Şimdi Ara

zalman z3 plus ve 240 mm radyator

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Zalman z3plus kasam için 240 mm radyator sığdırmak istiyorum sizce mumkunmudur ufak tefek uğraştıktan sonra?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok zor.Kasayı Modlaman gerekebilir.Custom olursa Boru deliklerinden geçirip harici sistem yapabilirsin.
  • Yapan veya anlatım yokki hocam neye göre fikir sahibi oluyum bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 plus kasa pek değişiklik yapmaya veya sıvı soğutmaya yatkın bir kasa değil.Üst kısımda 2 fan olan tarafta 240mm radyatörü içten takamazsın.Dıştan takmak içinse üstteki plastik kapağı kesmen gerekir.Ön taraftaki ikili fan bulunan kısıma takabilmen içinse hdd bay kısmını çıkarman gerekir.Bu kısım vidalı değil.Perçin benzeri bir şekilde sabitlenmiş.Oldu da onları çıkardın diyelim bi ihtimal ön tarafa rad. takabilirsin.(Uygun vida bulabilirsen.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamura Ootsutsuki -- 31 Aralık 2014; 15:00:29 >
  • Hamura Ootsutsuki H kullanıcısına yanıt
    Dediğin şekilde yapsam hortum cpu yetişcekmi, hava akımı içeri olması gerekecek dolayısı ile kasanın içine serin hava yerine sıcak hava gelcek. Hava akımından sıkıntı yaşarım gibi, GTX 970 buna biraz sıkıntı gösterebilir gibi geldi.
    Aslında seçenek var hem uygun hem performans hemde monte edebilmek için aparatları ile geliyor fakat bulamadım hiç bir yerde.
    http://www.youtube.com/watch?v=ipxg40zBvtA
  • Keşke corsair 200r tarzı sıvı soğutmaya daha yatkın bir kasa almış olsaydın. Z3 Plus'ı kesip biçmeden kullanman zor.Elindekinden de olabilirsin.
    970 fazla ısınan bi ekran kartı değil.O yönden sıkıntı olacağını sanmıyorum.
    Neyse uzun lafın kısası sıvı soğutmada ısrarcıysan ve 120mm falan kesmez diyorsan kasayı değiştirmeni önerebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.