Şimdi Ara

AeroCool touch 2100 ve Cooler Master Musketeer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 AeroCool touch 2100 ve Cooler Master Musketeer
    Arkadaşlar, AeroCool touch 2100ü satıyorum aslında. CM Musketeer yanında hediyem.
    kutulu ve kutu içeriklerinden eksikleri yok. Garantileri bitmiş durumda.
    touch 2100'ün mavi modu hariç kusursuz durumda. mavi renk seçeneği çalışmıyor.
    kısaca anlatmak gerekirse,
    5 fanı bağlayabiliyorsunuz. ve bu fanları tamamen kapayıp tamamen açabilmek mümkün. fan motorunun izin verdiği tüm devir aralıklarını 100rpm kademelerle çalıştırabiliyor.
    farklı ekran renk seçenekleri mevcut. zamanın rgbsi böyle oluyordu.
    yine sizin seçtiğiniz 5 farklı noktanın ısı değerlerini anlık ölçüyor, ve isterseniz bu 5 noktanın alarm değerlerini girip belli ısının üstünde alarm vermesi sağlayabiliyorsunuz.

CM musketeer bence tam bir efsane. retro'nun geldiği son nokta. normalde tek fan için hız ayarı sunar ama ben fan ucunu çokladım, bunu yaparken internetten destek aldım, güçlü bir direnci oldğunu öğrendim, ondan sonra yaptım. bir de sese göre çalışan bir göstergesi var. keyifli bir şey. belli internet sitelerinden iki ürünü de inceleminizi öneririm.

hala 5.25 yuvaları (dvd rom vsvs yuvaları) olan bir kasa kullanıyorsanız ve fan sesini kontrol altına almak istiyorsanız kaçırmayın.

istediğim meblağ 155TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 155 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.