Bildirim
Zalman Z3 plus kasa üst fan çalışmıyor
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sorunu çözdüm arkadaşlar sorun üst 2 fan bulunduğu daire'ye sürtüyormuş bilgisayar kapalıyken elimle çevirdim sürtmesi geçti açtım bilgisayarı çalışmaya başladı.diğer 1 fan girişi 3 pinliydi benim anakart 4 pin girişliydi bir pin boş kalıcak şekilde taktım fanı sorunsuz çalıştı diğer 1 fan zaten psu bağlanıyor oda sorunsuz çalışıyor kasa toplamda size 4 fanla geliyor ve şuan hepsi sorunsuz çalışıyor başına gelen arkadaşlar olabilir diye yazdım bunları iyi forumlar.( 2 üst fanı kasanın fan ayarlama kablosuna takacaksınız yanında ki molex girişini psu bağlayacaksınız sorunsuz çalışacak )
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X