün Dersen Çapraz Şekilde Yerleştirmeni Öneririm O İskelet Boşluklarına Bu Şekildede Farklı Bir Görüntü Oluşabilir Hadi Kolay Gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghanhan -- 6 Ocak 2010; 18:32:26 >
  • @Ghanhan, ilgilendiğin için teşekkürler. Kaç gündür bekledim bu cevap için =)
    Led'i fana takmayı düşünüyordum ama, katot ışığı kasanın içine yerleştirmek istiyorum. O şekilde de verim alabilir miyim ? Bir de, beyaz katot ışık pek bulunmuyormuş sanırsam, dün yazıcıoğluna gittim, mav, yeşil, uv, var dedi beyaz yokmuş.
  • Birşey Değil.
    Tabikide Verim Alabilirsin.Işıklardan Hertürlü Verim Alabilirsin Fakat Söylemek İstediğim Göze Güzel Gözükmesi Bu Şekilde Denersin Göze Güzel Gözükürse Bırakırsın Kötü Olursa Söker Farklı Şekilde Yerleştirirsin.
    Beyaz Katot Ben Buldum Fakat İnternetten ALışveriş Yapmayı Sevmiyorsan Ve İllakide Beyaz İstiyorum Diyorsan Beyaz Ledleri Dene.
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LN13719
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.