Havayı dışarıya atan üst fanlar ( işlemci üstünde ki fan soğutucunun ayakları yüzünden tam oturmuyor)
Kasanın yanında ki 14 ve 12 cm fanlarım içerdeki havayı dışarı atıyor
Düşük devirde çalışan ekran kartı soğutmak için kullandığım ufak 8 cm lik fanım
Kasamın eksoz fanı
Bu fan power deliğinin orda ve içeri hava üflüyor (psu mu arkaya koydum kablo karmaşası açısından)
Kasanın yanında ki fanlarım içten görünüm
Kasam
Sorum yanlış yaptığım bir yer var mı başka verim alabileceğim bir şekil düzen varmıdır işlemcim amd phenom x2 555 ( 3.8 oc ve 4 çekirdek çalışıyor)
ekran kartım 910 mhz gpu ve 1310x4 mhz memory ile çalışıyor his 5770 fan modeli
şimdi..
ilk önce temel olarak şunları belirteyim; kasada ön taraf içeri, yan taraf içeri, alt taraf içeri, üst ve arka taraflar da dışarı üflemelidir.
buna bağlı olareak yan tarafı içeriye döndürürseniz ekran kartının üstündeki fana gerek kalmayacaktır. bununla birlikte, en altta psu kısmındaki fanı da (eğer doğru düşünüyorsam yerini) alt tarafa monte edip kasa içine üfletmelisiniz. hatta orda yer kalırsa ekran kartının üstünden aldığınız küçük fanı da onun yanına aynı şekilde koyabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
şimdi..
ilk önce temel olarak şunları belirteyim; kasada ön taraf içeri, yan taraf içeri, alt taraf içeri, üst ve arka taraflar da dışarı üflemelidir.
buna bağlı olareak yan tarafı içeriye döndürürseniz ekran kartının üstündeki fana gerek kalmayacaktır. bununla birlikte, en altta psu kısmındaki fanı da (eğer doğru düşünüyorsam yerini) alt tarafa monte edip kasa içine üfletmelisiniz. hatta orda yer kalırsa ekran kartının üstünden aldığınız küçük fanı da onun yanına aynı şekilde koyabilirsiniz.
çok teşekkürler uyguladım ancak aşırı şekilde fan sesi arttı :/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme